IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвеститорска среща в началото на януари

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така е като гледам ..запечатване за поколенията ..градивност ..в този ред на мисли предполагам ще е по добре да преместят беседата си в тема любима поезия ...може пък и да се оцени от някой
    "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Ще повърна...
      Nia, нема нужда може да са пили снощи и са се заобичали по техния си начин абе щом и Императора мрънка нещо, работата е серьозна е тва е свободата на словото Ниа, сичко се запечатва за поколенията абе като стана дума що не прават поколения тия хора ами само на конфронтация отиват, абе нека я ползват тая енрегия градивно, толкова радост може да донесе на некои хора принципно, само я хабят напразно после да не се сърдат ако им я вземат некой ден /тва по думите на попа нещо си спомних .../

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
        Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
        Първоначално изпратено от Nikola
        Няма стига ония селянин прост започна първи. Модератора ако иска да изтрие обидните мнения
        Ей чекиджия във форума ли моми ще си търсиш бе?!!
        Не бе аз си имам майка ти. Малко е гнусна, ама какво от това се пак я трескаме 4ма. Весела коледа!
        Ще повърна...
        NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• 1.Куроператор
          2.Nia
          3.Valentinski
          4.Mr.Profit
          5.Boshko
          6.Мариян Йорданов
          7. Investorrr
          8. Respect
          9. RAFAL
          10.joro lex-a

Както винаги - бройте ме и мен.

Честито рождество Христово. Здраве, щастие, късмет и успехи желая на всички Вас.

Коментар

• Осквернихте празника!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
              Коледа е, едва ли работи модератора, улучиха момента

Да срам ама голем!!!
              Да сме живи и здрави и успех на всички!!!

Коментар

• Коледа е, едва ли работи модератора, улучиха момента

Коментар

• Модератор, моля те изтрий последните 20 поста !!!! СРАМ !!!!
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                    Първоначално изпратено от Nikola
                    Няма стига ония селянин прост започна първи. Модератора ако иска да изтрие обидните мнения
                    Не бе аз си имам майка ти. Малко е гнусна, ама какво от това се пак я трескаме 4ма. Весела коледа!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
                      Първоначално изпратено от Sisqou
                      И аз бих наминал ама си мисля дали няма да има и кьотек (виж по-долу в темата) подобно на всяко събиране на българи Барем да взема и камерата...
                      Ако ще има кьотек идвам и аз
                      Честита Ви Коледа колеги, нека спрем с репликите които са извън темата и започнем да пишем нещо по различно, като например кои ще спечели довършването на магистрала ТРАКИЯ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Sisqou
                        И аз бих наминал ама си мисля дали няма да има и кьотек (виж по-долу в темата) подобно на всяко събиране на българи Барем да взема и камерата...
                        Ако ще има кьотек идвам и аз

Коментар

• И аз бих наминал ама си мисля дали няма да има и кьотек (виж по-долу в темата) подобно на всяко събиране на българи Барем да взема и камерата...

Коментар

• Инвеститори, дръжте се на положение

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola

Коментар

• Няма стига ония селянин прост започна първи. Модератора ако иска да изтрие обидните мнения

Коментар

Working...
                                X