IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЕ на монополните и картелирани цени в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• АНКЕТА : Как оценявате протеста срещу високите цени на горивата?
    http://www.anketite.com/index.php?op...ansi&Itemid=53

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex MaНИПУЛАТОРА :) Разгледай мнение
      Ето сега ще дам един пример как България оскъпи сама горивото си което потребява...

Не е тайна че малко преди това и по време на Руско-Грузинския конфликт България снабдяваше с оръжие Саакашвили. Сега това леко стрелково оръжие и боеприпаси се изнасят от грузинските спецслужби за терористите в кавказките републики през които минават нефтопроводите от Каспийско море до Черно море. Бандитските групи поддържат високо ниво на несигурност по тези трасета. Всичко това изисква допълнителни разходи по транспортирането на нефта.

Русия влива огромни пари в тези републики за да повиши благосъстоянието и нивото на образованието сред местното население. Всичките тези фондове се попълват от износа на нефт и газ... Така че колкото повече толкова повече, както е казал Мечо Пух! Познайте за чия сметка е всичко от 2 пъти? За сметка на оня който трябва да финансира натовските операции на гьольовци и който яде хурката от резултата на цялата натовска стратегия!
      Какво си писал - че нашите гъдулки трябва да финансират частните джобове на Лукойл и образованието на чуждо население ли?Браво, солдат )
      Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      ...Националилизират се загубите, а печалбите си остават частни. Ето затова протестират хората!!!
      Няма как да не те поздравя!
      Уцелил си точно същността на протестта.
      Лукойл си национализира загубите, а печалбите остават частни.

Коментар

• По принцип мога да ти го проверя, но нямам право. Иначе щом е с две СС , значи че е консулски автомобил , а не посланически.

Коментар

• Някой знае ли тази кола която днес заседна в протеста на магистралата от Златните към 14 часа кого е возила? Вътре бяха само шофьор и дама, направих им снимки като минахме, но за съжаление точно двете снимки с лицето на дамата в близък план са се прецакали.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Ето какво мислят повечето посетители на Медиапул

Първоначално изпратено от Медиапул
            Какъв ще е ефектът от мерките срещу скъпите горива?
            Цените чувствително и трайно ще паднат, печелят потребителите.
            (2.17% = 9 гласа)

Цените ще се успокоят за кратко, след което "ще ни излязат през носа".
            (14.94% = 62 гласа)

Още по-големи монополни предимства и печалби за "Лукойл".
            (49.16% = 204 гласа)

Трайно разбиване на пазара.
            (2.65% = 11 гласа)

Никакъв.
            (30.84% = 128 гласа)

Не ме интересува.
            (0.24% = 1 глас)
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
              ..
              На никого не се заканвам, някой на мен да , а ви предупреждавам за нещо което може да се и сигурно ще се използва срещу вас. Дали ще се предпазите или не, е вече ваша работа. Ако някой ти каже, че друг ще ти забучи нож в гърба, този които те предупреждава ли ти е виновен или този с ножа?
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• НЕ на монополните и картелирани цени в България! ; Ние не искаме високи цени на горивата ; Гориво точка нет;Писна ни да ни крадат с цени на ток, горива, парно, вода, телефон ....;НЕ! на високите цени на горивата-в която група трябва да те одобрят ,за да започнеш да пишеш и на сайта със стената на срама все демократични неща като за начало

Коментар

• Гледам сега не намирате за странно това ,че се изписаха за 18 дни 37 страници и накрая искания на протеста за цена на горивата около два лева.то не бяха закани от джей по фейсбук групи към други,че ще изключва всеки който политизира протеста,че не иска комунисти да пишат там след като се изказаха да се закове горивото на определена цена . три седмици писаници и обяснения по форумите и накрая исканията на протеста за цена около два лева и правителството да си ходи.Странна работа
                  Last edited by zapalkata; 27.03.2011, 22:39.

Коментар

В политиката каза че няма да влизаш ,така че за какво го мислиш Бойко колко свят ще му се завие . А ако имаш нещо конкретно като информация сигнализирай там където трябва.Това въобще не ви пречи да почистите и малко Варна,
                    Нямам желания за политиката, но не обичам и когато някой ме заплашва. Това което споменавам касае кабинета, за това мисля, че грижата е негова, да се отърве колкото се може по-бързо от някой хора които му копаят гроба зад гърба докато се умилкват. Едва ли зная нещо повече от това което и други знаят, но казвам само, че някой хора сигурно ще го използват срещу Борисов в един момент.
                    ПС: Днес Кирчо Светулката щеше да мие Варна с четки, коли и вода. Поне така бе обявил на световни свикана пресконференция, със значимост по-голяма дори от войната в Либия и новините от Япония
                    Освен дъжд и дядо господ не видях друг да мие И те го правиха безплатно.
                    Смятам, че за толкова пари колкото получава общината за чистене, би следвало да се погрижи, иначе ще се питаме къде са парите, а Бойко, вместо да реже ленти на някакви каталясали автобуси в нашия град, да вземе да издърпа ушите на кмета
                    Last edited by Jay Gould; 27.03.2011, 21:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      Тя, промяната започна още преди няколко години, а догодина предстои кулминацията и. Самият факт, че хората протестират и постоянно говорят за това е показателен, че повечето са осъзнали в какво положение се намираме и как постоянно сме лъгани и ощетявани. В случая с цените на горивата, не е важно самото основно искане за намаляването им с няколко стотинки, защото това едва ли ще окаже някакъв голям икономически ефект, а по-важно е че хората започват да се обединяват и да формират някакво, макар и все още несъвсем осъзнато Гражданско общество! Аз лично в ежедневието си забелязвам, че хората става все по-добри и съпричастни помежду си, все повече се обединяват около някаква кауза или идея и по този начин се чувстват по-значими и разбират че и от тях нещо може да зависи. Това в следващите месеци ще се случва все по-често! Картели, политици, властимащи, престъпници - които до сега са били над закона, ще разберат че властта им над хората отслабват, и че вече не могат да ги контролират както преди! И ва това няма нищо очудващо и нелогично - просто съзнанието на човека постоянно евоюлира и в момента се намираме пред прага на нов етап от развитието ни, който така и така ще се случи, независимо дали и колко от нас го очакват и желаят.
                      И всичко това е описано още преди няколко века...
                      Законно право на всеки гражданин е да протестира и да заявява своите искания-Исканията от това ,което чух днес по медиите беше цена на горивата около два лева.Ако има картел мисля ,че има комисия,която трябва да се произнесе в случая.

