IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не е ли време за ново сборище?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Секцията ни в бара е с наименование Едно!
    Аз ще бъда там малко преди 7, така че ако видиш самотен младеж да льока червена бира в самотно сепаре зад бара, шансът е туй да съм аз!
    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      ...а аз ще закъснея... Бе като видиш някакви омърлушени типове, наливащи се тужно со спирт - значи там питай... ;-)
      Също така и хора с приготвени въженца на шията или воденични камъни да се фърлят у Панчаревското езеро.....
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• ...а аз ще закъснея... Бе като видиш някакви омърлушени типове, наливащи се тужно со спирт - значи там питай... ;-)
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Стягаме се. Местата бяха зад бара нали? Щото от присъстващите май познавам лично само Императорът и Mr. Profit.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Хайде - стягате се ли? :-):-):-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dobi
              Като гледам, освен Добричка, мадами не се наблюдават (-:

И най-малко акции от какво или като бройка или ако дамата има равен брой акции с теб, си сяда в теб? :-) Ще се опитам да дойда и аз
              Много сте лоши! Аз миналата седмица разбрах, че става въпрос за четвъртък, а не за довечера. Довечера майка ми празнува юбилей и няма как да не присъствам, да не говорим, че съм и организатор на събитието. НО! Ако се задържите достатъчно време, може и да имам късмета да ви хвана.
              Как да ви открия там? На чие име е запазена масата?

Коментар

• Пешката,Симо и Магистралката ще бъдат ли довечера?Ако да ще дойда и аз.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Колеги,

весело "анализиране" на тримесечието в Mърфис !

"И да паднем и да бием все ще се напием ."

Коментар

• Приятелю Любимецов - от моите "+3" извади един - той се самозаписа и става дублиране... Вторият не е сигурен хич, третият вероятно ще дойде по-късно.

Впрочем бройте и г-н Митанкин - той ми рече на лични, че ще дойде...

Коментар

• Еее, Имп, като инициатор на сборището мястото ти е гарантирано! Единствено не мога да гарантирам 16 бели девици от едната ти страна и 16 черни от другата :-)
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Весело изкарване банда, с пожелание за незабравими мигове и да повтаряте и потретвате и т.н.

Коментар

• 1. Императорът + 3
                          2. psycoholic
                          3. Respect
                          4. Netware5
                          5. neduded
                          6. Колчо Слепеца
                          7. Boshko
                          8. Mr.Profit
                          9. oficera
                          10. monsy
                          11. NOK
                          12. brutas
                          13. trinadesetij sum az

Коментар

• Колеги за съжаление съм на работа по това време и не ми е възможно.

Пийте по 1 за биковете, те вече препускат с бясна сила насам и скоро ще пристигнат, меча кръв ще се лее сериозно... :-)!

Ако някой от апокалиптичетата се обърка та дойде, не го биите много, почерпете го!

Весело изкарване!

Коментар

• А за Императорът на форумът запазено място няма ли, негоднико на негодниците? :-);-):-);-):-)

19.00 е по-добър час, но въпреки това вероятно ще позакъснея... но няма да пропусна да ви поздравя с "Прима вера" и да кръкна по нещо со вас и да обсъдим бъдещето на борсата ни и здравето на кинтите ни... :-)

А ако няма място за някоя дама инвеститорка, може да седне в имперският скут...

(Императорът се опитва да нарисува облизващо се човече)

Коментар

• Благодаря psycoholic

Коментар

Working...
                                X