IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спрете да трупате в банка, инвестирайте - каза премиерът

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нищо не ми плащат,просто ме дразни невежеството на което сте се отдали.Като те създали тази тема.А за липсата на акъл за инвестиции вече е друго.
    Хората навън искат да дисциплинират големите банки,вие пък им се доверявате.И ги правите богати.Да затова може да ми платиш ...

Коментар

• А дали пък поредната антикризисна мярка няма да бъде национализиране на дпозитите? Така де, ако не ги изтеглиш до края на седмицата, значи не ти трябват за потребление, а искаш да живееш от лихви, мискинин неден. Значи трябва та ти се взмат парите и да се дадат на тези, които ще потребяват и ще издърпат страната от кризата. Примерно по-тъмнозелените.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
        да само дето и тука "Групичката педали" станахте.
        Толкова ви е мозъка,щом мин.преседателя ви го казва.Значи сте доста под нивото му.
        Извънредните как ти ги плащат ? В "гербови" марки ли ?или в значки с нечий лик?

Коментар

• E kak ще дръзна да се меря с човек завършил пожаникарската академия.

Естествено, че съм далечеее под нивото му.

Първоначално изпратено от SoKoLoV
          да само дето и тука "Групичката педали" станахте.
          Толкова ви е мозъка,щом мин.преседателя ви го казва.Значи сте доста под нивото му.

Коментар

• да само дето и тука "Групичката педали" станахте.

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov
              Хахаха ,

инвестирайте бе , в НИ или на БФБ , нищо, че годишната лихва е 8% .

Мале тоя ще ни докара нова криза.

Представям си още в понеделника народа го послуща и изтегли 10 милиарда да ги инвестира някъде.

Явно нещо се е подплашил от ръста на М3 . ама М3 няма да падне с инвестиране, ще падне , като паднат определени цени.
              Е ти пък.Това "някъде" може и да е извън Бг.Тогава да го видим ква песен ще запее....и кви призиви ще чуем.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev
                Кой бе казал : Е.хти и държавата, щом аз съм и вицепремиер?
                Нейчо Неев се казваше автора на крилатата фраза.Лошото е ,че и други аналогии с неговот време може да се правят.

Коментар

• Ами те някои компании си изкупуват обратно акциите - ама явно мислят маааалко по-напред от вас, е и вие ще се включите - на върха както обикновено

Коментар

• Това ще стане по естествен начин, когато лихвите паднат още, а инфлацията се ускори. И когато спре да се всява паника.

Коментар

Нашата шуменска "гордост": Нейчо Неев. Министър на транспорта и вицепремиер при Беров.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• tony1975

Ще подкрепят хората икономиката , когато управляващите в тази държава се научат че пазарите и цените трябва да се подкрепят. Вместо да плямпа глупости в стил шоуто на слави да си размърдат задниците и да вкарат такса за разрешително за строеж която да е сериозна сума когато се строи на така наречените топ и пренаселени места.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• А кажи, де да ги инвестираме?
                          Не искам да печеля, ще съм доволен да не губя за сега...
                          Имоти ли, акции ли, бизнес ли... Кое не е надолу от година-две?
                          Инфлация няма, защо пък да не ги държа в банка тогава?

Коментар

• Не е ли сладур нашия премиер(Да се свети името му)
                            Особенно ми харесва принципът му : Ти не ме гледай кво правя, а ме слушай какво говоря!

Коментар

• Хахаха ,

инвестирайте бе , в НИ или на БФБ , нищо, че годишната лихва е 8% .

Мале тоя ще ни докара нова криза.

Представям си още в понеделника народа го послуща и изтегли 10 милиарда да ги инвестира някъде.

Явно нещо се е подплашил от ръста на М3 . ама М3 няма да падне с инвестиране, ще падне , като паднат определени цени.

Коментар

Коментар

Working...
                                X