IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Огнян Донев или Камен Колчев

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• pi4ove... tozi bradatiq li e Kol4ev???

Коментар

• хахаха, kif, ми че то си е било другарска среща)))
      К.К. внимателно и смного другарско чувство е обяснявал как пазарът ще расте))Само дето да не си ядем закуските предварително))

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
        не разбирам от журналистика, но ще си позволя да направя един коментар - тази статия ни описва как се е провела една другарска среща или отразява сериозно събитие, което беше очаквано със интерес от инвестиционната общност предвид темата и събитията от 07.10. насам.

аз ако съм на К.К. бих ви се разсърдил веднага - след като ме представяте в такава жалка светлина
        И аз бих си се разсърдил ако бях КК.И повече няма да си играя с такива дето ме критикуват, пък.
        Life won't wait for you.

Коментар

• не разбирам от журналистика, но ще си позволя да направя един коментар - тази статия ни описва как се е провела една другарска среща или отразява сериозно събитие, което беше очаквано със интерес от инвестиционната общност предвид темата и събитията от 07.10. насам.

аз ако съм на К.К. бих ви се разсърдил веднага - след като ме представяте в такава жалка светлина
          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Франки, понекога ми се иска тва къде си го казал и аз да съм го казал по твоя начин готино ни е с големото куче да четеме коментарите ти, Франк Ако вземеш да им изнесеш една лекция за развиващите пазари, за Дамодаран -подходите при оценките на дружествата и прочее може и на 20 лв вход да разчиташ

Коментар

• е аз до колкото знам Инвестора и Дневник си имат електронни варианти и когато трябва понякога се пишат и статии в 23 часа

е най-накрая
              Над 120 инвеститори взеха участие в поредната среща на Клуб Investor.bg
              От: Красимир Йорданов
              k.yordanov@investor.bg
              16.11.2007 12:20 ( IBG )

В поредната среща на най-новата инициатива на сайта за бизнес и финансова информация Investor.bg - Клуб Investor.bg, взеха участие над 120 инвеститори, журналисти и мениджъри, сред които и изпълнителният директор на Софарма Огнян Донев.

Темата на срещата, организирана със съдействието на Обединена българска банка, бе „Скъп ли е българският фондов пазар? Докъде може да стигне растежът на борсата? Какво да очакваме от IPO-сделките?“. Гости на събитието бяха Камен Колчев, председател на Съвета на директорите и главен изпълнителен директор на Елана Холдинг АД, и Цветослав Цачев, ръководител анализи в ИП Елана Трейдинг.

На срещата бяха засегнати актуални въпроси, сред които текущата пазарна ситуация, както и перспективите пред българския фондов пазар. Според Колчев възходящият тренд на пазара ще се запази в дългосрочен план. По думите му фондовият пазар днес се различава от фондовия пазар преди 10 години, като понастоящем в него участват големи играчи като пенсионните и взаимните фондове, които са определящи за неговото развитие.

Резки движения в посока надолу, според Колчев, не са възможни поради това, че големите институционални играчи ще се намесят и ще „подпрат“ пазара, тъй като в тях има акумулирано значително количество свободни средства.

Целта на клуба е да събира настоящи и бъдещи инвеститори, както и хора с подчертан интерес към финансовата сфера с представители на инвестиционната общност в България и региона, които да споделят своя професионален опит.

Намеренията на организаторите са срещите на Клуб Investor.bg да се провеждат всеки месец, като повече информация ще може да намерите на сайта www.investor.bg както и на профила на клуба в сайта zip.bg (потребителско име klubinvestorbg).

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                Sravnenieto mezdu O.D i K.K e kato da sravnqvash Predpriemach-bohem s kloshar-proshlqk ....
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                  аз направо се чудя как може толкова време никъде да няма и 1 ред за тази лекция?
                  нито в Дневник, нито в Инвестор - все медии, които даваха добра трибуна за изявите на г-н К.К. и Ко.
                  да не би да е била забранена за медиите или пък тези медии не са платили 15 лв.?

е в крайна сметка - към 16.11. надценен или подценен е пазара според гуруто?
                  Срещата е била прекалено късно, за да бъде отразена от всекидневниците в днешния печат.

Коментар

• Sravnenieto mezdu O.D i K.K e kato da sravnqvash Predpriemach-bohem s kloshar-proshlqk ....

Коментар

• аз направо се чудя как може толкова време никъде да няма и 1 ред за тази лекция?
                      нито в Дневник, нито в Инвестор - все медии, които даваха добра трибуна за изявите на г-н К.К. и Ко.
                      да не би да е била забранена за медиите или пък тези медии не са платили 15 лв.?

е в крайна сметка - към 16.11. надценен или подценен е пазара според гуруто?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur
                        NJAKOI ZNAE LI DALI V USA KOMISIJATA ZA FINANSOV NADZOR DAVA MNENIJA ZA NIVATA NA PAZARA
                        NE DAVA! Tia e nezavisim i bezpristrasten organ, celta na kojto e da regulira pazara i da sledi za spazvane na zakonite. A ne da se repchi kato Merrill.
                        Mislia che tuka e smeshno da se sravniava Donev i Kolchev. Donev e chovek s dokazan profesionalizum i e super menidjur. Kolchev e marionetka na drugi hora zad nego. Baza za sravnenie niama. Vse edno da sravniavame Trabant i Mercedes

Коментар

• NJAKOI ZNAE LI DALI V USA KOMISIJATA ZA FINANSOV NADZOR DAVA MNENIJA ZA NIVATA NA PAZARA

Коментар

• abe kraino vremem be6e da ponaritat KK po kokal4etata

Коментар

• ама защо мислиш че определен човек е виновен че пазара пада
                              коментирахме какво е вероятно мнението на г-н Донев по тоя забавен за тебе въпрос инак, не съм взел отношение защо пада пазара, то незнаеме на кфн какво е отношението, та ние ли да имаме нема нужда и без нашто отношение че минат

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
                                Плямпалата дръпнаха "внезапната спирачка" И мислят че така ще осигурят плавен растеж.Да ама след като пазара не си се успокои от само себе си,следващият път пак ще има стръмни графики!!!
                                Истина!

Коментар

Working...
                                X