IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

България в депресия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Нетуър5, я ми прехвърли този специален филтър срещу глупости, та да не те чета.
    Това с колите ми го изясни. Сега остава да изясниш, как който няма пари не трябва да яде захар и олио например, както и някои други неща - как внуците ще зареждат хладилниците на старците по селата, онова с китайската средна класа, дето много започнала да яде и т.н.
    Явно ги разбираш нещата, не е зле да обясниш, преди някой да ти е задействал филтъра..
    Партия была, есть и будет есть!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
      Както казах преди време ( а и не само аз), докато София не огладнее - промяна няма да има. Е, днес София беше гладна. А и не само тя.
      Как ще коментирате станалото днес по улиците на българските градове?
      Ква гладна София, кви пет лева бе? Ето моя коментар:

      Шепа неудачници (лузъри по новому) дойдоха и осмърдяха хубавия ми квартал (живея близо до ОМВ Г.М. Димитров) с жалките си трошки на по 20 години. В нормалните държави такива коли не се движат, а хора с такъв социален статус се придвижват с обществения транспорт. Крайно време е да разберат, че притежанието на лек автомобил предполага някакъв минимален социален статус и платежоспособност. Като нямаш пари - спри си колата от движение, много е просто.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

      Коментар


      • black_trader

        КЗК и КЗП трябва да станат по силни от ДАНС.С повече персонал.С по голям бюджет.Иначе оправия няма да има скоро.

        Коментар


        • Както казах преди време ( а и не само аз), докато София не огладнее - промяна няма да има. Е, днес София беше гладна. А и не само тя.
          Как ще коментирате станалото днес по улиците на българските градове?
          Партия была, есть и будет есть!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            То трябва малко акъл да има човек за да се притеснява... В момента основният работодател в държавата България е самата държава и то за над 50% от заетите изобщо!!! Държавните служители не плащат осигуровки... Като прибавим пенсионерите и непълнолетните, то виждате каквъ малък % от заетите каква осигурителна тежест трябва да носи... Държавният апарат ПОСТОЯННО се разраства от 10 години насам... И краят на това разсрастване не се вижда! Това ако е нормална пазарна икономика то аз не знам какво не е?!?!...

            А щях да забравя... Едно поне 50% от тъй наречения частен бизнес разчита на държавни поръчки за да закърпва двата края... И къде я видяхте тази пазарна икономика в България?
            Нямам впечатления колко е пазарна, но дочувам, че половината от недържавния и нефинансов сектор е чуждестранен - мобилни оператори, БТК, Солвей, циментови, електроразпределение, търговски вериги и т.н.. Като се прибави и банковия сектор - какво остава за българския бизнес въобще !?!?
            Съвсем нормално е да се натиска около бюджета.
            Външен заем не ползваме, данъците - плоско-минимални - какво да предприеме кое да е правителство, освен да подържа някакъв резерв, и да крепи, уж, кредитния "рейтинг" !?!
            И въобще, има ли просперираща държава от по-новото време, следваща този модел !?!?

            Коментар


            • Ако ше влиза БГ-то в депресия да идвам кво ше кажите ааа?
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                ......

                За долния олигофрен пък да не говорим

                http://www.youtube.com/watch?v=YxAy-VBZj7M

                С такива кадри на всички нива.. жална ни майка.. Не запретнем ли ръкави с РПГ тата като в Либия и Египет не виждам оправия
                ХАХАХАХАХАХАХА Преди 500 години България се освободила от турско робство. Този идиот измисли нова история.
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Начело на администрацията в България, рядко тъпи, нагли и корумпирани от монополите парчета!

                  http://paper.standartnews.com/bg/art...article=360137
                  Шефът на Българската агенция по храните - Селата са населени предимно със стари хора, когато внуците дойдат на гости, ще напълнят багажника, ще им заредят хладилника.
                  ‎- Да разбирам ли, че в малките магазини ще започнат да се продават само нещата от първа необходимост - хляб, мляко, месо?
                  - Където няма възможност - да. Там ще се реквизират стоките....
                  - Това няма ли да доведе до унищожаване на малките магазини? В малките населени места това би било огромен проблем.
                  - Мисля, че в тези малки магазинчета в селата освен хляб, сол и захар друго няма какво да се предлага. Селата са населени предимно със стари хора, когато внуците дойдат на гости, ще напълнят багажника, ще им заредят хладилника. Смятам, че е по-добре така да бъде решено, отколкото да има асортимент..."

