Първоначално изпратено от bate Goiko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се срещнем на по ... покер
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoАз съм за табла
казвай къде я играеш ?
аз съм регистриран в яхооооооооо и плей65
Коментар
-
Първоначално изпратено от Peter(Petar)Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Peter(Petar)Първоначално изпратено от bate GoikoНяма ли табладжий тая вечер
Polki май го е страх да не падне и се покри
Регистриран съм под petar_bradvata
къде сте бе момченца ???????
я , елате пиленца при батко
носете си и парици ............
Прати ми хабер да те изпитам
2 минfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Peter(Petar)Първоначално изпратено от bate GoikoНяма ли табладжий тая вечер
носете си и парици ............
Прати ми хабер да те изпитам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Peter(Petar)Първоначално изпратено от bate GoikoНяма ли табладжий тая вечер
носете си и парици ............fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.ProfitПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Mr.ProfitБаси пак ме би. 5:1
Явно си е добър, polki. Извинявам му се ама предполагах, че може и така да стане. Просто трябваше да бъда сигурен.
какво ще си мислят за мен хората - помисли ли ????
проблема си е изцяло в теб и причините са две :
1-во - не можеш да играеш - много си страхлив /също като на борсата/
2-ро - не си се научил да губиш с достойнство
хайде като се научиш да играеш и събереш пари , ми се обади
1. Отдавна не бях ял толкова бой и признавам, че си добър ама пък да тръгнеш да ми говориш, че съм страхлив ... пък точно и като на борсата ...
2. Научил съм се да губя, просто когато имам съмнения гледам да ги разкарам. Когато го направя не ми пречи да си призная грешката, и да се извиня.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Mr.ProfitБаси пак ме би. 5:1
Явно си е добър, polki. Извинявам му се ама предполагах, че може и така да стане. Просто трябваше да бъда сигурен.
хайде като се научиш да играеш и събереш пари , ми се обади
1. Отдавна не бях ял толкова бой и признавам, че си добър ама пък да тръгнеш да ми говориш, че съм страхлив ... пък точно и като на борсата ...
2. Научил съм се да губя, просто когато имам съмнения гледам да ги разкарам. Когато го направя не ми пречи да си призная грешката, и да се извиня.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.ProfitЛелеее, ти пък си нечовек Написах, че се съмнявам и го написах цялото в полу шеговит тон, а пък ти как го прие.
а преди 6-7 месеца го бих над 50 игри , а имахме бас по 5 кинта на игра
още ги чакам тези пари деfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.ProfitБаси пак ме би. 5:1
хайде като се научиш да играеш и събереш пари , ми се обадиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар