IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой е най-дoбрият МинФин за последните 4 правителства?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    .....................
    Как какво? Много повече от бедната Йена. Откога бедните разбират от икономика?
    Между впрочем контрабандата не е еднозначна. Тя може да има ръст в определен момент заради увеличаване на акцизите, но волята за борба с нея да се е увеличила 10-орно. Примерно забележете през 2010г. какво количество контрабандни цигари е заловено. Това за мен е показателя. А това че заради вдигнатия акциз, се опитват да вкарат 5 пъти повече е друга бира.
    За бедната йена ще го пропусна покрай ушите си... за контрабандата с цигари, че хващали повече сега, отколкото преди.... може но това е именно защото се е УВЕЛИЧИЛА контрабандата. Ти знаеш ли какви протекции ти трябват отгоре, за да ти минат тировете безпрепятствено?? И как мислиш аз ли осигурявам чадъра или някой друг, например Дянков и други мушмуроци около него?
    аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

• Вижте какви са в този момент резултатите от анкетата, защото съвсем скоро ще се включат талибан-милиционерите. Както е известно, те бдят много зорко за имиджа Му!

Коментар

• Извинявам се,но моля Ви.

Здравейте.Искам да кандидаствам за кредит,но имам неплатена сметка към глобал от преди 3 години..Когато проверяват кредитното ми досие тя ще излезне ли.Извинявам се много,че пиша в тази тема,но не можах да разбера как се пуска нова.Простете ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          2. Милен Велчев
          Плюсове: бе продължена фискалната стабилност и преструктуран дълга.
          Грую, това е много неуместна шега! Какъв плюс след като българският данъкоплатец бе ограбен с допълнителни над 1 милиард евро външен дълг? По-престъпна сделка с парите на хазната поне на мен не ми е известна за цялата 1300 годишна история на България! Вопиюща некадърност! За да бъдат откраднати 50-ина милиона загробиха държавата с още 1 милиард!!! Е затова не може още да се оправиме!!! А и сега след 2-3 години като започнат падежите на "преструктурирания" дълг хептен ще цъфнеме!!!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
            рано си подпийнал пич .. не ти разбрах изречението..
            и какво викаш ..ако велчев не беше направил нещо с дълга щеше да бъде най-добрия..Я ми обясни какво направи велчев с дълга ,че и аз съм тъп и не го схванах този момент
            То само с полит пропаганда не става ,то и четене трябва а ти си от хората с който, като не ти стигат доводи минаваш към лични обиди... но ако почетеш и не ти стигнат милиционерските мозъчни гънки да разбереш ситуацията .... ще се жертвам да те образовам ... малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнение
              контрабандата викаш застрашително ниво беше достигнала... хахаха. А сега на какво ниво е бе? И какво разбираш ти от митници и....китайско карго
              и на каквио нива е бе джапанка... Излиза пикаещия по фонтаните и Ау каква ОГРОМНА контрабанда има.. излиза оня ревизора и той реве като заклан петел.... и някой иска да ми каже че по времето на тези разбирачи е нямало контрабанда.... просто в момента спящите клетки са събудени и вадят де що информация има от служби агенции и подобни учреждения и вследствие увеличения поток от информация обществото остава с впечатлението ,че всичко се е увеличило с много... а то едва ли е точно така ..както се казва истината е някъде по средата.
              Last edited by йосиф; 08.01.2011, 17:59.

Коментар

===============
                Ти не беше ли същия дето лъжеше, че сегашното правителство изхарчило целия резерв? Снощи Дянков обяви, че наличния резерв в момента е 6.2млрд. Това плюс факта че заради жестоката криза не сме прибягнали до заем както Гърция, Ирландия или председателстващата ЕС в момента Унгария си е чисто постижение немаловажно.
                Аки като твърдиш, че лъжа, намери къде съм излъгал. че са изхарчили ЦЕЛИЯ резерв и го постни.
                А относно на ЛЪЖЕЦА Йосиф не мога да му изброя лъжите. Една от тях е че
                Първоначално изпратено от Йосиф
                ... а не като шапкаря , който само като ми види аватара и почва да лае....Освен това, пак ако си забелязал основно оплювам групата лаещи червеи...
                А ето я истината. Тя се видя и преди малко..

За да видя кога съм писал, когато ти видя аватара, както твърдиш, си направих труда да проверя ВСИЧКИ твои и мои постове от 18.07.2010 до 30. 09.2010. Та ИСТИНАТА е следната:
                ТИ имаш 15 поста в които ме оплюваш, обиждаш или споменаваш БЕЗ аз да съм те намесил с каквото и да било.
                Аз имам само ЕДИН, в който те споменавам без ти да си ме намесил, но пък в него ТЕ ПОДКРЕПЯМ. (На 16.09 в 16.47ч)
                Има и няколко, в които ти отговарям, но няма такъв, в който те споменавам или цитирам НЕПРЕДИЗВИКАНО ОТ ТЕБ.
                Ето ти, ЛЪЖЛЬО, датите и часовете на постовете:

18.07 19.19ч \ 30.07 10.49ч \ 04.08 16.14ч \ 05.08 10.58ч \ 10.08 14.42ч \ 10.08 17.36ч \ 11.08 10.45ч \ 15.09 17.01ч \ 16.09 20.51ч \ 22.09 09.27ч \ 22.09 14.15ч \ 22.09 17.42ч \ 23.09 08.20ч \ 30.09 09.51ч \ 30.09 12.35ч

