IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой е най-дoбрият МинФин за последните 4 правителства?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    поредния болен мозък
    пий си хапчетата

Коментар

• Матросов(йосифе..), спри се..
      Като ти чета глупостите, направо ми и мъчно за Дилетанта.......

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
        Ххаха, разбира се калинка беше изцяло "професионално" назначение .

Хаха , смешници... прав беше сергея....
        серьожа за вас е винаги прав , за мен не е...

Коментар

• Ххаха, разбира се калинка беше изцяло "професионално" назначение .

Хаха , смешници... прав беше сергея....

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          ти умнико правиш ли изобщо разлика м/у политическо и професионално назначение , че ми се хилиш насреща

Коментар

• Първоначално изпратено от ST Разгледай мнение
            ДКМС на ГЕРБ се излага. Трябва да докарат процентите на Дянков до поне 120%, не изпълняват линията на вожда си
            поредния болен мозък

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото Разгледай мнение
              само малоумник може да вярва на това

а го пишат такива , на които им се плаща затози як пи-ар! радвайте се , че изпобаннаха по форумите опонентите Ви. Някога и това ще се разследва.
              ей червен подлизурко , няма да ви се отвори парашута момчета и момичета ..... ще ви остане жалното блеене по форуми и сайтчета разни.... тъй че почвайте да си пиете хапченцата и да се успокоявате вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Момчета и момичета от герб, какво става с анкетата, защо сме само на 50% за великия и непогрешим мистър топ 100 икономисти. Вярно, че вече има абсолютно мнозинство, но всичко под квалифицирано мнозинство от 66% или още по-добре 75% е позор за подобна светла личност. Хайде по-сериозно и активно, а?
                гадно нали ...само 55 %....

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                  Хахха, тя оная "малко" бременната, изобщо не беше политическо назначение.

Мильовците вече стават смешни....
                  ти умнико правиш ли изобщо разлика м/у политическо и професионално назначение , че ми се хилиш насреща

Коментар

• Хахха, тя оная "малко" бременната, изобщо не беше политическо назначение.

Мильовците вече стават смешни....

какво ли значат тези думи на Танов:

"Стана ясно, че за всичките тези 20 години единствено при управлението на ГЕРБ няма нито едно политическо назначение на когото и да било", каза още шефът на митниците.
                    Вероятно се е объркал ...няма как при тройната коалиция назначенията да са били шуробаджанашки...толкова принципни , морални и мислещи за България политици никога не сме имали....за какво ли ги избрахме тези ГЕРБ , само размътиха бистрата водица , че сега се принуждават милите да се потят с разни компромати и случайно донесени от приятни младежи записи и да си цапат ръцете.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Момчета и момичета от герб, какво става с анкетата, защо сме само на 50% за великия и непогрешим мистър топ 100 икономисти. Вярно, че вече има абсолютно мнозинство, но всичко под квалифицирано мнозинство от 66% или още по-добре 75% е позор за подобна светла личност. Хайде по-сериозно и активно, а?

А и да не забравя - предишните са виновни, ние само им бършем г.за и чистим лайната след тях - Константин Беляев - Говновоз
                      ДКМС на ГЕРБ се излага. Трябва да докарат процентите на Дянков до поне 120%, не изпълняват линията на вожда си
                      Last edited by ST; 11.01.2011, 12:53.

Коментар

• Момчета и момичета от герб, какво става с анкетата, защо сме само на 50% за великия и непогрешим мистър топ 100 икономисти. Вярно, че вече има абсолютно мнозинство, но всичко под квалифицирано мнозинство от 66% или още по-добре 75% е позор за подобна светла личност. Хайде по-сериозно и активно, а?

А и да не забравя - предишните са виновни, ние само им бършем г.за и чистим лайната след тях - Константин Беляев - Говновоз
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• само малоумник може да вярва на това

"Стана ясно, че за всичките тези 20 години единствено при управлението на ГЕРБ няма нито едно политическо назначение на когото и да било", --------------------------
                          а го пишат такива , на които им се плаща затози як пи-ар! радвайте се , че изпобаннаха по форумите опонентите Ви. Някога и това ще се разследва.
                          това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

пак манипулации коки... браво за усилията , но статия от преди почти година да ми я представяш като новина и то точно на мен ...явно още си сънена. Сега... вземи си измий лицето , зъбките...изпий една чаша ароматно кафе , може и да закусиш и тогава ела ме "изненадвай" с такива претоплени манджи..... Много ме подценяваш нещо ... корабче ли плува в окото ми....?
                            Какво значение от коя година е тая статия,след като новината касае управлението на герберистите?Със същата исках да опровергая на Танов думите .И в тоя ред на мисли би ли ми казал кое наложи Костадин Соколов - бившият директор на РМД Русе, известен с вдигнатата бариера за петролни продукти през граничните пунктове по поречието на Дунав.,да бъде предназначен за шеф на митническото бюро в Силистра на 07/01/2010г?И защо Наредба 3 от 19.02.2010г www1.customs.bg/document/3626 за контрола на измервателните средства, подлежащи на митнически контрол,която бе обнародвана на 23.02.2010г. в брой 15/2010 на ДВ/ влиза в сила 30 дни след публикуването и/ и бе даден период от една година и започна да се прилага от 11 януари 2011 ?Между другото в сайта на Митници още не е качена.
                            Last edited by коки; 11.01.2011, 10:49.
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                              Йоска на фона на изкаването на Танов би ли коментирал тая новина http://www.blitz.bg/news/article/71687
                              пак манипулации коки... браво за усилията , но статия от преди почти година да ми я представяш като новина и то точно на мен ...явно още си сънена. Сега... вземи си измий лицето , зъбките...изпий една чаша ароматно кафе , може и да закусиш и тогава ела ме "изненадвай" с такива претоплени манджи..... Много ме подценяваш нещо ... корабче ли плува в окото ми....?

Коментар

"Стана ясно, че за всичките тези 20 години единствено при управлението на ГЕРБ няма нито едно политическо назначение на когото и да било", каза още шефът на митниците.
                                Вероятно се е объркал ...няма как при тройната коалиция назначенията да са били шуробаджанашки...толкова принципни , морални и мислещи за България политици никога не сме имали....за какво ли ги избрахме тези ГЕРБ , само размътиха бистрата водица , че сега се принуждават милите да се потят с разни компромати и случайно донесени от приятни младежи записи и да си цапат ръцете.....
                                Йоска на фона на изкаването на Танов би ли коментирал тая новина http://www.blitz.bg/news/article/71687
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X