                  За долния олигофрен пък да не говорим

                  http://www.youtube.com/watch?v=YxAy-VBZj7M

                  С такива кадри на всички нива.. жална ни майка.. Не запретнем ли ръкави с РПГ тата като в Либия и Египет не виждам оправия
                  Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Ящни китайци вдигали много цените:
                  http://www.dnes.bg/politika/2011/03/...comment-newest

                  Много китайци, много индийци, много бразилци благодарение на добрите политики там са по-богати и искат повече да ядат....Това също не е инфлация. Инфлация е, когато средните цени за всички неща се качват. А тук става въпрос за повече търсене на храна“
                  Това казва вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков

                  Баси малоумника е тоя
                  Най-новата приумица, в частност на министър Найденов, е да „пусне” пенсионерите по хипермаркетите, където да следят за манипулиране на цените. В случай, че забележат спекула с цените, възрастните трябва да се обърнат към експертна работна група, наета специално от ведомственото министерство.
                  За добре свършената работа и предоставената информация, министърът на земеделието и храните няма да плаща на пенсионера, разбира се. Мирослав Найденов ще ги почерпи само с по едно чайче с мед – ама евентуално. http://pravda.bg/%D0%BF%D0%B5%D0%BD%...5%D0%BD%D0%B8/

                  Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                  Сега слушам Дарик и изнесоха факт,че у нас се консумират 900 000т пшеница,а в НОИ СА ОТЧЕТЕНИ 400 000т-а тия са тръгнали бакалийки да гонят-все повече се убеждавам,че това правителство защитава монополи и олигарси и тъпче обикновения човек.Рядко тъпи парчета-имам чувството,че глупоста на цялата вселена се е концентрирала в нашите управляващи.Повтарям рядко,извъннаредно тъпи парчета.
                  Това с пшеницата не го знаех със сигурност. Впрочем, сега започна един спад на пазара, чисто корективен обаче и си мисля 100 % някой ще си пише активи заради него. И защо не интервенира на пазара на зърно?!Имам големите подозрения, че държавния резерв на зърно е източен, за това се оправдават, че интервенция се правела само при ниски цени. Или както в 2007 година, са дали право на някоя фирма да изнесе зърно, а после да го възстанови като падне цената. Да, но цената се качи и сега някой може да е в шах. Знам ли?! Нали иначе щяха да интервенират, ако имаха зърно?!
                  Лошото е, че има тотална липса на кадри не само сега, а и при предните управляващи. Миро Зелето например бе в предното правителство още на ДПС, преди това кой знае за коя партия е работил и за кои кабинети, тоест - не е затъпял сега. Той както и колегиите му са си просто тъпи парчета, лошото е че такива се назначават на всякакви възлови позиции, от министър до секретарка.
                  Някой път си мисля ако Сашка Васева е министър сигурно ще се оправя по-добре от тия идиоти.
                  Last edited by Jay Gould; 12.03.2011, 17:00.
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                    Ричард Ран: България, за разлика от САЩ, върви по верен път


                    http://darikfinance.bg/novini/50927
                    --------------------------------------------------------------
                    Препоръчвам на люмпените преди да плюят да вземат да прочетат какво е писал човека и тогава да излизат с глупости от типа на това как планът ранът целял унищожението на България
                    " Една област, в която проявихме наивитет, е силата на закона, наличието на честна съдебна система. Една от причините за забавянето на реформите беше корупцията в съдилищата. Сега накрая това е решено, но смятам, че това е нещо, което задържа развитието на България. Тогава не разбирахме напълно проблема, тъй като дойдохме от страна, където имаше честно правосъдие."
                    Не нападам човека, ама не е ли наивно и дори безотговорно изготвяйки стратегия за преустройство и развитие на една икономика претърпяла смяна на икономическият и политическият строй, да пропуснеш нещо толкова важно като съдебната система. Та как ще функционара нормално и ще има лоялна конкуренция в частният сектор ако съдебната система, заедно с полицията се разпарят от корупция по висшите етажи и съществуват безброй вратички в закона ( а дори често и липсват закони ), позволяващи своеволията на които сме свидетели толкова години.
                    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                      Ричард Ран: България, за разлика от САЩ, върви по верен път


                      http://darikfinance.bg/novini/50927
                      --------------------------------------------------------------
                      Препоръчвам на люмпените преди да плюят да вземат да прочетат какво е писал човека и тогава да излизат с глупости от типа на това как планът ранът целял унищожението на България

