IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фалит на Украйна,след 6 месеца фалит и на България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Норвегия -10% eur/nok
    Швеция -20% eur/sek
    Австралия -20% eur/aud

Всичките имат добро положително търговско салдо.

България - дългогодишен търговски дефицит , евро/лев = ?

Мнението ти, че лева е подценен ми се струва леко неуместно
    Като е подценен, нека го пуснат на форексаджиите да видим какъв му е реалния курс

Първоначално изпратено от limubai
    Първоначално изпратено от св.Нaгъзаки
    Ситуацията от 96-97-ма с рязкото обезценяване на лева се получи защото спестяванията на населението бяха в левове, тръгнаха масово да купуват чужда валута и стана неуправляем процес.
    Сега спестяванията са в чужда валута и няма как да се повтори черния сценарий.
    Дори ако падне борда и освободят валутния курс лева ще поскъпне, защото е подценен в момента.
    Тоя го изпрасках няколко пъти и сега съвсем се е чалдисал.Ама света се крепи на идиотите - 95%.Без тях к'во ша праат тарикатите?
    Офф да та таковам у тариката и тебе, ходи праскай майка си.
    Мнението, че лева е подценен е на сп."Икономист" и се базира на БигМак индекса, не съм го измислил аз, прочети някои мнения на експерти по въпроса тогава коментирай кой чалдисан.

Коментар

• Първоначално изпратено от св.Нaгъзаки
      Ама света се крепи на идиотите - 95%.Без тях к'во ша праат тарикатите?
      Ха-ха-ха-ха, ти какъв си тарикат моля те не казвай на никой

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
        Бате Пешо,или селянина с разпраните отзад потури,какво толкова се слу4и за няколко дена,че от отявлен противник на борда(твои бяха думите,че след изборите ще гледаш по телевизора софиянци как се "потят" от зор,а ти ще си вадиш консервички и винце от мазата) се превръщаш в негов яростен поддръжник и на правителството тоже! Много въртиш гъза,бате сельо,а на бас за борда съм се хванал,тва,че не четеш не е мой проблем! И престани с жалките манипулации от сорта аз кой съм,че да ми вярват-на Хърсев ли да вярват,на Ганев ли,на Озорено Общество ли,или на Индъстри Коч(до един платени манипулатори,подвеждащи народа-квото са казали,все наобратно е ставало)! Ако искаш си признай,че си достатъчно тъп,че да им повярваш или направо,че си един от тях-плаща ти се,за да лъжеш!
        Никога не съм бил противник на борда а ти си пълен идиот.Ти си тотално неграмотен и имаш една гънка в мозъка.Когато четеш текст трябва да имаш с какво да го разбереш а ти явно нямаш.Ти си втълпяваш нещо и си мислиш че другия го е казал.Писал съм че това дето иде може да срине борда и че ако падне борда ще стане страшно а ти говориш че съм му противник.Ти си откровен необразован идиот казах ти вече ако се мъж хвани се на бас а не се крии.Вярвай на когото искаш и прави каквото искаш.Аз не съм ти крив че имаш огромен кредит и си толкова тъп че си мислиш че като падне борда ще ти изчезне кредита.Ще плащаш като поп ще ти вземат кимизарника и пак ще плащаш защото си идиот купил кокошарник за много пари с кредит а сега кредита поскъпна а имотите падат.Прочети си внимателно договора с банката и мисли откъде ще изкараш пари тук никой няма да ти даде.Злобата срещу властта няма също да ти помогне.Ти си поредния идиот дето другите са му виновни за собствената глупост и бездарие. И понеже си тъп като задник ревеш по форумите да падне борда.Толкова си прост и тъп че сам си ковеш нещастието падне ли борда ще умреш от глад ако не отидеш в затвора за дългове.Всички са тъпи само ти си умен от днес само на твоите думи ще вярвам ти гадател ли си или си шизофреник и откога в лудниците има интернет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
          Бърза писта към еврозоната

В петък в навечерието на заседанието на Европейския съвет изненадваща подкрепа за тази идея дойде от германския канцлер Ангела Меркел. Еврото е най-голямата помощ, която може да бъде предложена на Източна Европа, каза тя. За България допускането в подготвителния механизъм за еврозоната (ЕRМ II) би било не само дългосрочното правилно решение, но и силен положителен сигнал в труден момент. Това ще елиминира поне валутния риск и ако не гаранция ще е поне известно успокоение за отстъпващите чужди инвеститори. Страната ни, за разлика от много други слагани в "източната група" сега, няма нужда от пряка финансова помощ и общите макроикономически показатели са добри.

