IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЕ на монополните и картелирани цени в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тъй, тъй!
    А кажи ми какво означава това - струва ми се нелогично - "виноват тот, с кем случается несчастье, если даже он юридически и морально ни в чем не виноват"
    Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    вярва в кармата и прераждането
    ?????? И кое те наведи на мисълта ,че това значи?

По темата .Коментирайте това моля>>
    .Винаги преди избори има интерес нефтокомбината да не работи и да се внасят горива. Мислех, че този път ще е различно, каза Златев, но не уточни какво точно има предвид.
    http://www.mediapool.bg/show/?storyid=182621&srcpos=4
    Last edited by коки; 28.07.2011, 23:06.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
      ...
      човекът е безкрайно малка величина, за да се взема на сериозно. Миг, и те няма!
      Точно!
      Затова и не разбирам цялата тази лакомия и мръсотия - не се наядоха политици, банкери и един куп други, за които важи принципа - целта, оправдава средствата

Коментар

• http://etrud.blogspot.com/2011/04/blog-post_9022.html
        Този палав и-нет навсякъде е пълен с инфо за това как Златев е освободен от реалното ръководство на "Лукойл" и то - не вчера. Как ли се нервят руснаците на театъра? Ние ли сме лъганите, те ли? Или и 2-те страни, от комисионерите?
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Подкрепям - краят е много близко - националния ....Веднага след него следва и Глобалния ....
          ПаСпарту не ти ли звънна Сава , бегай нещо имал нужда от лизачи..........

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            Благодаря за обяснението! Че има карма, има. А за прераждането - не зная. Не съм по окултното. Прекалено практичен съм. И зная едно - човекът е безкрайно малка величина, за да се взема на сериозно. Миг, и те няма!
            Last edited by Софиянец80; 28.07.2011, 22:59.

Коментар

Тъй, тъй!
              А кажи ми какво означава това - струва ми се нелогично - "виноват тот, с кем случается несчастье, если даже он юридически и морально ни в чем не виноват"

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Подкрепям - краят е много близко - националния ....Веднага след него следва и Глобалния ....
                Тъй, тъй!

Коментар

.... ББ е виновен за всичко, ние загиваме...
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Софиянец, благодаря за сравнителния анализ, който си ми направил
                    Но не разбрах, ти с кое не си съгласен?
                    Че БСП е сбъркана като название дори или просто не искаш да засягаш темата, че
                    [B]Социалистите приеха най-ниските данъци - плосък данък за доходи и корпорации 10%, а ГЕРБ сега иска и да ги вкара в Конституцията
                    Съгласен съм напълно с теб за БСП. Това е партията с най-много милионери в ръководното си тяло. Естествено, че парите ги карат от време навреме да завиват надясно. Естествено е, че нямат нищо общо със социалистическите идеи.
                    Но твоята критика ми се струва фалшива. Ти започна неаргументирано да пишеш срещу правителството, но за да не се разкриеш, пускаш по някоя стрела и към БСП. Иван Костов направи същото онзи ден.
                    Що се отнася до стила, той беше наложен от привържениците на БСП преди две години. Първо Би Гугъл, последва го Гигов (прочете ли какво съм ти пратил на лични). Мейси на Трактора също манипулира, обижда и пуска неверни неща. И когато се опиташ да спориш с тях, те ти отговарят с обиди и манипулации. Е, каквото повикало, такова се обадило.
                    Ругаете непрекъснато правителството, а то е първото от години, което се опитва да води различна политика. Примери, колкото искаш. Но всички се опълчихте срещу него, защото ви разваля далаверата.
                    Last edited by Софиянец80; 28.07.2011, 22:24.

Коментар

• Софиянец, благодаря за сравнителния анализ, който си ми направил
                      Но не разбрах, ти с кое не си съгласен?
                      Че БСП е сбъркана като название дори или просто не искаш да засягаш темата, че
                      Социалистите приеха най-ниските данъци - плосък данък за доходи и корпорации 10%, а ГЕРБ сега иска и да ги вкара в Конституцията.

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                      верно че говориш за статии , но за мен е горе долу подобну - статии, постове ....по 2 километра.
                      заяждаш се на дребно
                      обясних, че уважавам мненията на хората, независимо дали съм съгласна с тях

Например, сега прочетох Импе-то в темата за Своеволията - как да съм против - това е неговото лично мнение по въпроса и при това добре обосновано с цитати от разл. източници.
                      Какво като е дълго.

Но постове само с лични нападки...сори
                      Всъщност, самият факт, че сега ви се обяснявам тук на двамата със Софиянеца беше повода за днешните ми приказки -
                      всяко мнение, което не ви се хареса е писано от комунист/ка - това са отговорите ви
                      Last edited by съни(тя); 28.07.2011, 21:49.

