Първоначално изпратено от ОК
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Узаконената кражба от Сребърния фонд
Collapse
X
-
ОК
Репоман, можеш ли да изброиш 5 компании, в които Сребърния фонд да вложи пари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40Първоначално изпратено от RepomanСпоред мен ще е много добре да се инвестира целия сребърен фонд в наши, български акции. Така от една страна ще стимулираме икономиката, а от друга след време ще се прибира и печалба под формата на дивиденти, обратно във фонда и той ще расте с ускорени темпове.
Още повече, че самото инвестиране на подобни суми на БФБ ще стимулира пазара и може да успеем да възстановим бързо SOFIX на 1900. Дано.
Какъв фонд, какви стимули, какви дивиденти, какъв пазар.....
тъй накратко, разбра ли ме !!!
Защо да не развиваме и стимулираме икономиката си, след като има едни пари които трябва да се инвестират? Защо не ние да приберем дивидентите от тукашните предприятия, а да ги оставяме друг да ги вземе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от RepomanСпоред мен ще е много добре да се инвестира целия сребърен фонд в наши, български акции. Така от една страна ще стимулираме икономиката, а от друга след време ще се прибира и печалба под формата на дивиденти, обратно във фонда и той ще расте с ускорени темпове.
Още повече, че самото инвестиране на подобни суми на БФБ ще стимулира пазара и може да успеем да възстановим бързо SOFIX на 1900. Дано.
Какъв фонд, какви стимули, какви дивиденти, какъв пазар.....
тъй накратко, разбра ли ме !!!
Коментар
-
Според мен ще е много добре да се инвестира целия сребърен фонд в наши, български акции. Така от една страна ще стимулираме икономиката, а от друга след време ще се прибира и печалба под формата на дивиденти, обратно във фонда и той ще расте с ускорени темпове.
Коментар
-
Узаконената кражба от Сребърния фонд
Имаше едни отделени пари за старини, ами скоро няма да ги има.....
По Дневник:
Вчера правителството и социалните партньори постигнаха съгласие по мерките за подкрепа на държавния бюджет. Сред тях са предложенията за емитиране на вътрешен и външен дълг и продажба на емисии по Протокола от Киото. Вчера бяха одобрени и идеите за приватизация на миноритарни държавни дялове през фондовата борса и либерализирането на инвестициите на средствата от Сребърния фонд.1Да53.03%70Не30.30%40Това правителство още ли е на власт?16.67%22Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар