If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
някой ще може ли да направи резервацията в МОТТО? Ще дойдат 20-ина души, предполагам. Ако никой не пише до края на деня, аз ще направя резервацията довечера - за Сряда от 18.30.
Устройва ли ви?
Значи,
Довечера да резервирам за 14 ДУШИ - само тези в списъка, или?
Аз съм си по-скоро фен, отколкото инвеститор, но с радост ще се запозная с бандата от Инвестора. Ако става дума за сряда (03.10) след 17:30, пишете и мен, независимо къде е. А колкото до мястото и часът, или организаторът да посочи такива, пък който дойде, или да пуснем една анкета.
някой ще може ли да направи резервацията в МОТТО? Ще дойдат 20-ина души, предполагам. Ако никой не пише до края на деня, аз ще направя резервацията довечера - за Сряда от 18.30.
Весело изкарване на дружината Мен полета ми е края на октомври и ще пропусна по географски причини.
По това време обаче и ние ще пием на Насуа (Бахамите ), така че може едно конферентно наздраве да направим
Бъдете здрави и успех!
Keep going ...
Коментар
besen
Първоначално изпратено от elian
Първоначално изпратено от Nia
Първоначално изпратено от has
Za sega sa predlojeni slednite mesta :
1.Divaka
2.Velvet
3.Flannigans
4.Motto dokolkoto vidyah jelae6ti sa:
1.Marian
2.chernech
3.joro lex-a
4.Колчо Слепеца
5.icelov
6.nevermind
7.Петър Караиванов
zraveyte,gledam organizatsiyata e strahotna po sabiraneto,Varna sa vzeli dobar primer sled poslednoto ni sabirane,ama nie ne6to may se izlojihme.
Molya koyto jelae da se zapisva za da znaem za kolko du6i da se rezervira i to4no kade. Za sega sa predlojeni slednite mesta :
1.Divaka
2.Velvet
3.Flannigans
4.Motto dokolkoto vidyah jelae6ti sa:
1.Marian
2.chernech
3.joro lex-a
4.Колчо Слепеца
5.icelov
6.nevermind
7.Петър Караиванов
AKO SAM PROPUSNAL NYAKOGO, MOLYA DA SE ZAPI6E V SPISAKA,
az nymam pretensii za myastoto,stiga da sam v Sofiya v sryada ve4er,(ne sam sigoren)
Аз също бих дошъл. Провери за резервация в доброто старо МОТТО. Сряда от 18.30-19.00?
Коментар