IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карл Маркс отново идва на мода

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
    Първоначално изпратено от B.Graham
    Това което трябва да се направи не е национализация а нещо по-различно.А Атака нищо не може да направи.
    Атка не е във властта и наистина нищо не може да да направи. А балъците отново ще гласуват за БСП и Доган ще ги оножда още един мандат.
    Имах предвид че и да вземе властта пак нищо не може да направи защото нищо не може по принцип.
    За БСП и ДОган за съжаление си е точно така.Много мазохисти има.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Това което трябва да се направи не е национализация а нещо по-различно.А Атака нищо не може да направи.
      Атка не е във властта и наистина нищо не може да да направи. А балъците отново ще гласуват за БСП и Доган ще ги оножда още един мандат.

Коментар

Първоначално изпратено от Остап Бендер
        Сега е актуален "Капиталът".Да не стане актуален "Комунистическия манифест", че тогава лошо.
        Що бе кво му е на манифеста? То с тази национализация на банките призракът пак броди из Европа........
        Така де.
        Една мъдро направена национализация на капитали и имущество придобито с крадени пари би била полезна за България. Но няма да стане защото балъците няма да гласуват за Атака.
        Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от Остап Бендер
          Сега е актуален "Капиталът".Да не стане актуален "Комунистическия манифест", че тогава лошо.
          Що бе кво му е на манифеста? То с тази национализация на банките призракът пак броди из Европа........
          Така де.
          Една мъдро направена национализация на капитали и имущество придобито с крадени пари би била полезна за България. Но няма да стане защото балъците няма да гласуват за Атака.

Коментар

Така де.
            Life won't wait for you.

Коментар

Карл Маркс винаги е бил актуален.
              Бе той си е актуален. Само че, когато играта загрубее схемата вече не е пари-стока-пари прим, а оръжие-пари прим! тоя , който най- владее силата в крайна сметка винаги печели.
              * think positive * think simple * think big *
              * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

Що бе кво му е на манифеста? То с тази национализация на банките призракът пак броди из Европа. Призракът на комунизма.
                При социализма се живееше много по добре отколкото сега. Нищо, че милиционерите ме наричаха търтей и редовно ме биеха.

Коментар

• Първоначално изпратено от pmsp
                  Първоначално изпратено от berser
                  И аз съм явно в крак с модата,щом почнах да чета "Капиталът"! Явно доста хора почват да осъзнават,че капитализмът,не е това което всички очакваха да бъде! Какво следва?
                  В какъв вариант я четеш, има ли я някъде в нета?
                  Няма я. Странното е, че не можах да я намеря и по книжарниците. Има я само по сергиите на площад Славейков, но ми искат 100 лева. Пожелах им успех. Предполагам, че ще се намери в някоя библиотека. Чел съм я като ученик (което ще рече преди 5-6 години, а не преди 89та) и ми се искаше да я препрочета, ама нейсе...

Jay Gould, +1!

Коментар

• Сега е актуален "Капиталът".Да не стане актуален "Комунистическия манифест", че тогава лошо.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Карл Маркс винаги е бил актуален.

Коментар

• Първоначално изпратено от berser
                        И аз съм явно в крак с модата,щом почнах да чета "Капиталът"! Явно доста хора почват да осъзнават,че капитализмът,не е това което всички очакваха да бъде! Какво следва?
                        В какъв вариант я четеш, има ли я някъде в нета?

Коментар

• Първоначално изпратено от DAN_
                          То и Буш обяви кръстоносен поход.Може догодина като не е вече президент и за папа да го изберат.
                          Ма изобщо няма да се учудя.Сега ''неговите хора'' прибраха доста пари и могат да финансират всичко.
                          Life won't wait for you.

Коментар

То и Буш обяви кръстоносен поход.Може догодина като не е вече президент и за папа да го изберат.

Коментар

• То и Буш обяви кръстоносен поход.Може догодина като не е вече президент и за папа да го изберат.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Съвсем не на шега се появява въпросът дали след толкова наливане на пари в джобовете на основните виновници за кризата - банкерите, няма да се стигне след време и до фалит на самите правителства. Досегашното развитие на кризата показва, че банките могат да източват неограничено държавите чрез гаранциите, които последните дават.

Жестока борба до победата!!! http://www.youtube.com/watch?v=5aHn0...eature=related

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ ДО ДУПКА!!!

Коментар

Working...
                                X