Първоначално изпратено от bgg_red
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо протестират гърците?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДаааам, не знам къде четох но от този бензин дето у Турцко е сигурно вече по 4 кинта 1/3 отива за армията.
в момента , но не знам дали акциза
отива за газьол за фрегатите по Белото море,,,,,,,,--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЗамат ли да ги пущат
първо те требе да ги хранят.
Пък за война просто забрави,
щото за нея требват много ПАРИ,
а гръците нямат пукнато Евро,но
за сметка на това турците имат доста!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБрей колко е лесно.Трупаш дългове после спираш да плащаш печатиш кинти и плащаш.Когато става дума за пари и жени приятели няма.САЩ няма да им опростят дълговете никога.И не вярвам че американците ще прецакат Германия и Франция заради тарикатите гърци.Гърците ще си платят като попове.Ще разберат какво са български пътища здравеопазване образование лихви заплати и пенсии.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСпоред мен трябва да се разгледат нещата от страна на гръцкия манталитет. Демек, какво мога да направя на Европата, така че да не се наложи да плащам. Това за което се сещам в момента е излизане от Европейски мегапроекти, друго - олабване на емигрантския контрол, от което най-голямо дрво ще ядем пак ние. Сещате ли се за нещо пето? Не ми се мисли за по-лошите сценарии като нови войни, главно с Турция.
първо те требе да ги хранят.
Пък за война просто забрави,
щото за нея требват много ПАРИ,
а гръците нямат пукнато Евро,но
за сметка на това турците имат доста!!!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Според мен трябва да се разгледат нещата от страна на гръцкия манталитет. Демек, какво мога да направя на Европата, така че да не се наложи да плащам. Това за което се сещам в момента е излизане от Европейски мегапроекти, друго - олабване на емигрантския контрол, от което най-голямо дрво ще ядем пак ние. Сещате ли се за нещо пето? Не ми се мисли за по-лошите сценарии като нови войни, главно с Турция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеМоже да те пратя с баба ми да си говорите
Точно пък мен да ме заплашваш с липса на анонимност - ставаш смешен чичка
ПП: Само кажи като заидваш - да те пресрещна някъде на входа на София къде Малашевци, гледам си смотан и ще се объркаш в големия град...
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТва с митата таксите и другите нещица няма общо с еврозоната--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеНе е така, далеч не всички страни в зоната използват еврото (ние също, например).
Не сме ги ползвали и затова не си даваш
сметка колко е благо
Гърците ги ползваха , но с тоз мангалски
манталитет, дето сърбите казват
"все потрошили", ще си отнесат тоягите
и ще си опъват от глад ушите следващите
15-20 години !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЗа оскъпяването си прав, но
забравяш нещо много важно!!!
Въвеждането на драхмата означава
излизане от Еврозоната и благодарение на това
въвеждане на мита, такси и нетарифни
ограничение , което ще доведе го
огромни трудности дори и реализацията
на ПОРТОКАЛИТЕ !!!!
Тоз филм си го забравил !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЗа оскъпяването си прав, но
на ПОРТОКАЛИТЕ !!!!
Тоз филм си го забравил !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеВнимавай с обидите щото не си анонимен.Да не дойда да поговоря с майка ти.Казах ти нещо.За теб съм умрял.С лаладжии и празни дърдорковци нямам вземане даване.
Точно пък мен да ме заплашваш с липса на анонимност - ставаш смешен чичка
ПП: Само кажи като заидваш - да те пресрещна някъде на входа на София къде Малашевци, гледам си смотан и ще се объркаш в големия град...
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеХоди си говори с магарето - таман сте си лика-прилика
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеЩе могат Реде, едно от нещата които и нас ни преебава е че борда оскъпява изкуствено износа...
Подценяваш грЪците.
на ПОРТОКАЛИТЕ !!!!
Тоз филм си го забравил !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
Коментар