Милен Велчев да не е тръгнал да си нагледа имотите по морето? Брат му какъв бизнесмен беше докато той беше на власт, сега никакъв го няма. Само Малкия Мук им липсва и могат да бъдат добър абсорбатор на отрицателна енергия ако идат на протеста.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща дискусия с Милен Велчев и Владимир Каролев във Варна
Collapse
X
-
Във връзка с предложението ми за издигане на г-н Каролев за финансов министър, се стигна до опит за атентат
Гневни съседи плашат Владимир Каролев с моторна резачка
http://dnes.dir.bg/news/mvr-skandal-...13146075?nt=13Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеДруга силна кандидатура за поста финансов министър е мистър Владо Каролев.
http://www.youtube.com/watch?v=IUP6qtXVRDA
Мисля че е един от най-ерудираните хора които са влизали в парламента.
Бойко помисли сериозно?
2. Милен Велчев - финансов грабител по времето на Царя Горянин
Няма ли пряка демокрация - няма никаква демокрация !!!
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=NWusyx1bmgkБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Друга силна кандидатура за поста финансов министър е мистър Владо Каролев.
http://www.youtube.com/watch?v=IUP6qtXVRDA
Мисля че е един от най-ерудираните хора които са влизали в парламента.
Бойко помисли сериозно?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivannovКак може да се вярва на човек набутал държавата с 500 милиона дълг още ,за да вземе 10% от тази сума.....За мен ,той е предател....Не е препоръка за нищо .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lamer777Поканете Яне Янев - дискусията ще бъде интересна !
- Милен Велчев е царският ковчежник. Но има и други царски слуги, които са ми под достойнството да коментирам. Те биват предвождани от арогантния пияница Олимпи Кътев и свършват с онова
нищожество в Столична голяма община
Владимир Каролев. Тези хора са смешни, защото твърдят, че царят е честен. Те са последните мохикани. Бранят Кобурга като Матросов на амбразурата.
- Какво точно имате против Милен Вълчев, това, че е бил покровител на Иван Тодоров-Доктора, на Самоковеца?
- Фактът, че Милен си пиеше питието на яхта с Доктора, а в София обикаляше ресторантите в компанията на Асен Асенов, освободения шеф на митниците, е много показателен за това какви са приятелите на Вълчев. Той държеше митниците на НДСВ. Там тепърва ще се разплитат големите далавери. Ако партии като „Ред, законност и справедливост" получат доверието на обществото, окото няма да ми мигне и ще осъдя всички тези престъпници. Няма сила, която може да ме застави да ги помилвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blahПреди два месеца и Каролев и Велчев твърдяха (както и 99% от останалите родни "икономически експерти"), че кризата ще отмине България, или че ще има несъществени последствия за нея. Както и повтаряха останалите мантри - за стабилността на българските банки, за добрата ни икономика, едва ли не че българската икономика е по - стабилна от тези на Евросъюза и САЩ и т.н. Това се повтаряше на фона на пожара, който бушуваше от година на световните пазари.
1) Първият ми въпрос е на какво основание трябва да се вслушваме в думите им от тук нататък и на какво по - точно се гради авторитета на двамата експерти при положение, че и двамата се провалиха при неособено сложната задача да се предвиди, че нашата страна ще е сериозно засегната от кризата.
Този въпрос е сериозен и не цели заяждане.
2) Бихте ли очертали възмонжно най - лошите последици според вас от кризата за България, при възможно най- тежкият сценарий? За благоприятен сценарии не питам, защото за него слушахме достатъчно дълго време.
Благодаря ви.
Това е едно потвърждение http://www.investor.bg/?cat=5&id=73177
Все пак не забравяй,че съседни нам страни вече потърсиха помощ от ликвидаторите от МВФ, така че опитай се да гледаш по-обективно.
Коментар
-
Re: Среща дискусия с Милен Велчев и Владимир Каролев във Вар
Първоначално изпратено от josifПървоначално изпратено от mussiЗдравейте.Искам да Ви попитам дали работите и с други политически партии освен НДСВ.
Справка:
- по-предната среща организирана от Вас беше с Б.Раева - евродепутат от НДСВ
- на предната среща г-н Каролев започваше всеки отговор с: "Ние от парламентарната група на НДСВ ..."(въпреки,че каза,че ще говори като експерт)
- сега поканените са отново активисти на същата партия
Можете ли да организирате среща и с експерти,които не са пряко свързани с политиката и да стане наистина дискусия,а не пропаганда,макар и скрита.Пожелавам Ви успешна седмица.Only God Can Judge me...
Коментар
-
тва ще е супер среща!!!
Първоначално изпратено от Н. ДимитровНа 19.12.2008г. от 18.00ч. във Фестивален комплекс- Варна, зала 1 ще се проведе среща дискусия с участието на Милен Велчев и Владимир Каролев на тема "Антикризисни мерки в бюджет 2009. Препоръки към бизнеса". Поканени са всички заинтересовани. Можете да задавате въпроси към М. Велчев и Вл. Каролев в тази тема.
Н. ДимитровМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussiЗдравейте.Искам да Ви попитам дали работите и с други политически партии освен НДСВ.
Справка:
- по-предната среща организирана от Вас беше с Б.Раева - евродепутат от НДСВ
- на предната среща г-н Каролев започваше всеки отговор с: "Ние от парламентарната група на НДСВ ..."(въпреки,че каза,че ще говори като експерт)
- сега поканените са отново активисти на същата партия
Можете ли да организирате среща и с експерти,които не са пряко свързани с политиката и да стане наистина дискусия,а не пропаганда,макар и скрита.Пожелавам Ви успешна седмица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Н. ДимитровНа 19.12.2008г. от 18.00ч. във Фестивален комплекс- Варна, зала 1 ще се проведе среща дискусия с участието на Милен Велчев и Владимир Каролев на тема "Антикризисни мерки в бюджет 2009. Препоръки към бизнеса". Поканени са всички заинтересовани. Можете да задавате въпроси към М. Велчев и Вл. Каролев в тази тема.
Н. Димитров
Коментар
-
Преди два месеца и Каролев и Велчев твърдяха (както и 99% от останалите родни "икономически експерти"), че кризата ще отмине България, или че ще има несъществени последствия за нея. Както и повтаряха останалите мантри - за стабилността на българските банки, за добрата ни икономика, едва ли не че българската икономика е по - стабилна от тези на Евросъюза и САЩ и т.н. Това се повтаряше на фона на пожара, който бушуваше от година на световните пазари.
1) Първият ми въпрос е на какво основание трябва да се вслушваме в думите им от тук нататък и на какво по - точно се гради авторитета на двамата експерти при положение, че и двамата се провалиха при неособено сложната задача да се предвиди, че нашата страна ще е сериозно засегната от кризата.
Този въпрос е сериозен и не цели заяждане.
2) Бихте ли очертали възмонжно най - лошите последици според вас от кризата за България, при възможно най- тежкият сценарий? За благоприятен сценарии не питам, защото за него слушахме достатъчно дълго време.
Благодаря ви.
Коментар
Коментар