Първоначално изпратено от _1912_
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заповядайте на среща на инвеститорите в петък 03.10.2008год.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от B.GrahamЯ обсъдете вариянта за коледно или новогодишно тържество за форумджийте ..... или поне за тези, които оцелеят дотогава
то сега малко се получава "пир по време на чума" , ама АНАЛизатора избра тази датаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamЯ обсъдете вариянта за коледно или новогодишно тържество за форумджийте ..... или поне за тези, които оцелеят дотогава
то сега малко се получава "пир по време на чума" , ама АНАЛизатора избра тази датаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от ssonyyЕй да разправяте после как е минало,че и ние от провинцията да сме съпричастни !
като искате да сте съпричастни - вземете елате , де
тя сбирката не е само за софиянци , че тогава няма да има кой да дойдеНищо не препоръчвам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от e$tradeПървоначално изпратено от _1912_напълно сериозно е мероприятието
заведението трябва да е по-тихо , за да се чуем и поговорим , а за след това вариантите са много .............. стига да има желаещи
ами ние продължаваме да се ненавиждаме с АНАЛизатора - какво пречи да се видим и да му пусна малко отрова в питиетоНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Това за тази среща сериозно ли е ? По принцип и аз съм навит да доида ако е сериозно (не съм за черпенето) и искам да съм 8 ми номер в списъка че е на късмет
1. Петър Караиванoв
2. 1912
3. споменЪ
4. WASP
5. psycoholic
6. bе_google
7. ............
8. куул аис
иначе като заведение
опция 1 пица виктория зад военният клуб готвят добре има за пиене всичко нощният живот ни е на един хвърлеи за след това...
опция 2 клуб BIZARRO - не съм ходил... лъскаво заведение няма нужда да се местим след това но моите прителчета го нахраниха че нямало много свободни мацки там за забиване... По класическите дискота в центъра било много по-добре...
http://clubbizarro.com/about.php?lang=bg&on=onBusiness as Usual
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifзаглавието е някак си неангажиращо - какви инвеститори - нали всички са на кеш, кой ще дойде?
пишете по-добре, че Петър ще черпи с парите на Полки и ще се сбере компания
мъже трябват , че доста си сложиха поли ..................... ама не шотланскиНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар