Оптимизма е заразителен. Дано малко се вдигнат носовете на посърналите бизнесмени ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Износът бързо се връща към предкризисните нива след 34% ръст през май
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнениеще ги стигнем ли американците ??Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Малко по-високи добиви от миналата година, но по-лошо качество. Очаквания за сходен износ - около 1.1 млн. тона, но повече приходи от него заради растящите цени.
Това са прогнозите на зърнопроизводители и търговци за новата зърнена реколта, стана ясно на заседание на консултативния съвет по зърното, което се проведе вчера в земеделското министерство. Към този момент вече са ожънати 93% от площите с пшеница в страната.
Дневник.бг
Коментар
-
Оборотът в промишлеността ускорява ръст през юни до 15,9%
http://www.investor.bg/news/article/103961/332.html
Коментар
-
Айде още един нобелов лауреат, в тоя форум с лопата да ги ринешВъобще за каква държава говориш човече - няма никаква държава
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеОстаналите 80 % са транзитите на " Булгаргаз " за региона ....
Не може да говорим за износ ( камо ли нарастнал ) от държава в която отдавна няма икономика .....приблизително от 66 години !
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение... Мога да се обзаложа, че 20-ина % от износа е от Лукойл...
Не може да говорим за износ ( камо ли нарастнал ) от държава в която отдавна няма икономика .....приблизително от 66 години !Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениетвърде скептично гледаш на нещата... не казвам че всичко е мед и масло, но все пак..
най-големите износи са за съседни държави и Русия, което си е нормално..
Ето ти още един пример за износ - Язаки - вече работят под пълна пара с 3400 служители.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИ аз съм съгласен с Рапана че при нас са мръсните производства, и с ниска добавена стойност.
Ръста се дължи на отново поскъпващите суровини... Мога да се обзаложа, че 20-ина % от износа е от Лукойл...
Та викаш докога ще продължи тоя ръст на цените на суровините??
Да разчитаме на нови "стимулиращи" пакети казваш.Last edited by al64ad; 10.08.2010, 00:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al64adНе говоря за тях.
най-големите износи са за съседни държави и Русия, което си е нормално..
Ето ти още един пример за износ - Язаки - вече работят под пълна пара с 3400 служители.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнениеЗнаеш ли кое ме кара да имам подозрения.Дестинациите са от тези при които беше почти невъзможно да се правят обратни проверки на документите от данъчните.
Иначе коментара от Цачев във Дневник ,за мен е точно обяснение на ситуацията.
за Бразилия е 26.3 млн
Перу- 6.8 млн. !!!
това са незначителни числа.. някъде 0.6% от целия износ
въпсеки че процентно Перу е колосален скок 1260% - от 0.5 до 6.8 млн))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнениеБрей тоз Цачев тогава трЕбва моментално да се самоубие...МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИ аз съм съгласен с Рапана че при нас са мръсните производства, и с ниска добавена стойност.
Но в случая не говорим за това. Абсурдно е да се твърди че ръста на износа се дължи на ДДС схеми...
Ръста се дължи на отново поскъпващите суровини... Мога да се обзаложа, че 20-ина % от износа е от Лукойл...
Иначе коментара от Цачев във Дневник ,за мен е точно обяснение на ситуацията.
А и не е приятно да ни продават обратно медта в платки с незнам колко процента отгоре.Last edited by al64ad; 10.08.2010, 00:08.
Коментар
Коментар