IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не е ли време за ново сборище?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
    Остави другото, ми накрая забелязах, че оценяват 100 гр. кашу на ни повече, ни по-малко от 7 лв Very Happy
    Jekata , с 7 лв. що акции можеш да си купиш , а със сто грама кашу само холестерола ще вдигнеш ..... още ли държиш черното злато.... и то не се дава ....
    С всеки изминал ден все повече
    За кашуто...уважавам си го, даже сега набивам

Домързя те да дойдеш или ?

Коментар

• Я кажете за басовете, ако не е тайна

Коментар

• Остави другото, ми накрая забелязах, че оценяват 100 гр. кашу на ни повече, ни по-малко от 7 лв Very Happy
        Jekata , с 7 лв. що акции можеш да си купиш , а със сто грама кашу само холестерола ще вдигнеш ..... още ли държиш черното злато.... и то не се дава ....

Коментар

• Ми аре още другият месец ново сборище - вижте какво весело е. :-)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Абе колеги вместо днес да подкрепите някой позиция ..... Вие не само правите оборот на някоя непублична фирма ама и бакшиш давате ....
            Остави другото, ми накрая забелязах, че оценяват 100 гр. кашу на ни повече, ни по-малко от 7 лв

Коментар

• Просто събрахме няколкото купчини оставени банкноти на сума 336 лева, които дадохме на любезната госпожица за представената сметка от 307 лева.
              Няма и 10% бакшиш, но има прозрачност (нали ми е такава работата...)
              Абе колеги вместо днес да подкрепите някой позиция ..... Вие не само правите оборот на някоя непублична фирма ама и бакшиш давате ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                Вярно - изконсумира ли я някой оназ пица?
                Импе, остави пицата, ами кажи кога ще е следващото сборище, защото Никола и Пешката направиха няколко баса...
                Освен това - благодаря , но за мен титлата "заместващ по организацията" е много високо доверие, което дори не смея да си помисля, че съм заслужил.
                Просто събрахме няколкото купчини оставени банкноти на сума 336 лева, които дадохме на любезната госпожица за представената сметка от 307 лева.
                Няма и 10% бакшиш, но има прозрачност (нали ми е такава работата...)

Коментар

• Вярно - изконсумира ли я някой оназ пица?

Коментар

• В крайна сметка подмятаната пица намери ли си собственика ?

Коментар

• За нищо, драги Атилов, на мен тоже прияно ми бе - и сметка доста по сосна, не само осем кинта - дори бакшиш за девойка доста повече бил по данни на заместващият ма по организацията след моето отпътуване... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Сборище бе приятно, всички някак истерически весели - хапнали, пийнали, говорили, веселили.

Благодаря на всички дошли на същото, мисля нелоша идея да се сбираме по-редовно, ърм?
                        Срещата беше много интересна!

Императоре, благодаря за поканата и за чудесната организация!

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                          koga e srestata - da doida i az?
                          Само гледай да не я изпуснеш :P

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                            koga e srestata - da doida i az?
                            :-D
                            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• koga e srestata - da doida i az?
                              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Не пиша от ДАНС
                                Значи не е само сметката ..... ще трябва да потърся повече инфо от Ройтер ...

Коментар

Working...
                                X