IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета: Каква заплата получаваш?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като гледам средно дохода не надвишава 1500лв.... Ами ние май сме на границата? Илио е по-добре да я наречем 'златната среда'. Колко е златна всъщност?

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
      Пак много им се видя на хората заплащането:

Отново огромни заплати в комисията „Кушлев”
      03.02.2011

Комисията за борба с корупция ще разследва Кушлев и за получени нови данни срещу него, този път за корупция.
      Той и негови служители получавали космически суми като заплащане. Между 19-20 000 лева за 3-месечие е средното възнаграждение в комиията на Стоян Кушлев. Сигналът за това ще бъде даден и на Сметната палата.

За 2008, 2009 и 2010 година той е взимал средно месечно около 9 000 лв. възнаграждение, затова и депутатите от антикорупционната комисия изразяват съмнения за нарушаване на финансовата дисциплина на поверената му комисия.
      Кушлев: Нямам конфликт на интереси, пари не съм печелил
      http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...i_pari_ne_sum/
      Приходите от тази комисия, са едва 3 % от размера на всичките тия милиони които е струвала на бюджерта. То е ясно, че целта и е не са се бори с корупцията и мафията, а да се дават заплати на "наши хора"
      Излязоха имената на роднините на Кушлев, назначени в оглавяваната от него комисия
      Стоян Кушлев е назначил осем свои роднини в Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност. Комисията беше създадена по време на тройната коалиция, а Кушлев успя да запази поста си и при смяната на властта.

В Народното събрание по повод обвиненията в шуробаджанащина към Стоян Кушлев и неговата реакция в медиите, председателят на Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика Валентин Николов предостави доклад, в който фигурират имената на роднините на проф. Кушлев, назначени в комисията.
      Това са:
      1. Бойка Първанова – племенница по линия на съпругата назначена за директор на дирекция;
      2. Иво Минков – племенник на Кушлев – назначен за „Началник на политическия кабинет на председателя”;
      3. Георги Илиев – главен секретар на комисията и втори братовчед на съпругата му;
      4. Валентин Маринов – директор на дирекция „Материално техническо обслужване” и съуправляващ с Кушлев в сдружение с нестопанска цел „Царски ловен клуб”;
      5. Красимир Илков – назначен за експерт към дирекция „Материално техническо обслужване” и братовчед на председателя по линия на съпругата му;
      6. Деян Иванов – експерт в кабинета и племенник на съпругата му;
      7. Георги Видров – експерт в дирекция „Човешки ресурси” и племенник на съпругата му;
      8. Павлин Иванов – директор на дирекцията в Бургас – кумец на Кушлев.
      Комисията за борба с корупцията изисква писменни отговори от посочените лица за връзката им със Стоян Кушлев. http://www.glasove.com/article-11882.php
      Last edited by коки; 04.02.2011, 16:21.
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Пак много им се видя на хората заплащането:

03.02.2011

Комисията за борба с корупция ще разследва Кушлев и за получени нови данни срещу него, този път за корупция.
        Той и негови служители получавали космически суми като заплащане. Между 19-20 000 лева за 3-месечие е средното възнаграждение в комиията на Стоян Кушлев. Сигналът за това ще бъде даден и на Сметната палата.

За 2008, 2009 и 2010 година той е взимал средно месечно около 9 000 лв. възнаграждение, затова и депутатите от антикорупционната комисия изразяват съмнения за нарушаване на финансовата дисциплина на поверената му комисия.
        Приходите от тази комисия, са едва 3 % от размера на всичките тия милиони които е струвала на бюджерта. То е ясно, че целта и е не са се бори с корупцията и мафията, а да се дават заплати на "наши хора"
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...uda_signal_za/

Тия работодатели,няма ли кои да ги фалира и да им обясни,че така няма как да правят бизнес.
          Имам информация за един инвестиционен посредник които е същият като горните работодатели.Има представителства във Варна и София.Към КНФ или към Инспекция по труда,мога да се обърна,но към последната няма смисъл май.

Коментар

• Пак много им се видя на хората заплащането:

03.02.2011

Коментар

• Никога не съм получавал заплата. Все се налага да си я изкарам
              Ще ми подскаже ли някой как става номера?

Коментар

Не разбирам защо имаш подобно негативно мнение за нашата статистика. Все пак това си е нашата статистика, която ни показва как се развиваме и къде сме ние.
                Хем новината добра, хем се намира някой да плюе. Какво искате, 20% ръст на заплатите на година ли, че 8% ви се виждат малко?
                Къде я видя тая стъкмистика бре? В кои сектори има ръст на заплатите, че да си го отбележа
                Знаеш ли откъде идва тоя измислен ръст? - От увеличението на осигурителните вноски. Ха-ха-ха-ха . Наивници много по тая земя.
                Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                  Aко не беше и тъй наречената стъкмистика в кенефистан щеше наистина да е добре
                  Не разбирам защо имаш подобно негативно мнение за нашата статистика. Все пак това си е нашата статистика, която ни показва как се развиваме и къде сме ние.
                  Хем новината добра, хем се намира някой да плюе. Какво искате, 20% ръст на заплатите на година ли, че 8% ви се виждат малко?

Коментар

Добра новина.
                    Вярно, 8% увеличение не е много, но ако е редовно всяка година ще е добре. Все пак беше криза, и това увеличение не е зле.
                    Aко не беше и тъй наречената стъкмистика в кенефистан щеше наистина да е добре
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Добра новина.
                      Вярно, 8% увеличение не е много, но ако е редовно всяка година ще е добре. Все пак беше криза, и това увеличение не е зле.

Коментар

• по-малко от това, което получавах преди, но надяваме се скоро, повече от това, което получавах до момента. но определено като цяло заплатите трябва да претърпят индексации нагоре.

Коментар

• Проучване: Мениджърските заплати в България са се повишили средно с 8% през 2010 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                            Може би се осигурява на толкова. Да плаща по-малки данъци . Или това е седмичния му бонус,когато шевчетата закриват печеливши позиции в петъка.

ПП - Блазе им на тия наемници. Аз пък съм ШЕФ. Президент на фирма. Имам 6 подчинени бачкатори и като им платя заплатите,наемите, /осигуровките не плащам/ ако ми остане и половината от тия 2-3 хилки се радвам и си мисля че кризата е отминала - до следващия месец.
                            Осигуровки не плащаш, ама поне не го обявявай публично. Вдянков дебне
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от illusion Разгледай мнение
                              Направо си е за чудене, как има някой със "скромна" заплата на фона на останалите милионери във форума
                              Може би се осигурява на толкова. Да плаща по-малки данъци . Или това е седмичния му бонус,когато шевчетата закриват печеливши позиции в петъка.

ПП - Блазе им на тия наемници. Аз пък съм ШЕФ. Президент на фирма. Имам 6 подчинени бачкатори и като им платя заплатите,наемите, /осигуровките не плащам/ ако ми остане и половината от тия 2-3 хилки се радвам и си мисля че кризата е отминала - до следващия месец.
                              Last edited by skorpio; 14.09.2010, 20:13.
                              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Ко да каим ние с гайдите 163лв пендзийка
                                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Working...
                                X