Коментар

БСП, да ти напомня, че това е най-сбърканата социалистическа партия в Европа.[/B]
                        ...
                        Те не са социалисти - а елементарни интересчии,...
                        А, ти приказваш също като Иван Костов. Той ругае непрекъснато БСП, но не се колебае застане редом с тях. Твоите писания приличат доста на тези на Гигов и Мейси.А ти нито веднъж не си протестирала против техния стил, а укоряваш стила на техните опоненти. И не се опитвайте на въвличате опонентите си в спор. Какъв спор да се води с хора, които имат една мантра - ББ е виновен за всичко, ние загиваме.
                        Идиотският стил на тази тема беше въведен преди две години от Би Гугъл. След изборите той изчезна, но се появиха Гигов и Мейси. Стилът особено на Гигов беше безобразен и аз на няколко пъти пуснах извадки от речника му, но резултат нямаше. Сега пак пълни темата с нецензурни изрази, обиди, клевети, лъжи и т.н. Мейси, която яростно отрича тясната си връзка с Трактора също сипе лъжи, манипулации и т.н.
                        И мен ме възмущава лошия стил, но какво да правя. Все пак не използвам техните изрази никога.
                        ПП Искаш ли да пусна пак извадки от речника на Гигов?

Коментар

Наистина сте неспасяеми
                          плюене на корем без нито едно ясно отхвърляне на конкретен посочен пример и действие )

ако червеното те дразни и за теб е символ на комунизъм и го виждаш в лицето на БСП, да ти напомня, че това е най-сбърканата социалистическа партия в Европа.
                          По-десни закони никой преди тях не е приемал - плосък данък, 10% корпоративен данък...
                          Те не са социалисти - а елементарни интересчии, като дори социалната им министърка ходеше с диаманти и окраде де що имаше като социална идея!

Погледни пак и ми посочи къде съм казала нещо против дългите постове?
                          Не ти отива подобна манипулация.
                          Първоначално изпратено от съни
                          Уважаеми съфорумци, темата, наистина не се чете. СПРЕТЕ да ни натрапвате огромни статии - има десетки начини да ни посочите идеята и линка, за да я дочетем, ако ни интересува.
                          верно че говориш за статии , но за мен е горе долу подобну - статии, постове ....по 2 километра.

Коментар

• Наистина сте неспасяеми
                            плюене на корем без нито едно ясно отхвърляне на конкретен посочен пример и действие )

Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                            Че аз, за разлика от теб, не я крия. Аман от хора, които се правят на безпартийни, пък имат червени нимби.
                            ако червеното те дразни и за теб е символ на комунизъм и го виждаш в лицето на БСП, да ти напомня, че това е най-сбърканата социалистическа партия в Европа.
                            По-десни закони никой преди тях не е приемал - плосък данък, 10% корпоративен данък...
                            Те не са социалисти - а елементарни интересчии, като дори социалната им министърка ходеше с диаманти и окраде де що имаше като социална идея!

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                            ........Самата другарка се "възмущаваше " от дългите постове , но на нея не и пречи да си ги пуска..... това се нарича двуличие ...но не ме учудва зашото двуличието им е основен метод за борба.
                            Погледни пак и ми посочи къде съм казала нещо против дългите постове?
                            Не ти отива подобна манипулация.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                              не може без тях Софи ... те са постоянно под ръка...тяхните " ментори" само им пускат командите кой кога да се включи по кои теми.....
                              Така си е. Тя тази Съни (защо ли има "тя" след името си?) се прави на независима, опитва се по някои въпроси да бъде менторка. Пък и не казва нищо сериозно. То ако е въпрос за критика на правителството нямам нищо против. Но сериозна. А не само оплюване. Та тази Съни стана една от многото. Да е жива и здрава!

Коментар

Хайде, още една червена пропагандаторка!
                                не може без тях Софи ... те са постоянно под ръка...тяхните " ментори" само им пускат командите кой кога да се включи по кои теми....

Нали видя как се опитва да ме отстреля същата мадама.... и тебе даже включи в опита си...Ние с тебе сме били зацапвали форума ...как се загрижи за чистотата ,а две години с/у очевадните плювни на хората от тяхния тим нито думичка....така са комунистическите близачи чрез манипулирани статийки , на разни "специалисти' и платени журналисти се опитват да правят внушения и манипулации за да сринат доверието в сегашното управление и колкото опитите им са по малко успешни ....пропорционално се увеличава тяхните опити за подмолни действия , манипулации и откровено плюене...Самата другарка се "възмущаваше " от дългите постове , но на нея не и пречи да си ги пуска..... това се нарича двуличие ...но не ме учудва зашото двуличието им е основен метод за борба.

Коментар

Working...
                                X