                      Така така, следващият "архитект" на бъдещето на България да заповяда!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                        Скоро проверяваха статистиката ни от европа - ако нещо не ти отърва оплачи не са тях. 17% лоши кредити как ми изглеждат - нормално като за след балон. Може да ги сравниш с естония, латвия и тогава да се пениш, който е раздавал кредити за имоти - нека фалира.
                        А какво да кажа за това:
                        "от 2 месеца вече става ясно че и този бюджет ще се актуализира" - ще отговоря в твой стил - шибан олигофрен как ти стана ясно че ще се актуализира още преди да е почнала годината бе молоумник.
                        Стана ми ясно като гледам какви подлоги като тебе го защитават
                        Дянков е достатъчен гарант за проблеми. А относно колко е нормално 17% лоши кредити - за теб може и да е нормално но за мен не е - както и за всеки който малко от малко си дават сметка че дори само това е достатъчно да срине цялата ни банкова система. Сега чакам да ни сравниш и с Исландия, тъпако!

                        Коментар


                        • Ричард Ран: България, за разлика от САЩ, върви по верен път


                          http://darikfinance.bg/novini/50927
                          --------------------------------------------------------------
                          Препоръчвам на люмпените преди да плюят да вземат да прочетат какво е писал човека и тогава да излизат с глупости от типа на това как планът ранът целял унищожението на България

                          Коментар


                          • Скоро проверяваха статистиката ни от европа - ако нещо не ти отърва оплачи не са тях. 17% лоши кредити как ми изглеждат - нормално като за след балон. Може да ги сравниш с естония, латвия и тогава да се пениш, който е раздавал кредити за имоти - нека фалира.
                            А какво да кажа за това:
                            "от 2 месеца вече става ясно че и този бюджет ще се актуализира" - ще отговоря в твой стил - шибан олигофрен как ти стана ясно че ще се актуализира още преди да е почнала годината бе молоумник.




                            Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                            БВП има растеж изобщо заради преизчислен от 2010 (което е и некоректно). Реално не само че няма ръст - а е в червеното.

                            Да, от 2 месеца вече става ясно че и този бюджет ще се актуализира, нищо че в него не се предвижда изобщо излизане от кризата. Това е катастрофа.

                            И понеже ти се смяташ за икономически грамотен - как ти изглеждат 17% лоши кредити с ясна тенденция да се увеличават? Имаш ли тенденция теле такова какви са банковите резерви и че е достатъчно и в момента едно отписване на лошите кредити и банките официално ще обявят фалит?

                            Аман от вас латерни на държавна работа, шибани чиновничета с единствената цел да лапат наготово и да търкат гащи по столовете!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                              Аз не съм на дъжравна заплата - квото си заработя тва ми е прихода - срещу кого да протестирам - държавата да ми докара клиенти ли, или да ми каже кои акции да купувам на борсите.
                              Айде бе не си, същия си като 5-6 клепара форумни и ти блюдолизец

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                                тва че си икономически неграмотен ми е ясно отдавна. Всичките банки били фалирали ама не се изнасяло публично - абе що не се скриеш с тая простотия. Само обикаляш темите и обиждаш хората щото друго не можеш - не достига акъла за факти. Ако искаш може да ми твърдиш и че небето е зелено от това по умен няма да станеш. А и между другото от два месеца на годината ли ще ми правиш извод за дефицита - хахахахаха голем си статистик бе - а миналата година беше пак същото в първите месеци.
                                После - "БВП че е зле - зле е" - един от първите три по растеж за последното тримесечие в европа - нека да продължава така и да е зле.
                                БВП има растеж изобщо заради преизчислен от 2010 (което е и некоректно). Реално не само че няма ръст - а е в червеното.

                                Да, от 2 месеца вече става ясно че и този бюджет ще се актуализира, нищо че в него не се предвижда изобщо излизане от кризата. Това е катастрофа.

                                И понеже ти се смяташ за икономически грамотен - как ти изглеждат 17% лоши кредити с ясна тенденция да се увеличават? Имаш ли тенденция теле такова какви са банковите резерви и че е достатъчно и в момента едно отписване на лошите кредити и банките официално ще обявят фалит?

                                Аман от вас латерни на държавна работа, шибани чиновничета с единствената цел да лапат наготово и да търкат гащи по столовете!

                                Коментар

                                Working...
                                X