If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това което трябва да се направи не е национализация а нещо по-различно.А Атака нищо не може да направи.
Атка не е във властта и наистина нищо не може да да направи. А балъците отново ще гласуват за БСП и Доган ще ги оножда още един мандат.
Имах предвид че и да вземе властта пак нищо не може да направи защото нищо не може по принцип.
За БСП и ДОган за съжаление си е точно така.Много мазохисти има.
Сега е актуален "Капиталът".Да не стане актуален "Комунистическия манифест", че тогава лошо.
Що бе кво му е на манифеста? То с тази национализация на банките призракът пак броди из Европа........
Така де.
Една мъдро направена национализация на капитали и имущество придобито с крадени пари би била полезна за България. Но няма да стане защото балъците няма да гласуват за Атака.
Това което трябва да се направи не е национализация а нещо по-различно.А Атака нищо не може да направи.
Сега е актуален "Капиталът".Да не стане актуален "Комунистическия манифест", че тогава лошо.
Що бе кво му е на манифеста? То с тази национализация на банките призракът пак броди из Европа........
Така де.
Една мъдро направена национализация на капитали и имущество придобито с крадени пари би била полезна за България. Но няма да стане защото балъците няма да гласуват за Атака.
Бе той си е актуален. Само че, когато играта загрубее схемата вече не е пари-стока-пари прим, а оръжие-пари прим! тоя , който най- владее силата в крайна сметка винаги печели.
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Що бе кво му е на манифеста? То с тази национализация на банките призракът пак броди из Европа. Призракът на комунизма.
При социализма се живееше много по добре отколкото сега. Нищо, че милиционерите ме наричаха търтей и редовно ме биеха.
И аз съм явно в крак с модата,щом почнах да чета "Капиталът"! Явно доста хора почват да осъзнават,че капитализмът,не е това което всички очакваха да бъде! Какво следва?
В какъв вариант я четеш, има ли я някъде в нета?
Няма я. Странното е, че не можах да я намеря и по книжарниците. Има я само по сергиите на площад Славейков, но ми искат 100 лева. Пожелах им успех. Предполагам, че ще се намери в някоя библиотека. Чел съм я като ученик (което ще рече преди 5-6 години, а не преди 89та) и ми се искаше да я препрочета, ама нейсе...
И аз съм явно в крак с модата,щом почнах да чета "Капиталът"! Явно доста хора почват да осъзнават,че капитализмът,не е това което всички очакваха да бъде! Какво следва?
Съвсем не на шега се появява въпросът дали след толкова наливане на пари в джобовете на основните виновници за кризата - банкерите, няма да се стигне след време и до фалит на самите правителства. Досегашното развитие на кризата показва, че банките могат да източват неограничено държавите чрез гаранциите, които последните дават.
Коментар