IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща дискусия с Милен Велчев и Владимир Каролев във Варна

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Милен Велчев да не е тръгнал да си нагледа имотите по морето? Брат му какъв бизнесмен беше докато той беше на власт, сега никакъв го няма. Само Малкия Мук им липсва и могат да бъдат добър абсорбатор на отрицателна енергия ако идат на протеста.

Коментар

• Във връзка с предложението ми за издигане на г-н Каролев за финансов министър, се стигна до опит за атентат

Гневни съседи плашат Владимир Каролев с моторна резачка

http://dnes.dir.bg/news/mvr-skandal-...13146075?nt=13
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Друга силна кандидатура за поста финансов министър е мистър Владо Каролев.
        http://www.youtube.com/watch?v=IUP6qtXVRDA
        Мисля че е един от най-ерудираните хора които са влизали в парламента.
        Бойко помисли сериозно?
        1. Владо Каролев - ченге, защитник на Снахата Присъединителка
        2. Милен Велчев - финансов грабител по времето на Царя Горянин

Няма ли пряка демокрация - няма никаква демокрация !!!
        http://www.youtube.com/watch?feature...&v=NWusyx1bmgk
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Друга силна кандидатура за поста финансов министър е мистър Владо Каролев.
          http://www.youtube.com/watch?v=IUP6qtXVRDA
          Мисля че е един от най-ерудираните хора които са влизали в парламента.
          Бойко помисли сериозно?
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Като цъфнеш, може и да вържеш!

Коментар

• Жалко,че е във Варна срещата иначе щях да цъфна с удоволствие :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
                Как може да се вярва на човек набутал държавата с 500 милиона дълг още ,за да вземе 10% от тази сума.....За мен ,той е предател....Не е препоръка за нищо .
                Писна ми от такива бръщолевещи многознайковци, скрити зад клавиатурата и са големите екшън герой. Хората го канят за да може човече като тебе да си зададе пряко въпросите, който явно не го оставят да спи нощем, но не...той е поет-пролетарий, за него всичко е чест. Или отивай или се прави на Спайдърмен у дома. Сполай ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Lamer777
                  Поканете Яне Янев - дискусията ще бъде интересна !

- Милен Велчев е царският ковчежник. Но има и други царски слуги, които са ми под достойнството да коментирам. Те биват предвождани от арогантния пияница Олимпи Кътев и свършват с онова

нищожество в Столична голяма община

Владимир Каролев. Тези хора са смешни, защото твърдят, че царят е честен. Те са последните мохикани. Бранят Кобурга като Матросов на амбразурата.

- Какво точно имате против Милен Вълчев, това, че е бил покровител на Иван Тодоров-Доктора, на Самоковеца?

- Фактът, че Милен си пиеше питието на яхта с Доктора, а в София обикаляше ресторантите в компанията на Асен Асенов, освободения шеф на митниците, е много показателен за това какви са приятелите на Вълчев. Той държеше митниците на НДСВ. Там тепърва ще се разплитат големите далавери. Ако партии като „Ред, законност и справедливост" получат доверието на обществото, окото няма да ми мигне и ще осъдя всички тези престъпници. Няма сила, която може да ме застави да ги помилвам.
                  ПРОЧЕТИ ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА ОТ ХРИСТО СМИРНЕНСКИ....И ТОГАВА ГОВОРИ.....НЕ ТИ ВЯРВАМ.....И ТИ ИСКАШ ДА СИ НАПРАВИШ ПЕЛИКАНСКА ГУША.....

Коментар

• Как може да се вярва на човек набутал държавата с 500 милиона дълг още ,за да вземе 10% от тази сума.....За мен ,той е предател....Не е препоръка за нищо .

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
                      Преди два месеца и Каролев и Велчев твърдяха (както и 99% от останалите родни "икономически експерти"), че кризата ще отмине България, или че ще има несъществени последствия за нея. Както и повтаряха останалите мантри - за стабилността на българските банки, за добрата ни икономика, едва ли не че българската икономика е по - стабилна от тези на Евросъюза и САЩ и т.н. Това се повтаряше на фона на пожара, който бушуваше от година на световните пазари.

1) Първият ми въпрос е на какво основание трябва да се вслушваме в думите им от тук нататък и на какво по - точно се гради авторитета на двамата експерти при положение, че и двамата се провалиха при неособено сложната задача да се предвиди, че нашата страна ще е сериозно засегната от кризата.

Този въпрос е сериозен и не цели заяждане.

2) Бихте ли очертали възмонжно най - лошите последици според вас от кризата за България, при възможно най- тежкият сценарий? За благоприятен сценарии не питам, защото за него слушахме достатъчно дълго време.

