Не, Боби - това някакъв друг Император... :-) Виждаш сам - казва се ИмператорА...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не е ли време за ново сборище?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от boshkoБлагодарности на Импа за инициативата, psycoholic за организацията, на всички останали, с които си прекарахме за пореден път готино и разбира се за единствената дамата от форума уважила поканата ни - Сиси.
:PHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от boshkoБлагодарности на Импа за инициативата, psycoholic за организацията, на всички останали, с които си прекарахме за пореден път готино и разбира се за единствената дамата от форума уважила поканата ни - Сиси.
:PХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshkoБлагодарности на Импа за инициативата, psycoholic за организацията, на всички останали, с които си прекарахме за пореден път готино и разбира се за единствената дамата от форума уважила поканата ни - Сиси.BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Bobi75
Коментар
-
Още веднъж БЛАГОДАРЯ на всички за поздравленията!
(За онези, които се интересуват от ноу хау-то - на лични.)
Много добра среща, благодарности на Императора за идеята.
Снимки нямаше, но бе пуснато следното любопитно четиво:
ПРОГНОЗИТЕ НА ФОРУМЦИТЕ
Императорът, 31.12.2007
За Осма година предвиждам умерен ръст, с чести корекции, свързани с публичните предлагания на атрактивни компании, въобще разнопосочен и често изненадващ пазар.
LUBIMEC 13, 21.01.2008
В отговор на въпрос „Интересно как "старите пушки" се спасяват от тази корекция?”
Гасите компютрите и поне 1 месец не се интересувате от борса.
След 1 месец или всичко ще е ОК, или дотолкова ще се е оплескало, че ще ви е все тая!
psycoholic, 05.04.2008
Дано в бъдещето да произведат уред, който да конвертира американския ток в български! Нещо като адаптер, може би...
Respect, 11.01.2008 Меком
Това, което ме притеснява е, че парите за инвестиционната програма са точно колкото ще се вземат от ИПО-то на минимална цена.
Netware5, 15.04.2008
До днес бях оптимист, но май ще ставам песимист.
Колчо Слепеца, 15.04.2008, HDPAT
Тук... както и по некои други позиции, .... мисла целта е да се "ударят" репата... мисла...
Boshko, 04.03.2008
В темата „Трябва ли държавата да се намеси по някакъв начин на БФБ”:
Да дойдат танковете!
Mr.Profit, 15.04.2008
Най-добрата инвестиция винаги е била знанието. Инвестирайте там и няма да сбъркате.
oficera, 16.01.2008
Ако всичко продължи да върви надолу, ще отворя някоя къса позиция на НАСДАК или НУСЕ, за да компенсираме малко загубите.
monsy, 13.04.2008, HDPAT
Мераклия съм и на тази акция, но все още само гледам гледам отстрани и точа лиги.
NOK, 23.03.2008, РЕТ
Едва ли на тази цена ще тръгнат да увеличават free-float-a.
brutas, 13.04.2008
Не е ли по-добре да се направи чиста застраховка, а да се инвестира с цел по-висока доходност?
Dobrichka, 16.04.2008
Според мен по-важното е, че сме в дъно или поне много близо до него, което според моите изчисления трябва да е последно.
neduded, 03.03.2007 Не е прогноза, но е фундаментално!
Нищу нямаше ми фчера -
ставам сутринта,
ф углидалото съ дзверя:
бря чи красута!
Викам сигур са чалдисах
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начарвисам
и са нагласа.
Тъй по нощник и терлици
с чорлава куса,
мязам кат на убавица
ф профил и анфас.
Дрямах начи и въртях съ,
цъках със език,
плюх си да’н съ урочасам -
тъй са възхитих.
Дъл на пустото глидало
съ яви дифект?
Тъй да съм разхубавяла …
А сиктир бе!
Са умислих утведнъжки
как навън ш’въря?
Момците, ша съ натръшкат
кату мъ съзрат?
С модна фуста, чи забратка,
с китка у ръка,
с тоз акъл - зер за три патки
кату заблеста …
И къдету койт’ ма срещни
пламна, изгуря
ф разни помисли пугрешни …
Пък ни съм таквас!
Туй наверно сън е билу,
сигур йощи спа.
И ми са е присънила
буйна красута.
Скуркузъбел съм - мий ясну
ич да’н ма сазреш.
Щот ут толкува прикраснус
мой са пубулейш.
Толкус убус да са исипи
тъй връз мен кат дъж …
Някой тряа да мъ ущипи!
Коментар
-
На вчерашното сборище имаше и приятен повод за черпене - г-н Николай Митанкин има внук - Николай Митанкин-младши. Към пожеланията да е живо и здраво внучето и с чест да носи името на дядо си, инвестиционната общност от сборището пожелава на г-н Митанкин да се погрижи овреме за финансовото благополучие на наследника и горещо му препоръчва да инвестира в следния портфейл от дружества:
1. ALB – 10 %
2. AGR – 10 %
3. CORP – 10 %
4. EURINS – 10 %
5. CENHL – 20 %
6. ADVEQ – 10 %
7. VINAS – 10 %
8. ENM – 10 %
9. IHLBL – 10 %
Посочените проценти маркират процентното съотношение на избраните дружества в портфейла, но ще е много добре и ако г-н Митанкин има уменията и ресурса да осигури на наследника съответния процент като дял в капитала на всяко посочено дружество! Желаем му успех в нелекото за изпълнение пожелание!
От друга страна инвестиционната общност обръща особено внимание на отговорните фактори в избраните компании, да развиват и управляват своите дружества така щото след 20 години да са лидерите в своите браншове и да носят радост на всичките си акционери!
Настоящото не е препоръка за покупко-продажба на акции от цитираните дружества!
Коментар
-
,
Пу да му се невиди. Здраве да е. Ти не си ли там вече.
То без теб няма да могат да започнат
Дайте после да гледаме как инвеститорите покриват загубите
Яденето е с пари. Успех с пиенето и пушенето.
ПРЕПОРЪКА Е !!! особено към АТИЛА ако ще е с вас. Имам усещането, че иска да премине към тъмната страна на силата. Горе главата.
УспехНе е препоръка за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар