Първоначално изпратено от pesho777
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не е ли време за ново сборище?
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Дайте карта на мястото. Може и аз да дойда, ако не се събереме идната седмица за покер в Буда Бар.
Коментар
-
Ааааа, много положително ми звучи туй всичкото, дето го изчетох до сега
Да сте живи и здрави. Ще се радвам другата седмица да се видя с хора, които познавам, и да се запозная с нови хора
Мед ми капе на сърцето, кат гледам как хората могат да се разбират - един вид, малко пацифист го раздавам , ама ми е много приятноМненията ми не са препоръка за взимане на инвестиционно решение
И още нещо:
човешката глупост е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътНамира се на ъгълът на Янко Сакъзов и Професор Асен Златаров. Приятно заведение - има три салона - готвят вкусни пици - и бира тоже вкусна. Цени - нормални.
Аз там всеки четвъртък - имаме редовно фотографическо сборище... :-)
Злаков - няма да фалирваш, бе... :-)
Импе, да разчупим традицията ти на забравяне на снимачната техника, а?BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Намира се на ъгълът на Янко Сакъзов и Професор Асен Златаров. Приятно заведение - има три салона - готвят вкусни пици - и бира тоже вкусна. Цени - нормални.
Аз там всеки четвъртък - имаме редовно фотографическо сборище... :-)
Злаков - няма да фалирваш, бе... :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПриемаме всякого.
Зарзаватов - турни някой на сергийка вместо теб да продава, бе, човече...
2. Psycoholic
3. Колчо Слепеца (?)
4. Атила
5. Boshko
6. Дядо Кольо
7. Pastirov
8. Hacko11
9. Mr.Profit
10. LUBIMEC 13
11.Осойца/м/за да останат хора в България
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зарзаватчийски гласСряда - пазарен ден. Моето отпадане се подразбира.
1. Императорът
2. Psycoholic
3. Колчо Слепеца (?)
4. Атила
5. Boshko
6. Дядо Кольо
7. Pastirov
8. Hacko11
9. Mr.Profit
10. LUBIMEC 13за да останат хора в България
Коментар
Коментар