IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо протестират гърците?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Като излезнат ще им ти турнат споко!!!
    Мисли първо!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Даааам, не знам къде четох но от този бензин дето у Турцко е сигурно вече по 4 кинта 1/3 отива за армията.
      Бе то и у малакия бензина е много скъп
      в момента , но не знам дали акциза
      отива за газьол за фрегатите по Белото море,,,,,,,,
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Замат ли да ги пущат
        първо те требе да ги хранят.
        Пък за война просто забрави,
        щото за нея требват много ПАРИ,
        а гръците нямат пукнато Евро,но
        за сметка на това турците имат доста!!!!!
        Даааам, не знам къде четох но от този бензин дето у Турцко е сигурно вече по 4 кинта 1/3 отива за армията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Брей колко е лесно.Трупаш дългове после спираш да плащаш печатиш кинти и плащаш.Когато става дума за пари и жени приятели няма.САЩ няма да им опростят дълговете никога.И не вярвам че американците ще прецакат Германия и Франция заради тарикатите гърци.Гърците ще си платят като попове.Ще разберат какво са български пътища здравеопазване образование лихви заплати и пенсии.
          анджък, те точно толкова лесно е - сашианите го правят това от Бретън Уудс насам, като само от време на време има сътресения. Малякия не е сащ, но са достаъчно добри в това да правят кинти от нишо, така че да, толкова лесно е. Единственият проблем е, ако Ханс от Нюрнбрг се усети, ама тиогава се вади призрака за Хитлер и Ханс се кротва. Да са живи и задрави дойчовете, че да бачкат за кефа на маляките. В Малякия няма как да се случи бълграския сценярий - просто не са чак такива дупедавци като нас, т.е. дупедавци са, но не пускат на всеки, а на тези, които пускат, държат да им платят. А нашите ги млатят по всички дупки безплатно и те са горди, че доставят кеф на ебачите си. гадно е, но е така
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Според мен трябва да се разгледат нещата от страна на гръцкия манталитет. Демек, какво мога да направя на Европата, така че да не се наложи да плащам. Това за което се сещам в момента е излизане от Европейски мегапроекти, друго - олабване на емигрантския контрол, от което най-голямо дрво ще ядем пак ние. Сещате ли се за нещо пето? Не ми се мисли за по-лошите сценарии като нови войни, главно с Турция.
            Замат ли да ги пущат
            първо те требе да ги хранят.
            Пък за война просто забрави,
            щото за нея требват много ПАРИ,
            а гръците нямат пукнато Евро,но
            за сметка на това турците имат доста!!!!!

Коментар

• Защото са фалирали свинье.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Според мен трябва да се разгледат нещата от страна на гръцкия манталитет. Демек, какво мога да направя на Европата, така че да не се наложи да плащам. Това за което се сещам в момента е излизане от Европейски мегапроекти, друго - олабване на емигрантския контрол, от което най-голямо дрво ще ядем пак ние. Сещате ли се за нещо пето? Не ми се мисли за по-лошите сценарии като нови войни, главно с Турция.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                  Може да те пратя с баба ми да си говорите
                  Точно пък мен да ме заплашваш с липса на анонимност - ставаш смешен чичка

ПП: Само кажи като заидваш - да те пресрещна някъде на входа на София къде Малашевци, гледам си смотан и ще се объркаш в големия град...
                  Ако е под 50 става.Иначе си я дръж.Прати майка си.Можете да ме чакате на Горубляне.Ще дойда с Тойота Тундра.Ще те вържа и ще те влача до Пловдив.Когато съм гонел наборките на майка ти ти още не си бил проектиран.Жалко че има такива идиоти във форума.

Коментар

Тва с митата таксите и другите нещица няма общо с еврозоната
                    Като излезнат ще им ти турнат споко!!!

Коментар

Не е така, далеч не всички страни в зоната използват еврото (ние също, например).
                      Благинките на Еврото са много !!!
                      Не сме ги ползвали и затова не си даваш
                      сметка колко е благо
                      Гърците ги ползваха , но с тоз мангалски
                      манталитет, дето сърбите казват
                      "все потрошили", ще си отнесат тоягите
                      и ще си опъват от глад ушите следващите
                      15-20 години !!!

Коментар

За оскъпяването си прав, но
                        забравяш нещо много важно!!!
                        Въвеждането на драхмата означава
                        излизане от Еврозоната и благодарение на това
                        въвеждане на мита, такси и нетарифни
                        ограничение , което ще доведе го
                        огромни трудности дори и реализацията
                        на ПОРТОКАЛИТЕ !!!!
                        Тоз филм си го забравил !!!
                        Тва с митата таксите и другите нещица няма общо с еврозоната

Коментар

на ПОРТОКАЛИТЕ !!!!
                          Не е така, далеч не всички страни в зоната използват еврото (ние също, например).

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Внимавай с обидите щото не си анонимен.Да не дойда да поговоря с майка ти.Казах ти нещо.За теб съм умрял.С лаладжии и празни дърдорковци нямам вземане даване.
                            Може да те пратя с баба ми да си говорите
                            Точно пък мен да ме заплашваш с липса на анонимност - ставаш смешен чичка

ПП: Само кажи като заидваш - да те пресрещна някъде на входа на София къде Малашевци, гледам си смотан и ще се объркаш в големия град...

Коментар

Ходи си говори с магарето - таман сте си лика-прилика
                              Внимавай с обидите щото не си анонимен.Да не дойда да поговоря с майка ти.Казах ти нещо.За теб съм умрял.С лаладжии и празни дърдорковци нямам вземане даване.

Коментар

Ще могат Реде, едно от нещата които и нас ни преебава е че борда оскъпява изкуствено износа...
                                Подценяваш грЪците.
                                на ПОРТОКАЛИТЕ !!!!

Коментар

Working...
                                X