If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Остави другото, ми накрая забелязах, че оценяват 100 гр. кашу на ни повече, ни по-малко от 7 лв Very Happy
Jekata , с 7 лв. що акции можеш да си купиш , а със сто грама кашу само холестерола ще вдигнеш ..... още ли държиш черното злато.... и то не се дава ....
С всеки изминал ден все повече
За кашуто...уважавам си го, даже сега набивам
Остави другото, ми накрая забелязах, че оценяват 100 гр. кашу на ни повече, ни по-малко от 7 лв Very Happy
Jekata , с 7 лв. що акции можеш да си купиш , а със сто грама кашу само холестерола ще вдигнеш ..... още ли държиш черното злато.... и то не се дава ....
Просто събрахме няколкото купчини оставени банкноти на сума 336 лева, които дадохме на любезната госпожица за представената сметка от 307 лева.
Няма и 10% бакшиш, но има прозрачност (нали ми е такава работата...)
Абе колеги вместо днес да подкрепите някой позиция ..... Вие не само правите оборот на някоя непублична фирма ама и бакшиш давате ....
Импе, остави пицата, ами кажи кога ще е следващото сборище, защото Никола и Пешката направиха няколко баса...
Освен това - благодаря , но за мен титлата "заместващ по организацията" е много високо доверие, което дори не смея да си помисля, че съм заслужил.
Просто събрахме няколкото купчини оставени банкноти на сума 336 лева, които дадохме на любезната госпожица за представената сметка от 307 лева.
Няма и 10% бакшиш, но има прозрачност (нали ми е такава работата...)
За нищо, драги Атилов, на мен тоже прияно ми бе - и сметка доста по сосна, не само осем кинта - дори бакшиш за девойка доста повече бил по данни на заместващият ма по организацията след моето отпътуване... :-)
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар