IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политиката на ГЕРБ лява или дясна е според вас?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поредната манипулирана анкета - екипът на Инвесторът е добре да стори нещо, защото така самата идея да се правят анкети се обезмисля.

На въпросът - очевидно политиката на Тиквата е ЛЯВА, много по-лява дори от тая на СтаниШеф. Виждате, че всички "антикризисни" (а всъщност ПРОкризисни) мерки на тоя бандит и сбирщината му некадърници е насочена срещу бизнесът, срещу частникът, срещу хората които наистина работят!!! А в същото време Б.Б. открито заявява кои са "неприкосновените" разходи на бюджетът - пенсиите и помощите за майките (50% циганки) и "социалнослабите" (95% мангали). Това е и опит да се овладее електоратът на БСП, защото колкото и да е прост, Тиквата разбира, че работещите в частният сектор повече няма да гласуват за него. И докато при Масларова помощите за трайнобезработните се изплащаха една година - клошарят Тотю увеличи тоя срок до безкрайност, макар да е очевидно, че ако някой не може да си намери работа за една година, очевидно хич не си и търси. Посланието е ясно "ако ще на работещите кръвта да им източим, за циганите ще има". В същото време по-заможните и успелите ще бъдат облагани с двойни и тройни данъци. Е, кой ограбва богатите (богати според родните стандарти) за да хрантути дрипите? Левите или десните?
    Къде са обещаните уж съкращения сред държавната администрация, полицията? Най-много да орежат военните - защото Тиквата се страхува от тях. Всеки, с помощта на един калкулатор лесно може да сметне, че ако се орежат всевъзможните помощи на мангалите, ако администрация и полиция се съкратят до оптимален брой (дори срещу повишени значително заплати за останалите), бюджетът ще спести милиарди разходи всяка година, но не - Тиквата и хер Флик НИКОГА няма да пипнат парите на свещенните крави на тая абсурдна държава !!! Това е истински геноцид срещу хората, които реално работят - и неминуемо ще доведе до скок на безработицата и колапс на икономиката, богатите ще емигрират данъчно от страната, а нова вълна работещи ще емигрират и физически - и това ще доведе до поредната национална катастрофа.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan Dochev
      Първоначално изпратено от B.Graham
      Няма лява и дясна политика.Има правилна и неправилна.
      Ако една фирма бъде управлявана толкова зле като държавата, тя е обречена!
      Освен ако не продава на държавата

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        Няма лява и дясна политика.Има правилна и неправилна.
        Ако една фирма бъде управлявана толкова зле като държавата, тя е обречена!

Коментар

• 9.Редуциране/премахване на агенции дублиращи дейността на други такива
          10.Въвеждане на професионален МЕНИДЖМЪНТ на държаната/общинска администрация (От отделни мижави звена в съдебната система се пръкнаха цели институции с прилежащия им бюрократичен апарат, сгради и т.н.)
          Да ви се оплача,последно за което ме рекетираха е да имам безопасни условия за труд -някой да не се набоде с телбода или да му падне телефона в/у крака.
          И това важи за всяка фирма с дори един човек персонал.
          По ЗЗБУТ сега ще назначат още хрантутници,да ни проверяват дали сме попълнили дневници,здравни карти .Представете си книжарница с два човека персонал-трябва да бъдат опазени от хаотична стрелба на буквите.Поредния тъп закон,който създава рекетьори-държавни служители.
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
            Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Днес темата в предаването "Бикове vs. Мечки" ще е - "Антикризисните мерки на правителството"
            Ще очаквам вашите мнения,коментари и предложения на тел 97 63 465
            от колко часа беше?
            От 16.00ч. започва. Така,че всеки който желае да се обади и да си каже мнението по въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Днес темата в предаването "Бикове vs. Мечки" ще е - "Антикризисните мерки на правителството"
              от колко часа беше?
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Днес темата в предаването "Бикове vs. Мечки" ще е - "Антикризисните мерки на правителството"

Коментар

• Стамбуле, засрамих се !!!

