IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фалит на Украйна,след 6 месеца фалит и на България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от be_google
    преди 6 месеца, едни "колеги" обявиха край на българската икономика и това не се случи и няма да се случи близките 25 години, затова предлагам:

28 август - ДЕН на ВАЛУТНИЯ БОРД, на ИКОНОМИЧЕСКИ СТАБИЛНА и СИЛНА БЪЛГАРИЯ!!!
    Дай да го преместим на 29 август - по-лесно ще се помни покрай концерта на Мадона

Коментар

• преди 6 месеца, едни "колеги" обявиха край на българската икономика
      и това не се случи и няма да се случи близките 25 години, затова предлагам:

28 август - ДЕН на ВАЛУТНИЯ БОРД, на ИКОНОМИЧЕСКИ СТАБИЛНА и СИЛНА БЪЛГАРИЯ!!!

а всички бунаци, серсеми и полуграмотни икономически говеда, които подкрепиха безумното и антибългарско начинание на неизвестни (засега) сили ( както у нас така и навън- ”Ханделсблат”: например авторите на статията в тази чужда медия "България е пред фалит"
      31 март 2009 / News.dir.bg http://dnes.dir.bg/2009/03/31/news4225311.html ) да бъдат баннати! Защо баннати? Защото ни обидиха и защото причиниха стрес в душите ни и икономиката - ей това ако е малко...

извод: Който не вярва в собствените си сили и умения, няма работа в управлението на страната! Къш на негативните серсеми! :-) Къш на армията некадърници от администрацията (те са безцветни!).

Поздрави на всички, които правят бизнес в страната и пращат данъци тук!!!

Първоначално изпратено от zlata lamia на 28 февруари
      До два месеца ще фалира Украйна,до шест месеца и България(ще падне валутния борд)! Ето как според мен са подредени страните от "нашта черга" според степента на застрашеност(от най-застрашените към по-устойчивите):
      Украйна,Унгария,Латвия,..........,Литва,Естония,Ру мъния,Русия,Полша,Чехия!

На мястото на многоточието се намира България,но която и от застрашените да гръмне(фалира),ние ще сме следващите! Унгария взе 25 милиарда,иска още 50,Украйна взе 16-трябват и още 100 милиарда,Румъния и тя моли за помощи-е той МВФ трябва да има поне 800-1000 милиарда евро за погасяване на пожара в Източна и Централна Европа! МВФ тези средства ги няма и региона ще бъде оставен на произвола на съдбата(ще се помага с вербални интервенции и суми по-малки от необходимото)! България просто е обречена на финансова и икономическа разруха![/b]
      Първоначално изпратено от be_google
      Първоначално изпратено от споменЪ
      Първоначално изпратено от споменЪ
      МВФ отпусна кредит от 680 млн. долара на Беларус.... тия и те ли си фалираха безшумно, по терлички! А Северна Корея има 3,5% растеж...

споменЪ, зла ламя, gaki....

защо изпускате коментар на макроикиномическо събитие от световна величина?
      комуняга, нали виждаш какво става? тези, които са най-близо до дядо Иван, най-здраво я окъсаха - Украйна, Беларус, Латвия.
      да не мислиш, че е случайно?

колкото по-близо е комунизма, толкова по-далеч е просперитета :-)
      а Северната Корея - тя далече лий от комунизъма? Колко?
      комуняга, Северна Корея 20 години подред по 3.5% ръст да отчитат, а южна корея по -3.5%, пак няма да могат да ги настигнат по стандарт на живот ;-)
      друг е въпроса, колко реално е това, което отчита "официалната" статистика в С.Корея и Китай :-)
      те и вашите малко стагмисти си падат и такива долнопробни капани са заложили на бат бойко, че завалийката накрая ще опере пешкира.

абе комуняга, след изборите ще продължават ли да ти плащат хонорар от партията майка? да не зависи от изборните резултати :lol:

айде, мен утре работа ме чака :-)
      чао! приятна вечер и да завиеш приятеля си да не настине...

корейците са железен народ с характер - и от двете Кореи - един ден когато щатите се изтеглят от района те ще се обединят и ще има още чудеса от Азия!!!

п.п. никога не съм бил комуняга, нито дипломите си с прасетата и кокошките на баба си съм взел... преди страдах от левите комунисти, днес от десните сини комунисти , смятам да живея и доживея дълбоки старини ... все ще видя и добри дни!!! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от бяла мечка
        Kакво става с ламята?! Не прави вече словесни полюции. Ноември месец идва, предполагам би допълнил и netware5.
        Беше наврян някъде .................

