If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заповядайте на среща на инвеститорите в петък 03.10.2008год.
Ей бледолики ша са опрай таз борса щом най-накрая ша заровите томахавките и ша седнете на една маса Тъй ва искам.Аресахте ми тоз път.!!!!!!!!!!!
Ти няма ли да дойдеш червенокожий?Пък може и някое индианско девойче с теб да вземеш.И непременно носи лулата ако приемеш поканата.
С удоволствие бих дошъл ,но вероятността да съм на път е много голяма.Движението е живот за нас червенокожите.Все пак запазете едно местенце в последната редица ако Великият дух реши да ма зарадва с присъствието ми на тази среща
Дано Великият дух да повели да дойдеш - за мен ще бъде изключително удоволствие да се запозная лично с теб сине на необятната прерия.
Ей бледолики ша са опрай таз борса щом най-накрая ша заровите томахавките и ша седнете на една маса Тъй ва искам.Аресахте ми тоз път.!!!!!!!!!!!
Ти няма ли да дойдеш червенокожий?Пък може и някое индианско девойче с теб да вземеш.И непременно носи лулата ако приемеш поканата.
С удоволствие бих дошъл ,но вероятността да съм на път е много голяма.Движението е живот за нас червенокожите.Все пак запазете едно местенце в последната редица ако Великият дух реши да ма зарадва с присъствието ми на тази среща
Ех , жалко че изпуснах предаването "Парични потоци" - исках да го видя що за човек е Кирил Гарчев ! Веднъж оспорвах една сделка и той ми писа , че грешката е вярна ! ;-) ( прав си беше човека )
Аз хубаво се писах в списъка , а и много бих искал да дойда да се запознаем , но
трябва да питам Петър дали е съгласен !? Доста сме се дърлили по форумите ( то аз с кой ли не съм ? ;-) ) и може да не ме иска ! Аз тези спорове ги приемам за плодотворна дискусия , е верно някога се минават границите на приличието и доброто възпитание , но знаете колко е нервно пред форекс платформата , особенно когато ти свети марджинкол !
Та кажи си приказката Петре ? Аз съм на линия !
Какво да кажа - поканата е към всички,ограничения няма.Всеки е добре дошъл при заложените параметри на сметката :-)
Аз не съм злопаметен.
вземете предпазни жилетки каски и всякакви мерки за да не стана масов бой между апокалиптиците и оптимистите хихи
не се притеснявайте - наета е и охрана
Колко плащаш за охрана? Че не ми е удобно да изпия печалбата на Караиванов...
аз си ходя с охрана постоянно и тя не влиза в сметката на АНАЛизатора
Ха верно цирка ще е голям Това събитие му мяза да го качите на видео във Форума Как Мечки и Бици си поркат заедно и обсъждат обща стратегия за излизане от кризата
Ех , жалко че изпуснах предаването "Парични потоци" - исках да го видя що за човек е Кирил Гарчев ! Веднъж оспорвах една сделка и той ми писа , че грешката е вярна ! ;-) ( прав си беше човека )
Аз хубаво се писах в списъка , а и много бих искал да дойда да се запознаем , но
трябва да питам Петър дали е съгласен !? Доста сме се дърлили по форумите ( то аз с кой ли не съм ? ;-) ) и може да не ме иска ! Аз тези спорове ги приемам за плодотворна дискусия , е верно някога се минават границите на приличието и доброто възпитание , но знаете колко е нервно пред форекс платформата , особенно когато ти свети марджинкол !
Та кажи си приказката Петре ? Аз съм на линия !
Какво да кажа - поканата е към всички,ограничения няма.Всеки е добре дошъл при заложените параметри на сметката :-)
Аз не съм злопаметен.
вземете предпазни жилетки каски и всякакви мерки за да не стана масов бой между апокалиптиците и оптимистите хихи
Няма такива категории - има Мечки и Бикове,има сентимент. Всеки Бик се превръща в Мечка и всяка Мечка винаги се превръща в Бик - единствената разлика между двете категории е времето в което търпят тези метаморфози.
е да , но в бг има други две категорий, които се появиха в началото на 2008 :
апокалиптици и оптимисти
това са нови категорий от новия 21 век и новото 3-то хилядолетие
скоро тези две категорий ще изместят ретро биковете и ретро мечките от старата епоха на 20 век и ще завземат световните борси хихихи
апокалиптиците като старите варвари от изтока прдвождани от великят вожд СПОМЕНъ и ще срещнат вождовете от запад -ТАШУНКО СЪС САПА и ще облеят бойните полета на световните борси в кърваво червено
Срещу тях ще излезнат армийте на АТИЛА обединен с великият ИМПЕРАТОР които ще поведът опълченията на зелените оптимисти срещу злото на апокалиптиците . Битката ще е дълга и безмилостна
кой ли ще победи ??? хахахахах
Коментар