Срамувайки се да те питам...Защо оценяш политиката на ГЕРБ като дясна след като не сте изпълнили нито едно от условията на Валчето и поне още толкова...
                  И след като облагате с допълнителни данъци точно "своя " електорат ...

Не следва ли извода, че водите ляво-центриска и силно популистка политика, гарнирана с борческа надменност и американска арогантност...

Коментар

• Политиката на ГЕРБ е определено ЛЯВА и това естествено ще си даде лошите последици в най-скоро време ако ще и 50% да направят ДДС.
                    Дясна ще бъде, ако:
                    1.Намалят чиновниците държавни и други поне с 35%
                    2.Увеличат пенсионната възраст на 65 години
                    3.Премахнат професията циганска/ромска майка
                    4.Въведат практиката държавните служители да бъдат съпричастни към плащането на осигуровки
                    5.Премахнат 13 и т.н. заплати (все пак годината има 12 месеца)
                    6.Платеният годишен отпуск да не бъде повече от 2 седмици
                    7.Облекчения за хора, които искат да бъдат автономни от държавата и създават свой малък бизнес- в първата година да бъдат освобождавани от пълния размер на осигуровките
                    8.Премахване субсидиите за тютюн (Защо не въведем субсидии за производителите на джанки?)
                    9.Редуциране/премахване на агенции дублиращи дейността на други такива
                    10.Въвеждане на професионален МЕНИДЖМЪНТ на държаната/общинска администрация (От отделни мижави звена в съдебната система се пръкнаха цели институции с прилежащия им бюрократичен апарат, сгради и т.н.)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                      Първоначално изпратено от bertram
                      Първоначално изпратено от 4i40
                      АЛОО , реконтрадезинформаторите !!!!!
                      Преди малко анкетата беше 19-2-1, а сега 20-21-1 ......

хахахаха, верваме ви !!!
                      абсолютно аз докато отговоря на огиинвест и гледам бам 20 гласа блок... реших,че ми се е сторило....
                      не знам дали инвестора пипат темите или просто някой от партиините централи отговарящ за интернет форумите е дошъл на работното си място.

по-скоро второто, защото вчера след 21 си бяхме само обичайните заподозредни пишещи тук
                      Стамбулето работи вече !!!
                      Е ти прекали с личните нападки!!! Едва сега влизам в тази тема. Не те ли е срам!?...

Засега политиката ни е дясноцентристка според мен.

Коментар

• Няма лява и дясна политика.Има правилна и неправилна.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                          Първоначално изпратено от 4i40

хахахаха, верваме ви !!!
                          абсолютно аз докато отговоря на огиинвест и гледам бам 20 гласа блок... реших,че ми се е сторило....
                          не знам дали инвестора пипат темите или просто някой от партиините централи отговарящ за интернет форумите е дошъл на работното си място.

по-скоро второто, защото вчера след 21 си бяхме само обичайните заподозредни пишещи тук
                          Стамбулето работи вече !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40

хахахаха, верваме ви !!!

Марияне,
                            кажи как стават тези неща за 1 мин 20 гласа накуп само в една посока...

Коментар

• АЛОО , реконтрадезинформаторите !!!!!

хахахаха, верваме ви !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от oginvest
                                Дали е лява или дясна ще си проличи по отношението към проблема с обезщетенията на номиналните/а защо не и всички останали/ притежатели на компенсаторни инструменти...
                                оги,
                                ника ти тук ме навежда на мисълтта, че не си точно наслдедник на КИ, а инвеститор в КИ. Държавата е късно да ви изплаща КИ по номинал, а и няма пари за това. Единственото възможно е да се пуснат няколко по-сериозни търга и да се приключи веднъж завинаги с КИ кой купил на търговете купил.
                                успех

ПС гледам, че привържениците на герб вече са на работа..изведнъж дясна натрупа много гласове...

Коментар

Working...
                                X