Коментар

• Kакво става с ламята?! Не прави вече словесни полюции. Ноември месец идва, предполагам би допълнил и netware5.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash
            10.08.2009 16:09

Българското правителство подготвя нови мерки за затягане на коланите от есента. Целта на рестрикциите е в хазната да влязат пет милиарда лева до края на годината, а управляващите демократи да поискат от Европейския съюз да отсрочи до 2011 г. наблюдението над икономиката на страната заради високия й частен и публичен дълг, пише в. "Бля-Бля".

Мерките, които ще станат известни след 20 дни, се налагат заради дупката в бюджета и се очаква да включват и нови извънредни данъци, в това число увеличаване на данък печалба, въпреки декларациите на управляващите демократи, че такива няма да има, пише вестникът.

Европейската комисия прогнозира, че дефицитът на България ще се увеличи до 5,7 процента от брутния вътрешен продукт през 2010 година, и поиска от София да го сведе догодина до по-малко от три процента, в противен случай икономиката на България е застрашена да бъде поставена за път под надзора на Брюксел. Държавният дълг на България е един от най-големите в еврозоната.

Икономисти в София смятат, че такива рестриктивни мерки са неизбежни, тъй като икономиката затъва и е на границата на фалита, а държавата живее на кредит.

Държавният бюджет на България е дерайлирал, а изпълнението на заложените в него фискални цели е непостижимо, алармираха наскоро от националния институт за икономически изследвания и призоваха за незабавни стурктурни реформи и реорганизация на държавната администрация.

Анализаторите от въпросния институт предрекоха и застой на българската икономиката за тази година.

МВФ в свой доклад също прогнозира, че българската икономика ще навлезе в рецесия тази година в разгара на световната криза и че е изправена пред риск от доста слаб икономически растеж, ако няма напредък на структурните промени и не бъдат оздравени финансите на държавата.
            http://www.investor.bg/?cat=6&id=85151
            не вдянах дали е проява на чувство за хумор каквото аз обичам или просто съм си намерил на какво да се посмея

Коментар

• 10.08.2009 16:09

Българското правителство подготвя нови мерки за затягане на коланите от есента. Целта на рестрикциите е в хазната да влязат пет милиарда лева до края на годината, а управляващите демократи да поискат от Европейския съюз да отсрочи до 2011 г. наблюдението над икономиката на страната заради високия й частен и публичен дълг, пише в. "Бля-Бля".

Мерките, които ще станат известни след 20 дни, се налагат заради дупката в бюджета и се очаква да включват и нови извънредни данъци, в това число увеличаване на данък печалба, въпреки декларациите на управляващите демократи, че такива няма да има, пише вестникът.

Европейската комисия прогнозира, че дефицитът на България ще се увеличи до 5,7 процента от брутния вътрешен продукт през 2010 година, и поиска от София да го сведе догодина до по-малко от три процента, в противен случай икономиката на България е застрашена да бъде поставена за път под надзора на Брюксел. Държавният дълг на България е един от най-големите в еврозоната.

Икономисти в София смятат, че такива рестриктивни мерки са неизбежни, тъй като икономиката затъва и е на границата на фалита, а държавата живее на кредит.

Държавният бюджет на България е дерайлирал, а изпълнението на заложените в него фискални цели е непостижимо, алармираха наскоро от националния институт за икономически изследвания и призоваха за незабавни стурктурни реформи и реорганизация на държавната администрация.

Анализаторите от въпросния институт предрекоха и застой на българската икономиката за тази година.

МВФ в свой доклад също прогнозира, че българската икономика ще навлезе в рецесия тази година в разгара на световната криза и че е изправена пред риск от доста слаб икономически растеж, ако няма напредък на структурните промени и не бъдат оздравени финансите на държавата.
              http://www.investor.bg/?cat=6&id=85151

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie
                Първоначално изпратено от boogie
                като слабомеркантилен човек държа инвестора да му смени ника служебно на глупава или поне на "заслепена от алчност ламя" - дълго е, дори индианско, но е справедливо!!!
                :-)
                зла ламьо - остват ти още 25 дена ....
                На него му остават 25 дена, лошото е, че на теб остават доста повече :-)
                е, и таз добра - никой не е вечен!
                ето съдбата е с вас - скоро ще ми правят една гадна операция - току виж съм се гътнал...
                А, нищо лично спрямо теб, само да не ръсеше простотии във форума :-)
                Дано се оправиш!!!
                вчера бях на поредно посещение при психолог и според него при СОФИКС 1000 ще съм репичка и дори ще спра да си купувам от скъпите хапчета ... според него при СОФИКС около 750 ще започна видимо и необративо да се подобрявам!
                Какво друго ми остава освен да чакам ...?! :-)