Благодаря ви.
                      Blah blah мисля, че не си съсвсем прав, не че считам, че всичко казано от Каролев е вярно, но все пак това са прогнози.
                      Това е едно потвърждение http://www.investor.bg/?cat=5&id=73177

Все пак не забравяй,че съседни нам страни вече потърсиха помощ от ликвидаторите от МВФ, така че опитай се да гледаш по-обективно.

Коментар

• Re: Среща дискусия с Милен Велчев и Владимир Каролев във Вар

Първоначално изпратено от josif
                        Първоначално изпратено от mussi
                        Здравейте.Искам да Ви попитам дали работите и с други политически партии освен НДСВ.
                        Справка:
                        - по-предната среща организирана от Вас беше с Б.Раева - евродепутат от НДСВ
                        - на предната среща г-н Каролев започваше всеки отговор с: "Ние от парламентарната група на НДСВ ..."(въпреки,че каза,че ще говори като експерт)
                        - сега поканените са отново активисти на същата партия
                        Можете ли да организирате среща и с експерти,които не са пряко свързани с политиката и да стане наистина дискусия,а не пропаганда,макар и скрита.Пожелавам Ви успешна седмица.
                        mussi Н.Димитров е варненски активист на НДСВ и затова поканение от него по дефолт са от НДСВ....и общо взето е скрита пропаганда на НДСВ.Съгласен съм среща дискусия с Вл.Каролев ,но на разговора с Велчев ще се чуствам като на партийно събрание.....
                        Сега вече ми е ясно.Благодаря.Смятям да я пропусна.
                        Only God Can Judge me...

Коментар

тва ще е супер среща!!!

Първоначално изпратено от Н. Димитров
                          На 19.12.2008г. от 18.00ч. във Фестивален комплекс- Варна, зала 1 ще се проведе среща дискусия с участието на Милен Велчев и Владимир Каролев на тема "Антикризисни мерки в бюджет 2009. Препоръки към бизнеса". Поканени са всички заинтересовани. Можете да задавате въпроси към М. Велчев и Вл. Каролев в тази тема.
                          Н. Димитров
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Първоначално изпратено от mussi
                            Здравейте.Искам да Ви попитам дали работите и с други политически партии освен НДСВ.
                            Справка:
                            - по-предната среща организирана от Вас беше с Б.Раева - евродепутат от НДСВ
                            - на предната среща г-н Каролев започваше всеки отговор с: "Ние от парламентарната група на НДСВ ..."(въпреки,че каза,че ще говори като експерт)
                            - сега поканените са отново активисти на същата партия
                            Можете ли да организирате среща и с експерти,които не са пряко свързани с политиката и да стане наистина дискусия,а не пропаганда,макар и скрита.Пожелавам Ви успешна седмица.
                            mussi Н.Димитров е варненски активист на НДСВ и затова поканение от него по дефолт са от НДСВ....и общо взето е скрита пропаганда на НДСВ.Съгласен съм среща дискусия с Вл.Каролев ,но на разговора с Велчев ще се чуствам като на партийно събрание.....

Коментар

Първоначално изпратено от Н. Димитров
                              На 19.12.2008г. от 18.00ч. във Фестивален комплекс- Варна, зала 1 ще се проведе среща дискусия с участието на Милен Велчев и Владимир Каролев на тема "Антикризисни мерки в бюджет 2009. Препоръки към бизнеса". Поканени са всички заинтересовани. Можете да задавате въпроси към М. Велчев и Вл. Каролев в тази тема.
                              Н. Димитров
                              Инвестиционната общност трябва да игнорира въобще г-н Вл. Каролев, след като преди около две седмици по ReTV заяви, че България нямала нужда от фондова борса. Трябва да се научи да се изказва по-подготвен и не само той, а всички, на които им се дава трибуна. Писна ми вече от импровизации. Къде е професионализма?

Коментар

• Преди два месеца и Каролев и Велчев твърдяха (както и 99% от останалите родни "икономически експерти"), че кризата ще отмине България, или че ще има несъществени последствия за нея. Както и повтаряха останалите мантри - за стабилността на българските банки, за добрата ни икономика, едва ли не че българската икономика е по - стабилна от тези на Евросъюза и САЩ и т.н. Това се повтаряше на фона на пожара, който бушуваше от година на световните пазари.

1) Първият ми въпрос е на какво основание трябва да се вслушваме в думите им от тук нататък и на какво по - точно се гради авторитета на двамата експерти при положение, че и двамата се провалиха при неособено сложната задача да се предвиди, че нашата страна ще е сериозно засегната от кризата.

Този въпрос е сериозен и не цели заяждане.

2) Бихте ли очертали възмонжно най - лошите последици според вас от кризата за България, при възможно най- тежкият сценарий? За благоприятен сценарии не питам, защото за него слушахме достатъчно дълго време.

Благодаря ви.

Коментар

Working...
                                X