IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обмислят и евентуално повишаване на ПЛОСКИЯ ДАНЪК с 2%!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...сега видях по телевизията как Мухобойко ЗАПЛАШВА че ще си подаде оставката - баси жалката личност - и докарал визия на току-що изкъпан клошар...

Как можахте да ни натресете това говедо, бе...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• 1 Анти - точно така. Социалната държава сама по себе си е несправедлива, защото взема от кадърните, способните, работещите, тия дето се трепят за да успеят, за да хрантути мързеливите, безотговорните, изметта - виждаме последиците от т.нар. "социална държава" и при нас - как хъхряците от 50 000 преди 50 години станаха един милион - и грам не са мръднали да се очовечат... а нормалните хора са принудени да ги хрантутят, щото, видиш ли, имали "права".

Коментар

• Не увеличения на плоския , а връщане на пропорционалния .

Току виж някой мажоритари започнали да раздават дивидент , ако ме разбирате.

Коментар

• Ауууу само 87 за плоския данък групичката от Герб почва да се разпада , вчера бяха над 100 при различните гласувания.... стегнете се !

Коментар

• Лявата идея за „социална държава“: Нейното главно преимущество се предполага да бъде в това, че тя може да наложи механизъм на справедливо преразпределение на общото благо и така да „рехабилитира“ социално слабите в процеса на едно държавно администрирано натрупване. Дотук това звучи добре, ако не допълним, че „социалната държава“ предполага наличието на един голям административно-бюрократичен преразпределителен механизъм, който сам по себе си е значителен консуматор. В бедни държави такъв механизъм може да отделя за себе си повече, отколкото ефективно преразпределя за другите.
            Социалната държава е „голяма“ държава с високи ведомствени разходи. Тя е реално възможна само в условията на съответно висок икономически ръст, какъвто в България не се наблюдава. Социалното подпомагане представлява невъзвращаеми разходи, които в крайна сметка ''стимулират'' социално слабите да останат социално слаби. Тази държава не води нито до икономическо овластяване на способните и инициативните, нито до равновесно и всеобщо споделено благополучие. Тя единствено задълбочава необходимостта от себе си, като скрито възпроизвежда социална слабост.
            За да излезе от прехода, за да се справи с моралната и стопанската амортизация на нацията, на България е необходимо не ляво преразпределение, а десен баланс на икономическо стимулиране спрямо социалното подпомагане, на кредити спрямо помощи, на лична сигурност спрямо общественото осигуряване.
            Необходима е политика, ориентирана към индивида, към личността, към човека в естественото му съжителство с другите....

покрай правилното гласуване да научите някой основни положения нали сте дясна партия толкоз от мен по темите за данъците , да ги дигат нещастници некадърни

Коментар

• това с държавата кърти ) само се чудя дали е взаймствано от "дърважата това съм аз " на краля слънце или е от по-скорошните времена на комунизма обясняващ как обществото е по-важно от личността

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
                тук гледам соц.реализмът се е върнал разбират от градивна критика и само 72 /за сега / искат да им вдигнат и този данък ))
                Добре е че патриотизма в нашата страна процъфтява, да се мисли първо за държавата, а после за себе си.
                Българи - Юнаци ....

Коментар

• Да го Д..А Дянков!
                  Аре заривайте я тая тема!

Коментар

• Най-добре кой каквото изработи директно да отива по сметка на минфина, а пък пенсионерите да организират масово ритулано самоубийство в името макроикономическите показатели на България, управлявана от на Брат Пит брат му по време на криза. Не мога да разбера как някой очаква да бъде възприеман като авторитет когато постоянно се върти между задника и предника си, а пък и от двете места излиза едно и също.

Коментар

• тук гледам соц.реализмът се е върнал разбират от градивна критика и само 72 /за сега / искат да им вдигнат и този данък ))

Коментар

• Сега пък Тиквата плаши со оставка - а дано !!!

http://www.dnes.bg/politika/2010/03/...elstvoto.87378

Коментар

• В учебниците по психиатрия това се нарича шизофрения.

"Казал съм, ама не съм го мислил" "Разбрали сте, ама не правилно" "Това казах, но не това имах предвид", "Разбрахме се, но вие не сте ме разбрали правилно" "Дойдох да се извиня, но не мисля че има за какво"
                          и т.н..

Първоначално изпратено от Shemata
                          Добре де хората, които са по-запознати с методите и подходите които използва господин Симеон Дянков могат ли да ми обяснят следното:

14 Септември 2009

С. Дянков: Данъчната политика не се пипа в кризисни времена

http://news.expert.bg/?id=261390

Данъчната политика не бива да се променя в период на криза, смята вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков, цитиран от БТА

8 Март 2010
                          http://www.vsekiden.com/?p=66280
                          ...
                          Здравната осигуровка да бъде повишена с 2 % и така да достигне 10 %, това ще обсъжда в сряда на редовното си заседание Министерски съвет, съобщи премиерът Бойко Борисов след среща с финансовия министър Симеон Дянков, здравния Божидар Нанев и ръководствата на съсловните организации.

Защо така се получав? Казват че данъчната политка няма да се променя а няколко месеца по-късно вдигат данъците?

Коментар

• Добре де хората, които са по-запознати с методите и подходите които използва господин Симеон Дянков могат ли да ми обяснят следното:

14 Септември 2009

С. Дянков: Данъчната политика не се пипа в кризисни времена

http://news.expert.bg/?id=261390

Данъчната политика не бива да се променя в период на криза, смята вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков, цитиран от БТА

8 Март 2010
                            http://www.vsekiden.com/?p=66280
                            ...
                            Здравната осигуровка да бъде повишена с 2 % и така да достигне 10 %, това ще обсъжда в сряда на редовното си заседание Министерски съвет, съобщи премиерът Бойко Борисов след среща с финансовия министър Симеон Дянков, здравния Божидар Нанев и ръководствата на съсловните организации.

Защо така се получав? Казват че данъчната политка няма да се променя а няколко месеца по-късно вдигат данъците?
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Защо ли не се учудвам на резултата на анкетата

http://borsi.blog.bg/biznes/2010/03/...-3-klas.507342
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Не вярвам на твърденията им и клетвите им, че няма да вдигат данъкът - ГЕРБ-ерите, особено Дянков и Тиквата доказаха многократно, че лъжат повече от най-долните мангали !!!

Коментар

Working...
                                X