Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е най-дoбрият МинФин за последните 4 правителства?
Collapse
X
-
аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение2. Милен Велчев
Плюсове: бе продължена фискалната стабилност и преструктуран дълга.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениерано си подпийнал пич .. не ти разбрах изречението..
и какво викаш ..ако велчев не беше направил нещо с дълга щеше да бъде най-добрия..Я ми обясни какво направи велчев с дълга ,че и аз съм тъп и не го схванах този момент
Коментар
-
Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнениеконтрабандата викаш застрашително ниво беше достигнала... хахаха. А сега на какво ниво е бе? И какво разбираш ти от митници и....китайско каргоLast edited by йосиф; 08.01.2011, 17:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение===============
Ти не беше ли същия дето лъжеше, че сегашното правителство изхарчило целия резерв? Снощи Дянков обяви, че наличния резерв в момента е 6.2млрд. Това плюс факта че заради жестоката криза не сме прибягнали до заем както Гърция, Ирландия или председателстващата ЕС в момента Унгария си е чисто постижение немаловажно.
А относно на ЛЪЖЕЦА Йосиф не мога да му изброя лъжите. Една от тях е че
Първоначално изпратено от Йосиф... а не като шапкаря , който само като ми види аватара и почва да лае....Освен това, пак ако си забелязал основно оплювам групата лаещи червеи...
За да видя кога съм писал, когато ти видя аватара, както твърдиш, си направих труда да проверя ВСИЧКИ твои и мои постове от 18.07.2010 до 30. 09.2010. Та ИСТИНАТА е следната:
ТИ имаш 15 поста в които ме оплюваш, обиждаш или споменаваш БЕЗ аз да съм те намесил с каквото и да било.
Аз имам само ЕДИН, в който те споменавам без ти да си ме намесил, но пък в него ТЕ ПОДКРЕПЯМ. (На 16.09 в 16.47ч)
Има и няколко, в които ти отговарям, но няма такъв, в който те споменавам или цитирам НЕПРЕДИЗВИКАНО ОТ ТЕБ.
Ето ти, ЛЪЖЛЬО, датите и часовете на постовете:
18.07 19.19ч \ 30.07 10.49ч \ 04.08 16.14ч \ 05.08 10.58ч \ 10.08 14.42ч \ 10.08 17.36ч \ 11.08 10.45ч \ 15.09 17.01ч \ 16.09 20.51ч \ 22.09 09.27ч \ 22.09 14.15ч \ 22.09 17.42ч \ 23.09 08.20ч \ 30.09 09.51ч \ 30.09 12.35ч
Та се вижда ясно, че ти ЛЪЖЛЬО постоянно ме апострофираш и обиждаш, а не аз като ти видя аватара....
Хайде, опровергай ме ЛЪЖЕЦ!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Ти не беше ли същия дето лъжеше, че сегашното правителство изхарчило целия резерв? Снощи Дянков обяви, че наличния резерв в момента е 6.2млрд. Това плюс факта че заради жестоката криза не сме прибягнали до заем както Гърция, Ирландия или председателстващата ЕС в момента Унгария си е чисто постижение немаловажно.
"Увеличиха" го с този на здравната каса, прибавяйки го, незаконно, към 4, и нещо си остатъка от онзи на Сер Гейковото правителство.
Отделно, че този тук задуши бизнеса, като му оряза възможностите да генерира допълнителен приход и така, одра не една, а две кожи наведнъж от българина.
Боя се, че , ако му дадем още време, ще доодере, де що може, и ще офейка.
накратко, май ще се върнем към приказката за старшината на ротата - ако е бил 5 години старшина, директно - в панделата. Той си знае, за какво
Коментар
-
Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнениеконтрабандата викаш застрашително ниво беше достигнала... хахаха. А сега на какво ниво е бе? И какво разбираш ти от митници и....китайско карго
Как какво? Много повече от бедната Йена. Откога бедните разбират от икономика?
Между впрочем контрабандата не е еднозначна. Тя може да има ръст в определен момент заради увеличаване на акцизите, но волята за борба с нея да се е увеличила 10-орно. Примерно забележете през 2010г. какво количество контрабандни цигари е заловено. Това за мен е показателя. А това че заради вдигнатия акциз, се опитват да вкарат 5 пъти повече е друга бира.
Коментар
-
след малко ще има нова тема - най-успешния президент например и ще скиваш какви хвалебствени слова ще има за гоце....
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТози Орешарски си е пълен хамелеон, пребоядиса се три пъти само и само да управлява. По едно време говореха за приемственост и искаха да го вредят и в бойковото правителство. Добре че този хрантутник не стана, щото по него време контрабандата в митниците беше достигнала застрашително ниво. Да не говорим за китайското карго.
Народа си каза думата и за Орешко и за цялята червена крадлива тайфа.
Я попитайте учителите колко уважават Орешко.аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЕгати тъпнята. Понеже Дянков не допуснал приватизация значи е добър? Приватизация не искат комунистите. Те национализират, а "десните" приватизират.
Задушаването на малкия и среден бизнес чрез неплащане на фирмите или плащане със 7% по-малко, също ли е положително?
Да бе, да! Швейцария на Балканите!
А че предния минфин погаси с излишъците от бюджета голяма част от външния дълг предсрочно и сега плащаме много по-малко лихви...? Ама трябваше да погасят още 6 милиарда и да оставят само 2 милиарда като фискален резерв. Тогава щях да ги видя тези сегашните малоумници какво щяха да харчат!
Коментар
-
Темата наистина е странна. Мисля, че имаше една анкета за Симеон Дянков, сега отново се пуска за финансовите министри. Може на някой да не му харесва анкетата от предната тема.
Въпреки това, явно е че народния вот е меродавен и винаги правдив. Политическото доверие е за четири години. Нека видим какво ще сътворят господа управляващите в края на мандата за да дадем оценка. Иначе Симеон Дянков е в неравностойното положение да се сравнява с трима изкарали целия си мандат.
Не оправдавам никой и не съм пристрастен. Нека видим фактите не може да си управлявал 4 години и да се сравняваш с такъв който е имал възможност да управлява 1.5.
Коментар
-
Ако учителите бяха малко по-умни и бяха послушали "Орешко" и Даниел Вълчев, щяха да си имат предвидимо и ясно образуване на заплатите, ама не. И щеше да се синхронизира без проблеми с ръста на БВП, и едва ли щеше да се стигне до тези, вече мразени, делегипани бюджети. Вместо това, даскалското воинство като овчици се тътрузиха след "профсъюзния си лидер " Янка и, както се надавяха, се надянаха. Ама нещо не я виждам нея последната година да се изявява. Защо ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЕгати тъпнята. Понеже Дянков не допуснал приватизация значи е добър? Приватизация не искат комунистите. Те национализират, а "десните" приватизират.
Задушаването на малкия и среден бизнес чрез неплащане на фирмите или плащане със 7% по-малко, също ли е положително?
Да бе, да! Швейцария на Балканите!
А че предния минфин погаси с излишъците от бюджета голяма част от външния дълг предсрочно и сега плащаме много по-малко лихви...? Ама трябваше да погасят още 6 милиарда и да оставят само 2 милиарда като фискален резерв. Тогава щях да ги видя тези сегашните малоумници какво щяха да харчат!
Все едно някой да почне да ти обеснява как се гърми на полигона.....
Коментар
Коментар