Otkoga K.K se vzivqva v rolqta na Alan Greenspan. Toi nito mu e na obrazovanieto, nito na vuzpitanieto, nito ima tolkova vlast, a da ne govorim za kachestva kato intelekt i skromnost.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредни срещи на Клуб Investor.bg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от investor1какъв беше върпроса на Донев. Препоръка към инвестора - нека хората да са съобразени с местата. Днес не се дишаше. Ме може да има 30-40 правостоящи човека на такива сбирки. Иначе доста интересна презентация за което имате поздравления
искали това което пазара ТРЯБВАЛО да постигне за следващите 3 години да стане за 6 месеца,на което О. Донев се засмя и каза ,че това му прилича на планова икономика през социализма,а сбирката на ОФ събрание
K.Колчев само отговори ,че благодари за комплимента ,че може да клати целия пазар
Е, сега след като едни от воещите маркетмастъри официално са дали одобрението си пазара да расте още, предлагам да съобщим най-тържествено на корекцията, че може да си ходи лека по лека.
Защо обаче не виждам никакви репортажи за събитието?
Със сигурност са го запазили за утрешната сесия. Вече виждам заглавията: "Елана: Пазарът не е надценен, НООО...некои съображения..."
Съответно инвеститорите разчитът тайния шифър на мъдрите думи и осъзнали напълно зрдавословната роля на този спад започват отново да строят светлото бъдеще с обновени сили...
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Да бе, бате Гойко, хората дето четяха 24-часа, Дневник, Банкер....преди 20-ина дни.....точно с тия впечатления са останали - че борсата не е надценена....само има някои и други "балони", които даже може и да не са такива)))))))))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersда беше дошъл да го изклатиш!имаше много хора,но никой не го "изклати"......
Vuprosa e v tulkuvaneto na termina "manipulaciq na pazara".
Spored teb normalno li e hora, koito pishat vuv foruma da se strahuvat ot KFN da ne bi sluchaino mnenie izkazano ot tqh da ne bude prieto kato manipulaciq, a chovek s polozenieto na K.K da kaze, che za nego e kompliment, che moze da dvizi pazara ... ? Na men lichno tova ne mi e po vkusa. Napomnq mi za Hristo Stoichkov i negoviq sin burkan.
Коментар
-
да беше дошъл да го изклатиш!имаше много хора,но никой не го "изклати"......
Vuprosa e v tulkuvaneto na termina "manipulaciq na pazara".
Spored teb normalno li e hora, koito pishat vuv foruma da se strahuvat ot KFN da ne bi sluchaino mnenie izkazano ot tqh da ne bude prieto kato manipulaciq, a chovek s polozenieto na K.K da kaze, che za nego e kompliment, che moze da dvizi pazara ... ? Na men lichno tova ne mi e po vkusa. Napomnq mi za Hristo Stoichkov i negoviq sin burkan.
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrСпоред Колчев, пазарът ни не е надценен, даже е много перспективен и след тази корекция 10-20% вече атрактивен, но има и не малко позиции, които са силно надценени и направо балони - които застрашават целия пазар, за което е много прав )))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor1какъв беше върпроса на Донев. Препоръка към инвестора - нека хората да са съобразени с местата. Днес не се дишаше. Ме може да има 30-40 правостоящи човека на такива сбирки. Иначе доста интересна презентация за което имате поздравления
искали това което пазара ТРЯБВАЛО да постигне за следващите 3 години да стане за 6 месеца,на което О. Донев се засмя и каза ,че това му прилича на планова икономика през социализма,а сбирката на ОФ събрание
K.Колчев само отговори ,че благодари за комплимента ,че може да клати целия пазар
Коментар
Коментар