п.п. на ЗЛАТА ЛАМЯ и остават 21 дена, за да умре от срам с този ник! :-)

Коментар

Първоначално изпратено от boogie
                  като слабомеркантилен човек държа инвестора да му смени ника служебно на глупава или поне на "заслепена от алчност ламя" - дълго е, дори индианско, но е справедливо!!!
                  ето съдбата е с вас - скоро ще ми правят една гадна операция - току виж съм се гътнал...
                  А, нищо лично спрямо теб, само да не ръсеше простотии във форума :-)
                  Дано се оправиш!!!

Коментар

• Премиерът на Украйна започва да национализира банки
                    06.08.2009

Украинският премиер Юлия Тимошенко заяви, че е необходимо да се национализират двете водещи банки в страната - „Надра" и „Укрпромбанк", предаде украинската информационна агенция УНИАН.

„Според нашите разчети, днес има две големи системни банки, които се намират в състояние пред банкрут. Това са „Надра" и „Укрпромбанк"", каза Тимошенко в интервю за три водещи телевизии.

Тя поясни, че това е станало възможно след като на извънредна сесия на парламента е приет, предложения от нея, закон за подкрепа на банките и финансовата система на страната.

„Двете банките, след като бъдат национализирани до месец, те ще бъдат способни да върнат собствеността на своите вложители - техните пари", заяви Тимошенко. С инициативата тя иска да върне доверието във финансовата система на страната, разклатено от началото на годината.

Безработицата и политическата нестабилност в страната карат хората да губят доверието си и да теглят спестяванията си, което заплашва стабилността на системата.

Социалното недоволство в Украйна расте и заради неплатените навреме заплати в много от предприятията.

Световната финансова криза и „странни" решения на централната банка предизвикаха паника сред хилядите вложители. От септември 2008 г. депозитите в национална валута са намалели с 20 на сто, а тези в чужда с 10 на сто.
                    Палачинката ще се обърне!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                      Хе, хе ..... zlata lamia (авторът на темата) трябва да черпи, че му направих отстъпка като се хванахме на бас. Щото според него остават не повече от 28 дни до падането на валутния борд у нас, което явно няма да стане. Ама нали съм добра душа, взех че му отстъпих като почна да го увърта и се навих на 1 ноември. Но това не значи, че на 1 ноември Ламята няма да ми дължи 1000 лева ....

Някой друг да има желание да се хване на бас при същите условия? Няколко хилядарки отгоре ще ми дойдат добре за последните два месеца на годината

Къде си Ламьо? Събираш ли парички? Да не би да те е сполетяло някое нещастие като Пешо МлЕкото, че тогава лошо ..... няма да мога да си прибера паричките.....
                      Ламята както и да е. Изгубил е 1000 лв. Нали е кочан - нека ги загуби. Обаче спрямо него, тези от Данске се оказаха дъбови глави и то невиртуални. Освен това ще плащат лихви, за тарикатлъка. Голям кеф.

Коментар

• [/quote]е, и таз добра - никой не е вечен!
                        ето съдбата е с вас - скоро ще ми правят една гадна операция - току виж съм се гътнал...[quote\]

Ще те чакаме скоро след операцията пак тук...
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Има ли някаква по-специална история тоя бас? Щото не виждам много смисъл в него...освен ако не я познаваш лично ламята е ясно че пари няма да видиш.

Първоначално изпратено от netware5
                          Хе, хе ..... zlata lamia (авторът на темата) трябва да черпи, че му направих отстъпка като се хванахме на бас. Щото според него остават не повече от 28 дни до падането на валутния борд у нас, което явно няма да стане. Ама нали съм добра душа, взех че му отстъпих като почна да го увърта и се навих на 1 ноември. Но това не значи, че на 1 ноември Ламята няма да ми дължи 1000 лева ....

Някой друг да има желание да се хване на бас при същите условия? Няколко хилядарки отгоре ще ми дойдат добре за последните два месеца на годината

Къде си Ламьо? Събираш ли парички? Да не би да те е сполетяло някое нещастие като Пешо МлЕкото, че тогава лошо ..... няма да мога да си прибера паричките.....

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie

Коментар

Коментар

• като слабомеркантилен човек държа инвестора да му смени ника служебно на глупава или поне на "заслепена от алчност ламя" - дълго е, дори индианско, но е справедливо!!!

Коментар

Working...
                                X