IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Симеон Дянков се превърна в звезда на политическата сцена

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дянков за еврото: Не сега
    Принципно е прав, нищо, че и шансовете, за да се случи това са слаби.

Остава, обаче, въпросът - Какво търсим тогава в Евро+?

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
      "Комунисти, комсомолции, пионериии, заедно във мир и в бой"......

п.с. Цитат е това....
      пял съм я тази песничка ...доста повдига бойния дух .

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        ауууу шапкар как ни уплаши.....бррррр умряхме от страх особенно на втория тур-срещу ГЕРБ.

треперим след това ти признание......невероятен смешко си , но признавам си натри носа на всички ни
        "Комунисти, комсомолции, пионериии, заедно във мир и в бой"......

п.с. Цитат е това....
        Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          За кмет ще гласувам за Красимир Костов БСП, за общински съветници-за НДСВ, за президент-за Меглена Кунева, на втория тур-срещу ГЕРБ.
          Всичките, за които ти казах ги познавам лично. С изключение-ако Калфин е на втори тур. Него не го познавам.
          Доволен ли си Бертрам?
          ауууу шапкар как ни уплаши.....бррррр умряхме от страх особенно на втория тур-срещу ГЕРБ.

треперим след това ти признание......невероятен смешко си , но признавам си натри носа на всички ни

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            За теб е ясно че живееш бедно но не си мисли че всички сме така.За мързела и безделието наказанието е мизерия.Казах ти вече хвани се за ръце и вземи направи нещо като намалиш приказките.С 200 декара земя не се живее бедно приятелю.Но на мен държавата не ми пречи дори напротив помага.Помага и ЕС.А аз работя и на едно друго място .Земеделието е допълнително занимание.Има дни в които работния ми ден е 18 часа.Доходите са добри.Мога да си позволя да образовам децата си в чужбина.Мога да си позволя доста неща които вие комунистите дори не може да сънувате.Вас ви бива по дълбоките приказки държавата ви виновна и богатите са мошеници.Да разтягате лакърдии и небивалици по форумите.Но не ви бива да зарежете София и да хванете мотиката.За такива неокастрена дряновица и здрав бой.За вас богат е всеки с доходи над 1000 лева щото вие сте некадърни и нищо не умеете а чакате лошата държава да вдигне минималната заплата.За вас простите комунисти които сте свикнали да гледате в канчето на другите и само за тях да говорите основния девиз е може да вземам 200 кинта но важното е че нищо не правя.И да уточним къде гледате а именно в доходите но не виждате как работим там ви няма.За вас всичко е уреждане.Колкото и глупости да напишеш колкото и да ревеш срещу държавата нищо няма да промениш.Ще си останеш клошар щото то с реване не става трябва бачкане.
            +1
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
              ще си живеете бедно още дълги години защото си го заслужавате !!! седете си вкъщи и мрънкайте докато чакате поредния спасител да ви оправи
              За теб е ясно че живееш бедно но не си мисли че всички сме така.За мързела и безделието наказанието е мизерия.Казах ти вече хвани се за ръце и вземи направи нещо като намалиш приказките.С 200 декара земя не се живее бедно приятелю.Но на мен държавата не ми пречи дори напротив помага.Помага и ЕС.А аз работя и на едно друго място .Земеделието е допълнително занимание.Има дни в които работния ми ден е 18 часа.Доходите са добри.Мога да си позволя да образовам децата си в чужбина.Мога да си позволя доста неща които вие комунистите дори не може да сънувате.Вас ви бива по дълбоките приказки държавата ви виновна и богатите са мошеници.Да разтягате лакърдии и небивалици по форумите.Но не ви бива да зарежете София и да хванете мотиката.За такива неокастрена дряновица и здрав бой.За вас богат е всеки с доходи над 1000 лева щото вие сте некадърни и нищо не умеете а чакате лошата държава да вдигне минималната заплата.За вас простите комунисти които сте свикнали да гледате в канчето на другите и само за тях да говорите основния девиз е може да вземам 200 кинта но важното е че нищо не правя.И да уточним къде гледате а именно в доходите но не виждате как работим там ви няма.За вас всичко е уреждане.Колкото и глупости да напишеш колкото и да ревеш срещу държавата нищо няма да промениш.Ще си останеш клошар щото то с реване не става трябва бачкане.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                и преди бях питал

гигов,ал_трейдър, коки, мейси и тн - за кой бихте гласували днес.

йосив,соки и стамболов са ясни

интересно ми е другите полит писарушки за кой агитират, но май нямат честта да си кажат

лека
                За кмет ще гласувам за Красимир Костов БСП, за общински съветници-за НДСВ, за президент-за Меглена Кунева, на втория тур-срещу ГЕРБ.
                Всичките, за които ти казах ги познавам лично. С изключение-ако Калфин е на втори тур. Него не го познавам.
                Доволен ли си Бертрам?
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  Явно доходът ти е над 5 бона за да ти стигат?
                  Не бе. 500. Нашите са стиснати, не са като Трактора.

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                    всичко е театро драги ми приятели - от кога ви го казвам - КОМЕДИЯ се разиграва пред вас а вие пак вярвате на сулъо и на пулъо да ви оправи - особено такъв безхаберник и комик като Невдянков
                    Ееее, наистина няма угодия за вас! Когато нищо не се прави - защо не се правело, когато нещо започне да се прави - фарс и театър било! Е, айде кажи кога би бил доволен, ти лично, и защо Дянков ти е най-големия враг? Но се съмнявам да можеш да отговориш, а и в случая би било напълно излишно - когато сам не знаеш какво искаш, няма как да очакваш някой друг да ти го даде!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Абе кво става, май шъ трябва да си вземате хвалбите наобратно Светиня му има последната дума
                      http://dnes.dir.bg/news/boyko-boriso...i-9146156?nt=4
                      всичко е театро драги ми приятели - от кога ви го казвам - КОМЕДИЯ се разиграва пред вас а вие пак вярвате на сулъо и на пулъо да ви оправи - особено такъв безхаберник и комик като Невдянков

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                        ,,,накрая при Станишев. Въпроси?.
                        БЪЛГАРИТЕ питали "Ереван": Кога ще сме добре?
                        Отговорили: Вече бяхте!
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Да!
                          Явно доходът ти е над 5 бона за да ти стигат?
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                            Приятелю и искаш да ми кажеш ,че паричките ти сега стигат, без да се ограничаваш от нищо ?
                            .............
                            към bertram не гласувам от много години .
                            Да!

Коментар

Писна ми! Но най-бедно живях 45 години при БКП, после при Луканов, после при Виденов, накрая при Станишев. Въпроси?.
                              Приятелю и искаш да ми кажеш ,че паричките ти сега стигат, без да се ограничаваш от нищо ?
                              .............
                              към bertram не гласувам от много години .
                              Last edited by коки; 27.07.2011, 22:08.
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• ще си живеете бедно още дълги години защото си го заслужавате !!! седете си вкъщи и мрънкайте докато чакате поредния спасител да ви оправи

Коментар

Working...
                                X