IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЕ на монополните и картелирани цени в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Е, к'во да си говорим сега за борсата, не виждаш ли и там к'ви нещица стават, кой к'вито иска отчети си дава, кой когато иска си национализира фондове, депозитаря прави неволна грешка и официалния индекс 6 месеца ей така сбъркан си стои... Май е време и КФН да погнем

Политиката не ме интересува, освен ако не се намери партия, която е против безчинствата на монополите )
    Чакай сега,монополите не са от вчера!!!Ама ти не ги коментираше досега!!!Как така се сети в този момент!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Абе Съни,ти много на политика го удари бе!!!Преди не беше така!!!Да не би интереса да клати феса!!!
      Е, к'во да си говорим сега за борсата, не виждаш ли и там к'ви нещица стават, кой к'вито иска отчети си дава, кой когато иска си национализира фондове, депозитаря прави неволна грешка и официалния индекс 6 месеца ей така сбъркан си стои... Май е време и КФН да погнем

Политиката не ме интересува, освен ако не се намери партия, която е против безчинствата на монополите )

Коментар

Честно, за мен, ти си най-странният субект в този форум.
        Непрекъснато парадираш из темите каква свобода дава селото, колко е ценно да си независим и да отстояваш правото си на нормален живот, а в същото време върло защитаваш МОНОПОЛИ и заемаш страната на корумпирано правителство и подчинените му регулаторни комисии
        Абе Съни,ти много на политика го удари бе!!!Преди не беше така!!!Да не би интереса да клати феса!!!

Коментар

• Един ден преди Цветница и в деня на приемането на Първата Конституция за България преди 132 години да напомним на управляващите за себе си

Коментар

• Ааа, не съм много сигурен. Обикновено се пълни догоре. Цифрата няма голямо значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Kaто гледам снимките от протеста ми става кеф.Купил си БМВ а няма пари за бензин.Друг си взел порше и го паркирал пред панелката и търси да му сложи газова уредба щото много харчи.Бай Ганьовска работа.не става баровец с потури колкото и някои да искат.Ако не беше жалко и трагично можеше да е смешно.На който му е скъп бензина си купува колело или магаре и го връзва на коневръза отстрани на панелката
              Има хора с луксозни автомобили които се възполват от алтернативни горива. Разликата е че те са си искарали парите и ги ценят, особенно като пътуват много, петят четирицифрени суми. Това не ги прави цървули, цървулите са дето не може една баничка да си купи, ама вика "Аз на газ нема никога да карам, да ми се спъне гоуфу"

Коментар

• Англия вече е обявила, че ще блокира предложението.
                Така че, засега няма какво да го мислим, а да гледаме монополиста Лукойл след една седмица с колко ще качи още горивата

Коментар

• Айде, хаирлия и да е !

Цитат от " ТруП " :

"Европейската комисия предложи днес нов начин за облагане на моторните горива и горивата за отопление, който отчита енергийната им стойност и стимулира намаляването на въглеродните емисии.

Предложението, представено от комисаря по данъците и митническия съюз Алгирдас Шемета, предвижда данъчната ставка да се раздели на две. Първата ще зависи от въглеродните емисии на енергийния продукт и да бъде фиксирана на 20 евро за тон въглероден двуокис. Втората ще се определя от действителната енергия, която продуктът генерира в гигаджаули, като минималната ставка е 9,6 евро за гигаджаул при моторните горива и 0,15 евро за гигаджаул при горивата за отопление.

Държавите членки ще могат да освобождават изцяло от данък енергията, която домакинствата употребяват за отопление, без значение какъв е нейният носител. Комисията иска новата система на облагане да влезе в сила от 2013 г. и да има до десет години преходни периоди за въвеждането й. "

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

к'ви са тия глезотии, к'ви са тия бюрократични пречки
                    кат имаш пречки, на студено ще стоиш )
                    Не знам, аз използвам горивото за производство. Ще загубя някой лев. Но добре че зимата свърши, щото болници и училища го ползват за отопление. Проблемът до колкото разбрах от доставчика си е, че е влязла някаква нова наредба, на която никой не отговаря на изискванията. Горивото го има в складовете, потребителите съществуват но няма кой да докара горивото. Демек каруцата е пред коня

Коментар

Непрекъснато парадираш из темите каква свобода дава селото, колко е ценно да си независим и да отстояваш правото си на нормален живот, а в същото време върло защитаваш МОНОПОЛИ и заемаш страната на корумпирано правителство и подчинените му регулаторни комисии
                      Кой монопол съм защитил?И кое правителство съм защитил?За ДКЕВР съм казал че за обикновения потребител е по добре с нея отколкото без нея.И ловя бас с тебе за каквато сума искаш.Махнат ли тази комисия ще те спукат.Ти просто незнаеш с какви хора си имаш работа.И не ми дрънкай простотии за свободен пазар и конкуренция и как това ще свали цените.
                      Колкото свалиха цените на горивата толкова ще падне и тока.

Коментар

Kaто гледам снимките от протеста ми става кеф.Купил си БМВ а няма пари за бензин.Друг си взел порше и го паркирал пред панелката и търси да му сложи газова уредба щото много харчи.Бай Ганьовска работа.не става баровец с потури колкото и някои да искат.Ако не беше жалко и трагично можеше да е смешно.На който му е скъп бензина си купува колело или магаре и го връзва на коневръза отстрани на панелката

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          ПОРАДИ БЮРОКРАТИЧНИ ПРЕЧКИ НЕ МОГА ДА ПОЛЗВАМ ГОРИВО ЗА ОТОПЛЕНИЕ
                          к'ви са тия глезотии, к'ви са тия бюрократични пречки
                          кат имаш пречки, на студено ще стоиш )

Коментар

• ПОРАДИ БЮРОКРАТИЧНИ ПРЕЧКИ НЕ МОГА ДА ПОЛЗВАМ ГОРИВО ЗА ОТОПЛЕНИЕ

Коментар

Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                              +1
                              Ама разбира се, а глупаците винаги плащат повече за нещо отколкото струва и дори не се пазарят, защото не знаят цената.
                              Виждам, че чиновникът с 2000 лева заплата и няколко десетки хиляди кредити ти е сложил + че, ама като има толкова пари да вземе Дянков пак да пусне идеята да си плащат паразити като него осигуровките, че като помня как виеше като бито куче в темата "Трябва ли държавните служители да плащат осигуровки" не мисля, че е от най-големи паралии във форума, нищо че от близане на гъзове му се изтърка езика
                              Впрочем да зарадвам някой, бат ви Бойко е позакъсал малко с парите и предстои голяма чистка в държавната администрация.
                              Предполагам, че в кабинета ще се зарадват да видят кой ги е плюл най-много и няма да се учудя да се започне с тия който бяха най-активни малко преди изборите и малко след
                              Last edited by Jay Gould; 15.04.2011, 15:31.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                              X