Та се вижда ясно, че ти ЛЪЖЛЬО постоянно ме апострофираш и обиждаш, а не аз като ти видя аватара....
                Хайде, опровергай ме ЛЪЖЕЦ!
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

===============
                  Ти не беше ли същия дето лъжеше, че сегашното правителство изхарчило целия резерв? Снощи Дянков обяви, че наличния резерв в момента е 6.2млрд. Това плюс факта че заради жестоката криза не сме прибягнали до заем както Гърция, Ирландия или председателстващата ЕС в момента Унгария си е чисто постижение немаловажно.
                  Той вчера Седянков се изфука, че уж били "увеличили" този резерв.
                  "Увеличиха" го с този на здравната каса, прибавяйки го, незаконно, към 4, и нещо си остатъка от онзи на Сер Гейковото правителство.
                  Отделно, че този тук задуши бизнеса, като му оряза възможностите да генерира допълнителен приход и така, одра не една, а две кожи наведнъж от българина.
                  Боя се, че , ако му дадем още време, ще доодере, де що може, и ще офейка.
                  накратко, май ще се върнем към приказката за старшината на ротата - ако е бил 5 години старшина, директно - в панделата. Той си знае, за какво

Коментар

• Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнение
                    контрабандата викаш застрашително ниво беше достигнала... хахаха. А сега на какво ниво е бе? И какво разбираш ти от митници и....китайско карго
                    .....................
                    Как какво? Много повече от бедната Йена. Откога бедните разбират от икономика?
                    Между впрочем контрабандата не е еднозначна. Тя може да има ръст в определен момент заради увеличаване на акцизите, но волята за борба с нея да се е увеличила 10-орно. Примерно забележете през 2010г. какво количество контрабандни цигари е заловено. Това за мен е показателя. А това че заради вдигнатия акциз, се опитват да вкарат 5 пъти повече е друга бира.

Коментар

===============
                      от червените кучета какво очакваш...пускат си теми за да си хвалят тройната коалиция и да плюят по сега управляващите ..Ама кой крив , кой прав тях не ги интересува ..Че резултатът на 20 г. преход е плачевен също , че народа съвсем подивя заради тези 20 год. гърч също...важното е да хвалим тройката и да плюем сега управляващите

след малко ще има нова тема - най-успешния президент например и ще скиваш какви хвалебствени слова ще има за гоце....

Коментар

Този Орешарски си е пълен хамелеон, пребоядиса се три пъти само и само да управлява. По едно време говореха за приемственост и искаха да го вредят и в бойковото правителство. Добре че този хрантутник не стана, щото по него време контрабандата в митниците беше достигнала застрашително ниво. Да не говорим за китайското карго.
                        Народа си каза думата и за Орешко и за цялята червена крадлива тайфа.
                        Я попитайте учителите колко уважават Орешко.
                        аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Егати тъпнята. Понеже Дянков не допуснал приватизация значи е добър? Приватизация не искат комунистите. Те национализират, а "десните" приватизират.
                          Задушаването на малкия и среден бизнес чрез неплащане на фирмите или плащане със 7% по-малко, също ли е положително?

Да бе, да! Швейцария на Балканите!

А че предния минфин погаси с излишъците от бюджета голяма част от външния дълг предсрочно и сега плащаме много по-малко лихви...? Ама трябваше да погасят още 6 милиарда и да оставят само 2 милиарда като фискален резерв. Тогава щях да ги видя тези сегашните малоумници какво щяха да харчат!
                          ===============

Коментар

• Темата наистина е странна. Мисля, че имаше една анкета за Симеон Дянков, сега отново се пуска за финансовите министри. Може на някой да не му харесва анкетата от предната тема.
                            Въпреки това, явно е че народния вот е меродавен и винаги правдив. Политическото доверие е за четири години. Нека видим какво ще сътворят господа управляващите в края на мандата за да дадем оценка. Иначе Симеон Дянков е в неравностойното положение да се сравнява с трима изкарали целия си мандат.
                            Не оправдавам никой и не съм пристрастен. Нека видим фактите не може да си управлявал 4 години и да се сравняваш с такъв който е имал възможност да управлява 1.5.

Коментар

• Ако учителите бяха малко по-умни и бяха послушали "Орешко" и Даниел Вълчев, щяха да си имат предвидимо и ясно образуване на заплатите, ама не. И щеше да се синхронизира без проблеми с ръста на БВП, и едва ли щеше да се стигне до тези, вече мразени, делегипани бюджети. Вместо това, даскалското воинство като овчици се тътрузиха след "профсъюзния си лидер " Янка и, както се надавяха, се надянаха. Ама нещо не я виждам нея последната година да се изявява. Защо ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Егати тъпнята. Понеже Дянков не допуснал приватизация значи е добър? Приватизация не искат комунистите. Те национализират, а "десните" приватизират.
                                Задушаването на малкия и среден бизнес чрез неплащане на фирмите или плащане със 7% по-малко, също ли е положително?

Да бе, да! Швейцария на Балканите!

А че предния минфин погаси с излишъците от бюджета голяма част от външния дълг предсрочно и сега плащаме много по-малко лихви...? Ама трябваше да погасят още 6 милиарда и да оставят само 2 милиарда като фискален резерв. Тогава щях да ги видя тези сегашните малоумници какво щяха да харчат!
                                шапкар ти си събирателен образ на всички многознайковци..как един шапкар учил в артилерийско училище разбира от финанси ,че може и оценка на фин.министри да дава... какво разбираш ти от финанси , дълг , фиск , кредит , дебит , бюджет и т.н.
                                Все едно някой да почне да ти обеснява как се гърми на полигона.....

Коментар

Working...
                                X