IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвеститорска среща

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola
    Първоначално изпратено от Hakkinen
    Хахаха е този път темата за поредната среща направо кърти Май ще премине под мотото "Да пребием Nikola"

Аз все още не съм си измислил причина за физическа саморазправа с него, затова мисля да я пропусна... но на вас ви пожелавам да се повеселите добре
    Мдам.... всичко си има граници.
    Аз бях до тук.
    хе,Никола,не бой се,аз ако дойда,мен ще се редят на опашка да ме шамарат.....
    обаче,макар и да сме от различни отбори(ти от добрите,аз от лошите),може да се обединиме и да ги хързулнеме всичките-и тия дето тебе ша бият,и тия дето мен ша бият!
    са ша ти кажа къв план съм замислил:
    идвам там и почвам да ти се ежа,а ти се праявиш,че те е страх.
    после взимаме трети човек,който предлага да се правят залози и поради причината,че тебе те е страх,а мен не,залагат за мен,да речем 1:3.
    после почваме и ти ме ошамарваш и приобираме кинтите.
    обаче аз взимам 2/3 от печалбата,щото аз ша бъда бития(ако искаш и обратното може,ама тогава ша ме е яд,че ще прибереш повече кинти от мен, и ша инвестирам повече завист в ударите)......

ехххххх,мечти.....
    жалко,че не може да го екзекутираме този план,защото още спестявам за билет за бг и не ми стигат парите.
    хм,според изчисленията ми(а аз мога да смятам),ще мога да си позволя билет за бг тогава,когато петрола падне в рейндж от 2-3 долара за барел.
    та,ако стане до четвъртък,бройте ме и мен

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
      Първоначално изпратено от zarco
      По логиката на лафа - в две части "Бой и е..." - аз тая - първа серия (боят) - ще я пропусна...

За втората част (ако е от типа - хетеро... ) - от сега си запазвам централно място...
      внимавай с би-гууглето, че е с голям диоптър

Уффф - ми аз съм си непретенциозен - на ДИоптрите не обръщам толкО внимание: няма да правим литературно четене, Я ... ))... , а - като всеки мъж-техник - най-вече ще погледна как работи, разбира се ... ДИференциала - там Ни е силата...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429
        Първоначално изпратено от EquityPrivate
        Първоначално изпратено от fut
        nikola pichki shte ima li ili samo koch kompania
        Ot folk gildiata sme pokanili samo Pepa. Anelia otkaza da uchastva, shtialo da i e tupo.
        А успя ли да покажеш и на Анелия, какво има в "жабката" на колата, преди да й покажеш пистолета? (Не кожения, а газовия!) Можеше да се навие.
        Koko Dinev tia nomera i gi e pravil oshte 2002 pred "Kosharite". Tia veche pechena i ako i napravish neshto podobno, samo shte ti kaje "znaesh li kolko sa me lugali taka?"

Коментар

• С тая дата отсега го виждам петъка дъждовен за борсата, че без тия кобоси. Нали я сринаха

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco
            По логиката на лафа - в две части "Бой и е..." - аз тая - първа серия (боят) - ще я пропусна...

За втората част (ако е от типа - хетеро... ) - от сега си запазвам централно място...
            внимавай с би-гууглето, че е с голям диоптър
            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• По логиката на лафа - в две части "Бой и е..." - аз тая - първа серия (боят) - ще я пропусна...

"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                Първоначално изпратено от fut
                Ot folk gildiata sme pokanili samo Pepa. Anelia otkaza da uchastva, shtialo da i e tupo.
                А успя ли да покажеш и на Анелия, какво има в "жабката" на колата, преди да й покажеш пистолета? (Не кожения, а газовия!) Можеше да се навие.

Коментар

• Първоначално изпратено от fut

Коментар

• 自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
                      11.12 ли остава ами броите ме и мен

ПП винаги може да набием някои от съседните маси...
                      Аз предлагам да набием инвеститорките - със сигурност ще сме с числено превъзходство над тях! ;-)
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• 11.12 ли остава ами броите ме и мен

ПП винаги може да набием някои от съседните маси...
                        Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                          Първоначално изпратено от Hacko11
                          Първоначално изпратено от Nikola
                          Първоначално изпратено от boshko
                          В Тифани нещо не вдигат. Ще отскоча след работа да говоря на място с хората. Ще им кажа за 20 човека на 11.12.2008. Това устройва ли ви?
                          Ще се съберем ли 20?
                          Да
                          Аз и 19 човека, които ще ме бият.
                          Що бе, аз няма да те бия. Мога да гледам от страни

ako shte ima boi ,pu az da sabiram zalozite :P
                          досега не е еимало бой - поне за статистиката един път трябва да стане!
                          Срещу насилието съм, защото съм с голям диоптър и без цайсите не ми се ще да бъхтя някоя колона... а мен да ме пребият и затова мога да помагам на Пешо777 да броим парите
                          Даже трябва да има такса са включване в хубавия бой на инвеститорите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                            Първоначално изпратено от Hakkinen
                            Хахаха е този път темата за поредната среща направо кърти Май ще премине под мотото "Да пребием Nikola"

Аз все още не съм си измислил причина за физическа саморазправа с него, затова мисля да я пропусна... но на вас ви пожелавам да се повеселите добре
                            Мдам.... всичко си има граници.
                            Аз бях до тук.
                            spoko smeniame temata predlagam vmeto da go nabiem da podhodim po veselo i da bade da go napiem momcheto e gotino zaslujava edno pitie niakolko pati

Too many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life

Коментар

• .

Момчета слагам анцуга и идвам и аз хаха
                              но аз ще пия и в най добрият случай ще пея...
                              нещо не ми се е да ме бият
                              но ако ще ме бият мисля да подкрепа Никола
                              Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Hacko11
                                Първоначално изпратено от boshko
                                В Тифани нещо не вдигат. Ще отскоча след работа да говоря на място с хората. Ще им кажа за 20 човека на 11.12.2008. Това устройва ли ви?
                                Ще се съберем ли 20?
                                Да
                                Аз и 19 човека, които ще ме бият.
                                Що бе, аз няма да те бия. Мога да гледам от страни

ako shte ima boi ,pu az da sabiram zalozite :P

Коментар

Working...
                                X