IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвеститорска среща в началото на януари

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ааа са ще те помня с лошо и няма да ти говоря 3 години поне

Първоначално изпратено от Mr.Profit
    Започна да ми се избистря Не знам какво сте обсъждали ама аз си спомням за Големото Куче! Бау бау

Сега се сетих, че онова момче с трудното име ми плати входа а аз съвсем отнесох да му ги върна. Братле, от ЕГН-то е ... не съм те забравил

Коментар

• Намери се на кой е чадъра Моля, който го взе да се свърже с мен за да го върнем на собственика му, който разбрал за липсата му четейки темата
      Keep going ...

Коментар

• Да не си видял К.К., обръснат за да не го познае никой и маскирал се като редови инвеститор?

Коментар

• а забелязахте ли кои бяха ченгетата на срещата

Коментар

• Започна да ми се избистря Не знам какво сте обсъждали ама аз си спомням за Големото Куче! Бау бау

Сега се сетих, че онова момче с трудното име ми плати входа а аз съвсем отнесох да му ги върна. Братле, от ЕГН-то е ... не съм те забравил
            Keep going ...

Коментар

• Не знам за вас ама аз добре се почерпих Вчера що зор да уцеля правилните буквички

Останаха 20 лв от сметката и са при мен. Ааа, и ако някой си е загубил чадъра да пише. Прибран е ама не от мен Все пак залагам на ликвидност

Nia Сам се издържам
              Keep going ...

Коментар

• Ехх, съжалявам, че не дойдох, явно е била готина среща както бяха и предните две, на които присъствах... вчера изникнаха две работни срещи, последната се проточи до 9 вечерта та нямаше как просто... Нищо, следващият път

Коментар

• Явно продължението е било добро , не че съм си мислел нещо различно де.Предполагам не сте наблягали на инвеститорски стратегии а на коктейлите Надявам се срещи от типа на вчерашната да са по-чести и все така интересни и ползотворни

Коментар

• ... ехааа бая силен взрив е било...

Честито..
                    :P
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Олелелелеле майкоооооо

Снощи беше уникалната вечер!
                      Благодаря на всички, които дойдоха.

Иначе за какво си говорим...истински силни играчи ))

Димитре, не знам майка ти как те издържа... хахахаха
                      Салфетки ок, ама като почна с леда не се изтърпя!

Онова другото с гей балерините беше Exit.
                      NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Ама вие след Тифани и в Брилянтин ли сте ходили? Сега ако някой каже, че днес е на работа и го признавам за Супермен

Коментар

• Аааа за Брилянтин не се класирахме В другото бяхме ... как се казваше не мога да си спомня ама намерих мноооого стари съученици там Але, Алеееееееееее

Циго Миго
                          Keep going ...

Коментар

• Але, Алееее ... Але Алееееееееее Я уаааааа... баа как се подредих
                            Току що се прибрах и съм готов за нови подвизи! Еб.л съм ги в антибиотиците ... не ме търсете близките 12 часа

Циго миго

Бъдете здрави и успех!
                            Keep going ...

Коментар

• Super gotino beshe. Biahme kam 23-24-25 dushi. Parvo pochnahme v Before & After, posle v Tiffany i nakraia vecherta zavurshi v Briliantin v namalen sastav.
                              Obsujdaha se KREM, CHIM, SFARM, HES, GAS, MONBAT, HVAR, ENE i estestveno neizmennite HDPAT i MOSTS.

Коментар

• :P

Коментар

Working...
                                X