IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заповядайте на среща на инвеститорите в петък 03.10.2008год.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    Петре вече имате две готини мацки.Да не ви станат много, че ще ви изядат главите, ей
    не съм ги засичал по телевизията им

доверявам се на вкуса на Греъм и предлагам на АНАЛизатора да ги покани в петък вечер на срещата

все пак и те са от инвестиционната общност и можем да обменим някои инвестиционни практики
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Петре вече имате две готини мацки.Да не ви станат много, че ще ви изядат главите, ей
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
        Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
        Първоначално изпратено от _1912_
        нали понякога ти гостуват хора в студиото - кога става това ?

тези брокери които ти говорят по телефона - всичките знам какво ще кажат
        От днес има още едно момче което води,скоро ще има и една страхотна мацка водеща....

С гостите - в момента не каня защото се правят много реорганизации по сценария,но ще има директни включвания от Лондон , Ню Йорк ,Франкфурт и Токио от местни брокери със симутален превод в ефир.....и други приятни неща. Още малко време трябва.
        питаха днес за форекс-кафето ти

искаха там да се съберем

какво става с този ти план ?

ако има мацка водеща и да се съблича след 24.00 часа - ще е много яко

коментари за ДАУ на живо от подобна мадама
        Хубавите неща стават бавно.В момента работя по 4 проекта , единият от които е кафето.Но целта е да стане наистина култово.Варчев отвори такова във Варна и сега следим как се развиват там нещата,какво им харесва на хората и какво биха желали да видят....Още малко търпение...

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв

От днес има още едно момче което води,скоро ще има и една страхотна мацка водеща....

С гостите - в момента не каня защото се правят много реорганизации по сценария,но ще има директни включвания от Лондон , Ню Йорк ,Франкфурт и Токио от местни брокери със симутален превод в ефир.....и други приятни неща. Още малко време трябва.
          питаха днес за форекс-кафето ти

искаха там да се съберем

какво става с този ти план ?

ако има мацка водеща и да се съблича след 24.00 часа - ще е много яко

коментари за ДАУ на живо от подобна мадама

Коментар

Коментар

Първоначално изпратено от Леонид
              Петре,кога и къде ти е предаването,да видя дали си ми симпатичен
              Въпроса е сериозен де!!!По коя тв.?
              По EBF Икономика ТВ , може да гледаш повторението от 21.00ч от днес.
              нещо интересно за отбелязване в днешното ти предаване имаше ли , че съм ти гледал 3 предавания и последното бе лятото
              Ми принципно целта е винаги и всичко да бъде интересно, а информацията топла-топла.Днес коментар прави Ангел Хаджийски от Капман за БФБ, а за форекса Кирил Гарчев от Булброкерс.Сам си предцени да ли ще са ти интересни.

Коментар

нещо интересно за отбелязване в днешното ти предаване имаше ли , че съм ти гледал 3 предавания и последното бе лятото
                Ми принципно целта е винаги и всичко да бъде интересно, а информацията топла-топла.Днес коментар прави Ангел Хаджийски от Капман за БФБ, а за форекса Кирил Гарчев от Булброкерс.Сам си предцени да ли ще са ти интересни.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид

Коментар

• 1. Петър Караиванoв
                      2. 1912
                      3. споменЪ
                      4. WASP
                      5. psycoholic
                      6. bе_google
                      7. toma23
                      8. куул аис
                      9. Иво
                      10. neduded
                      11. PLP
                      11. Наско11
                      13. boshko
                      14. mehudi
                      15. fenixsz
                      Вътре съм и аз...
                      SapFiConsultant.com

Коментар

• Петре,кога и къде ти е предаването,да видя дали си ми симпатичен

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                          Първоначално изпратено от Hacko11
                          Офф, как ми се иска да се запозная с вас, ама кат се знам, къФ съм дебил...
                          Хахахаха, нали бира пиеш - идвай! ;-)

п.с. Предлагам да пием докато или Софикс не стане зелен или докато ние не позеленеем :-)
                          Ма аз съм от ОПТИМИСТИТЕ
                          Кофти, че съм малко болен, та бирата ще остане за друг път, но твърдо (ракия) не отказвам.
                          Хайде, включвам се по дномер 11

1. Петър Караиванoв
                          2. 1912
                          3. споменЪ
                          4. WASP
                          5. psycoholic
                          6. bе_google
                          7. toma23
                          8. куул аис
                          9.Иво
                          10.neduded
                          11. Наско11
                          12....
                          13.mehudi
                          Мненията ми не са препоръка за взимане на инвестиционно решение

И още нещо:
                          човешката глупост е

Коментар

• Първоначално изпратено от fenixsz
                            _1912_, приемате ли хора работещи в "реалната" икономика(счетоводство/контролинг) и последно време силно интересуващи се от развититето на финансова криза и въздействието и като цяло върху нашата мила татковина? ... с кратка история на БФБ
                            Чувствай се добре дошъл - поканата не беше персонална все пак ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Hacko11
                              Офф, как ми се иска да се запозная с вас, ама кат се знам, къФ съм дебил...
                              Хахахаха, нали бира пиеш - идвай! ;-)

п.с. Предлагам да пием докато или Софикс не стане зелен или докато ние не позеленеем :-)
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Дано в петък да пием с кеф-ако гласуват плана на Полсън , а не от мъка ако го отхвърлят

Коментар

Working...
                                X