Коментар

• Тя, промяната започна още преди няколко години, а догодина предстои кулминацията и. Самият факт, че хората протестират, на места дори водят войни и постоянно говорят за това е показателен, че повечето са осъзнали в какво положение се намираме и как постоянно сме лъгани и ощетявани. В случая с цените на горивата, не е важно самото основно искане за намаляването им с няколко стотинки, защото това едва ли ще окаже някакъв голям икономически ефект, а по-важно е че хората започват да се обединяват и да формират някакво, макар и все още несъвсем осъзнато Гражданско общество! Аз лично в ежедневието си забелязвам, че хората става все по-добри и съпричастни помежду си, все повече се обединяват около някаква кауза или идея и по този начин се чувстват по-значими и разбират че и от тях нещо може да зависи. Това в следващите месеци ще се случва все по-често! Картели, политици, властимащи, престъпници - които до сега са били над закона, ще разберат че властта им над хората отслабва, и че вече не могат да ги контролират както преди! И в това няма нищо очудващо и нелогично - просто съзнанието на човека постоянно евоюлира и в момента се намираме пред прага на нов етап от развитието ни, който така и така ще се случи, независимо дали и колко от нас го очакват и желаят.
                        И всичко това е описано още преди няколко века...
                        Last edited by kev; 27.03.2011, 21:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          Въобще не се хабя Мисля, че е по-добре вместо да ми даваш акъл, да взема да видя колко човека освен мен още знаят за едни танкери с дизел на Лукойл, които се разтоварват във Варна и така се пестят едни милиони от акцизи и ДДС ..И това редовно ... от кой знае колко време и години. И си мисля, щом аз го знам това, то колко ли човека нагоре по веригата са наясно и кога ли ще излезе. Предполагам малко преди изборите, защото ако това излезе в медиите, ще помете не само много висши чиновници и сума ти митничари, ами нищо чудно и целия кабинет.
                          Добре е вместо да ме пращаш да чистя, Бойко да вземе да изчисти малко около себе си, че така ще го закопаят точно неговите хора, че свят ще му се завие.
                          ПС: Няма да се учудя някой вече и да е подал сигнал към някоя от институциите в ЕС или към някой медии. Ще се види.
                          В политиката каза че няма да влизаш ,така че за какво го мислиш Бойко колко свят ще му се завие . А ако имаш нещо конкретно като информация сигнализирай там където трябва.Това въобще не ви пречи да почистите и малко Варна,

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            англичаните са прави
                            българите също
                            евалла и на едните и на другите
                            Искам да летя в Космоса. Срещу коя фирма да протестирам и кое кръстовище трябва да блокирам, мечобиков?
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Вместо да се хабиш ,като искаш неосъществими неща-горивото да ти е около два лева, вземи да организираш,ти знаеш как , всички тези гневни млади хора и вместо да замърсявате градовете с тези 90000 коли с по няколко човека вътре,може да вземете по една метла и да свършите вече наистина нещо полезно.Организирай ги чрез фейсбук и покажи,че има гражданско общество,което мисли за страната.
                              Въобще не се хабя Мисля, че е по-добре вместо да ми даваш акъл, да взема да видя колко човека освен мен още знаят за едни танкери с дизел на Лукойл, които се разтоварват във Варна и така се пестят едни милиони от акцизи и ДДС ..И това редовно ... от кой знае колко време и години. И си мисля, щом аз го знам това, то колко ли човека нагоре по веригата са наясно и кога ли ще излезе. Предполагам малко преди изборите, защото ако това излезе в медиите, ще помете не само много висши чиновници и сума ти митничари, ами нищо чудно и целия кабинет.
                              Добре е вместо да ме пращаш да чистя, Бойко да вземе да изчисти малко около себе си, че така ще го закопаят точно неговите хора, че свят ще му се завие.
                              ПС: Няма да се учудя някой вече и да е подал сигнал към някоя от институциите в ЕС или към някой медии. Ще се види.

Коментар

Гледах Ани Салич преди малко по БТВ с инициатива"Да изчистим България за един ден" Да променим първо себе си , после да искаме и от другите.
                                ако не искаме дали ще ни се даде ?
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X