If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами......аз барабар Петко с мъжете...няма ли да ви е малко неудобно?
Пухче-то, ти къде не си добра, мила?... ))... - като гледам - навсякъде те бива... ))
Дано не чете приятелят ти (или - дано чете!), но мисля, че (пак) си изпросих целувката..., щоТ и в класацията помагах, за да си отгоре...никакви задни мисли нямам - с това само подчертавам позицията ти на водеща. Почти беше достигнала големият връх, задъхана ... (и това е метафора, де - здраво се заплетох... ...), ама тъмните сили затриха номинациите: тВа е то - завист - човешка - отвсякъде... ))
Приятна вечер! ))
ах,искаш да кажеш съпругът ми..
ами няма нещо в което да не съм добра
а за класацията мога да ти кажа,че изобщо не съм се и стремила да заема първото място
хайде,наздраве момчета
Отдавна съм сигурен, че такава жена съществува! ))
Но, не съм искал да спомена - съпругът ти (жив и здрав да е!), а точно за приятелят ти ставаше дума - последният е, който може да те ревнува. Съпругът - той пък за какво да ревнува (май - лаф на мъдреците от Изтока..., или - поредна глупост...)?... ))
Наздраве! ))
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Petar, супер Дано успеем да сформираме група и живот и здраве да ни погостуваш някой път. Не виждам проблем да водим и статистика в темата.
Нямам нищо против тук да се сформира и групата за сварка. Дори ако желаещите са много мога и аз да се включа макар никога да не съм играл такова чудо
Списък на желаещите :
А. texas hold'em
1. Mr.Profit
2. Peter(Petar) - винаги записан и....... почетен кибик
3.......
4.......
итн
Б. сварка
1. Pastir
2. bate Goiko
3. Peter(Petar) винаги записан и....... почетен кибик
B. бекгемън
1. Peter(Petar)
2.......
Г. ямб с 4 зара и 4 колонки; още ближа рани от последното лято в България. Направиха ме на торта, но въпреки това...
1. Peter(Petar)
2.......
Д. ямб с 6 колонки и 6 зара (истинска класика в жанра)
1. Peter(Petar)
2.......
Това са моите фаворити.Рум, вист, черна донка също са готини игри, но чак толкова емоция няма в тях.
Коментар
pastir
Първоначално изпратено от polki
да се видим на по бира
a eдна група по надпиване с бира , няма ли да се сформира ?????
Не знам "Оти се напиняш", доколкото следя форума си човек на годинки . И все пак разговаряш с г-н 12 секунди за една бира .
П.П. Не виждам защо бирата да не се комбинира с игра на карти, чиято основна цел е малко сухо да си смени собственика като попорцията кеш/бира ще е в обратнопропорционална корелация. Колкото повече бира гътнеш, толко по-малко кеш ще имаш.
П.П. Следващата стъпка според мен (след провеждане на организирани срещи за игра на покер) е създаване на аристократичен клуб за инвеститори с щатни стриптизьорки и ограничено членство (нови членове ще се приемат само с препоръка от поне 3-ма съществуващи).
Коментар