IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на инвеститорите в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 23, ako ne e prekaleno kusno za zapisvaniq... vse pak moto ne e tolkova golqmo.

p.s. po-dolu imashe edno mnenie na joro lexa - joro, ne e vazen broqt na mneniqta, a kachestvoto a i podoziram, che dosta hora s po-malko ot 500 mneniq sa naokolo primerno ot predi 5 godini (kakuvto e i moqt sluchai).

Коментар

• имам 30 лева от Монбат и бързам да ги изпия и изям и ...
      дано се шмугна in the last time
      22.

Коментар

• Ok, za wchera spomenah ceh ete namina sega otnowo potvyrzdavam prisystvie ;-)

Do utre. Ako niakoj ima zalanie da me nameri utre prez denia, telefona mi e +359 898 729 366

Коментар

• масата на чие име е резервирана ? и срещата направо вътре ли е ?

Коментар

• Срещата остава за утре - от 19.00. Направил съм резервация за 20 души, но със сигурност ще има още места

Ще има кадри от публични дружества и ИП-та

Коментар

• Аз съм нов като юзер, но чета форума доста време. С един приятел от форума искахме да посетим сбирката, но тъй като не сме били на предишни ми беше неудобно проста да напиша "записвам се".
              Затова си резервирахме маса до вашата, а пък ако може да се присъединим към вас ще ни бъде приятно.
              FREEDOM IS NOT FREE!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от R.I.P.
                Първоначално изпратено от Longin
                записавам се и аз в последния момент, до тука ги преброих 19 броя "инвеститори" така , че:

20. Longin
                21. R.I.P. ко е останало място на масата
                дата, място, час ??
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin
                  записавам се и аз в последния момент, до тука ги преброих 19 броя "инвеститори" така , че:

20. Longin
                  21. R.I.P. ко е останало място на масата

Коментар

• записавам се и аз в последния момент, до тука ги преброих 19 броя "инвеститори" така , че:

20. Longin
                    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Airbus
                      Ха-ха. Ще те светна. 30 лв сметка = приблизително 3 ЕЛХИМА днес=60 лв след около месец /примерно/. Е, как да ги дадеш? Не че не могат.
                      .. сърцето ми се къса .. не можеше ли да измислим нещо с по цаца и бира за 2,50 .. хахаха

Коментар

• това ли е логиката да си стоиш вкъщи и да не даваш за нищо пари, може би на някоя полянка само с един лаптоп и интернет е най-добрия вариант а и щом е "ако искат" защо се организира сбирка ? да се види кой ще плати ли

Коментар

• Първоначално изпратено от BWNNR
                          хахах само ми интересно какви са тия инвеститори където няма да могат да си платят сметката
                          Ха-ха. Ще те светна. 30 лв сметка = приблизително 3 ЕЛХИМА днес=60 лв след около месец /примерно/. Е, как да ги дадеш? Не че не могат.

Коментар

хахах само ми интересно какви са тия инвеститори където няма да могат да си платят сметката
                            хаха .. явно не става въпрос дали МОГАТ, а дали ИСКАТ ..
                            логично

Коментар

• хахах само ми интересно какви са тия инвеститори където няма да могат да си платят сметката

Коментар

хаха и ако са само хора с над 500 мнения и кой плаща
                                Прави се мини-ИПО и се класират според надписването на сметката.

Коментар

Working...
                                X