IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заповядайте на среща на инвеститорите в петък 03.10.2008год.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от _1912_
    Първоначално изпратено от B.Graham
    Я обсъдете вариянта за коледно или новогодишно тържество за форумджийте ..... или поне за тези, които оцелеят дотогава
    ти ще ги организираш тържествата тогава

то сега малко се получава "пир по време на чума" , ама АНАЛизатора избра тази дата
    датата е повече от знаменателна, къде случайно, къде не на 3.10.1990 падна Берлинската стена и Германия се обедини - Датата е знаменателна - възползвайте се от нея!
    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
      Я обсъдете вариянта за коледно или новогодишно тържество за форумджийте ..... или поне за тези, които оцелеят дотогава

то сега малко се получава "пир по време на чума" , ама АНАЛизатора избра тази дата
      Я съм жив тогава, я не.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Я обсъдете вариянта за коледно или новогодишно тържество за форумджийте ..... или поне за тези, които оцелеят дотогава
          Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от ssonyy
            Ей да разправяте после как е минало,че и ние от провинцията да сме съпричастни !

като искате да сте съпричастни - вземете елате , де

тя сбирката не е само за софиянци , че тогава няма да има кой да дойде
            Нещо хич не ми е на сърце Софията!Не ми се празнува там!
            Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
              Първоначално изпратено от _1912_
              напълно сериозно е мероприятието

заведението трябва да е по-тихо , за да се чуем и поговорим , а за след това вариантите са много .............. стига да има желаещи
              abe, ti ne se nenawijda6e s ANALizatora?

ами ние продължаваме да се ненавиждаме с АНАЛизатора - какво пречи да се видим и да му пусна малко отрова в питието

Коментар

• Първоначално изпратено от ssonyy
                Ей да разправяте после как е минало,че и ние от провинцията да сме съпричастни !

като искате да сте съпричастни - вземете елате , де

тя сбирката не е само за софиянци , че тогава няма да има кой да дойде

Коментар

напълно сериозно е мероприятието

заведението трябва да е по-тихо , за да се чуем и поговорим , а за след това вариантите са много .............. стига да има желаещи
                  abe, ti ne se nenawijda6e s ANALizatora?

Коментар

• Ей да разправяте после как е минало,че и ние от провинцията да сме съпричастни !
                    Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Бил съм в Бизаро -> уютно е и става за приказка! А и се намира на стратегическо място - можем да поумнеем от изпаренията на съседите ;-)
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Каски ще раздавате ли?
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• напълно сериозно е мероприятието

Коментар

• Това за тази среща сериозно ли е ? По принцип и аз съм навит да доида ако е сериозно (не съм за черпенето) и искам да съм 8 ми номер в списъка че е на късмет

1. Петър Караиванoв
                            2. 1912
                            3. споменЪ
                            4. WASP
                            5. psycoholic
                            6. bе_google
                            7. ............
                            8. куул аис

иначе като заведение

опция 1 пица виктория зад военният клуб готвят добре има за пиене всичко нощният живот ни е на един хвърлеи за след това...

опция 2 клуб BIZARRO - не съм ходил... лъскаво заведение няма нужда да се местим след това но моите прителчета го нахраниха че нямало много свободни мацки там за забиване... По класическите дискота в центъра било много по-добре...

http://clubbizarro.com/about.php?lang=bg&on=on
                            Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                              заглавието е някак си неангажиращо - какви инвеститори - нали всички са на кеш, кой ще дойде?
                              пишете по-добре, че Петър ще черпи с парите на Полки и ще се сбере компания
                              киф , съгласи се , че всеки трябва да стои зад думите си , че то иначе най-лесно е човек да се откаже от приказките си

мъже трябват , че доста си сложиха поли ..................... ама не шотлански

Коментар

• заглавието е някак си неангажиращо - какви инвеститори - нали всички са на кеш, кой ще дойде?
                                пишете по-добре, че Петър ще черпи с парите на Полки и ще се сбере компания
                                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Working...
                                X