След , като големите дават зелен светофар,
          тук само си чешате езиците.............................!;-))

Засега попариха надеждите за бърза писта към еврото.

В неделя Барозу каза пред "Капитал", че по отношение на България "това зависи само от работата, извършена в България, не зависи от нас. Ние можем само да подкрепяме усилията й да отговори на всички критерии". В сряда президентът на комисията беше още по-краен - на пресконференция в Брюксел той напълно отхвърли вероятността за смекчаване на условията за членство - "няма абсолютно никакви изгледи за това в обозримо бъдеще", каза той. Според Барозу "кандидатите за еврозоната добре разбират, че не е в техен интерес тя да бъде дестабилизирана". Той добави, че вратата към еврото остава отворена, но подчерта, че страните, които не могат да минат през нея, "или не го искат достатъчно, или не са се подготвили достатъчно, за да покрият критериите".
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от св.Нaгъзаки
            Ситуацията от 96-97-ма с рязкото обезценяване на лева се получи защото спестяванията на населението бяха в левове, тръгнаха масово да купуват чужда валута и стана неуправляем процес.
            Дори ако падне борда и освободят валутния курс лева ще поскъпне, защото е подценен в момента.
            Тоя го изпрасках няколко пъти и сега съвсем се е чалдисал.Ама света се крепи на идиотите - 95%.Без тях к'во ша праат тарикатите?
            Офф да та таковам у тариката и тебе, ходи праскай майка си.
            Мнението, че лева е подценен е на сп."Икономист" и се базира на БигМак индекса, не съм го измислил аз, прочети някои мнения на експерти по въпроса тогава коментирай кой чалдисан.
            Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Бърза писта към еврозоната

В петък в навечерието на заседанието на Европейския съвет изненадваща подкрепа за тази идея дойде от германския канцлер Ангела Меркел. Еврото е най-голямата помощ, която може да бъде предложена на Източна Европа, каза тя. За България допускането в подготвителния механизъм за еврозоната (ЕRМ II) би било не само дългосрочното правилно решение, но и силен положителен сигнал в труден момент. Това ще елиминира поне валутния риск и ако не гаранция ще е поне известно успокоение за отстъпващите чужди инвеститори. Страната ни, за разлика от много други слагани в "източната група" сега, няма нужда от пряка финансова помощ и общите макроикономически показатели са добри.

След , като големите дават зелен светофар,
              тук само си чешате езиците.............................!;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai

Коментар

Всички знаят кой е другаря Хърсев-платено лице,маскирано зад гръмката титла "макроикономист"(същият този,който излезе масирано по медиите да ни убеждава да си купим долари на върха по 3000 лева парчето през 1997 -после $ падна до 1400)! Та този макросмешник тръгнал да "разобличава" Данске банк за черните прознози за българската икономика и да пита патетично "Защо да се изтеглят ирландците от България?"-сигурно и те както испанци,германци и французи ще се запишат у нас в бюрата по труда! Вчера имаше изключително силно агитационно мероприятие в защита на тезата за стабилността на България-премиера говори 15 минути точно преди новините по БНТ,как Барозу и Алмуня стоят зад България и нейните икономически постижения(какви са пък чак толкоз тез постижения),после по Панорама Ганев "убеждаваше" как всичко ни е наред и нищо лошо не може да ни се случи,даже се скара с Волен Сидеров,който го репликира,че живее в измислен,нереален свят,щом не вижда проблемите и Ганев бая се изнерви! Сега и Хърсев-доста сериозна кампания се организира за въвеждане в заблуда за реалната ситуация в България! Но ако преди само Данске банк виждаха ситуацията в България в черно,сега целия западен свят е категоричен-крахът в България предстои тепърва!
                  Щом Хърсев е тук,
                  левът ще стане
                  на прах и на пух
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• А,не съм съгласен(не си следил добре медиите),"участници" бяха още и Сашо Томов(Лупи) и "нашия човек" Хърсев!

Коментар

Всички знаят кой е другаря Хърсев-платено лице,маскирано зад гръмката титла "макроикономист"(същият този,който излезе масирано по медиите да ни убеждава да си купим долари на върха по 3000 лева парчето през 1997 -после $ падна до 1400)! Та този макросмешник тръгнал да "разобличава" Данске банк за черните прознози за българската икономика и да пита патетично "Защо да се изтеглят ирландците от България?"-сигурно и те както испанци,германци и французи ще се запишат у нас в бюрата по труда! Вчера имаше изключително силно агитационно мероприятие в защита на тезата за стабилността на България-премиера говори 15 минути точно преди новините по БНТ,как Барозу и Алмуня стоят зад България и нейните икономически постижения(какви са пък чак толкоз тез постижения),после по Панорама Ганев "убеждаваше" как всичко ни е наред и нищо лошо не може да ни се случи,даже се скара с Волен Сидеров,който го репликира,че живее в измислен,нереален свят,щом не вижда проблемите и Ганев бая се изнерви! Сега и Хърсев-доста сериозна кампания се организира за въвеждане в заблуда за реалната ситуация в България! Но ако преди само Данске банк виждаха ситуацията в България в черно,сега целия западен свят е категоричен-крахът в България предстои тепърва!
                      За протокола този с "доларовите" препоръки беше "банкера" Ст. Александров

Коментар

• Бате Пешо,или селянина с разпраните отзад потури,какво толкова се слу4и за няколко дена,че от отявлен противник на борда(твои бяха думите,че след изборите ще гледаш по телевизора софиянци как се "потят" от зор,а ти ще си вадиш консервички и винце от мазата) се превръщаш в негов яростен поддръжник и на правителството тоже! Много въртиш гъза,бате сельо,а на бас за борда съм се хванал,тва,че не четеш не е мой проблем! И престани с жалките манипулации от сорта аз кой съм,че да ми вярват-на Хърсев ли да вярват,на Ганев ли,на Озорено Общество ли,или на Индъстри Коч(до един платени манипулатори,подвеждащи народа-квото са казали,все наобратно е ставало)! Ако искаш си признай,че си достатъчно тъп,че да им повярваш или направо,че си един от тях-плаща ти се,за да лъжеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai
                          това предполагам е базик :-)

Коментар

• Ситуацията от 96-97-ма с рязкото обезценяване на лева се получи защото спестяванията на населението бяха в левове, тръгнаха масово да купуват чужда валута и стана неуправляем процес.
                            Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

Бате Пето,нещо много си се разпищолил в мое отсъствие! Ако имаш да кажеш нещо по темата-давай,ако ли не-стой си на село и да издоиш...магарето,да ти се изцъка в лицето и да ти замаже селското бритонче,дето нямаш грам мозък зад него-куха главо Ганьовска!
                              Аз къде ще стоя не е твоя работа.Магаре нямам и ми е омръзнало от тъпи цървули със високо самочувствие дето мама и тати и пращат буркани за да има какво да ядат.И внимавай аз да не ти се изцъкам някъде щото болката няма да е голяма но срамът.......Казвам ти пак да млъкнеш защото след изборите Серги да не ти го вкара и той.Ще се молиш за работа със свалени гащи.

Коментар

Всички са прости и лъжат само ти си умен и честен.Кой си ти та някой да ти вярва.Ти си обикновен цървул при това необразован който нищо не е ръководил през живота си и няма информация за нищо.Четеш разни глупости из нета и си мислиш че всички са честни добронамерени.Като си такъв отворко що не се хвана на бас за падането на борда и курса на еврото.Докато не се хванеш на бас за мен празноглав неграмотен и страхлив дърдорко

Коментар

Working...
                                X