IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на инвеститорите в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Трябва да е нейде на достъпно и оборотно място - та да привлича клиенти...

Може избрани измежду нас играчи да дежурят там по някакъв график и да дават акъл на желаещите да инвистират... безплатни уроци един вид - всеки който си купува поркане от заведението ни, може да получи съвет...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Абе аз отдавна Ви разправях за клуба,но явно сега е узрял момента!!!Давайте!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Можем да го обмислим, ако сериозно хванем се.... :-) Мавърик - де помещение?
        В момента нямам, Импе. Бях решил да не се занимавам повече, ама нещо се тегли натам. Та сондирам си редовно А с БФБ се "заиграх" скоро. Много интересни и умни хора намерих тук макар и без да се познаваме. За
        среща на инвеститорите съм за !

Коментар

• Можем да го обмислим, ако сериозно хванем се.... :-) Мавърик - де помещение?

Коментар

• И в този ред на мисли дайте да направим списък пак да видим за колко да резервираме

1.Nia
            2.Mr.Profit
            3.Императорът
            4. ...
            Keep going ...

Коментар

• Лошо няма ама много така ги мислите нещата

По тази логика дай да ставаме милиардери. Пак няма лошо. Ама как точно ще стане никой не знае. Трябва да ги има написани нещата, а аз да хрърлям време и усилия в такова нещо нямам

На вас ако ви се занимава ще ви изслушам поне Останалото зависи от вас.
              Keep going ...

Коментар

• Именно, именно... ще си го направим АД, ама за публично предлагане е добре да си купим още няколко... или да наберем сухо от борсата?

КРЪЧМА АД - как ви звучи?

Коментар

• Може и ИПО да му се направи после.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Профитов - ето Мавърик си има.
                    Купуваме секси обект, един ден в седмицата ангажиран за нас, през другото време нормално заведение за всички. Всеки желаещ от нас ще снесе колкото му се дава сухо, после делкаме или реинвестираме печалбата според както решим....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                      Ми аре сборище да си направим....

Хора, аз пак да река - аре да сберем сухо и да си купим заведение и да си направим клуб... не само да се сбираме, ами и кинти да вадим от него....
                      Става. Имам доста опит в този бранш. Сега се обаждах на една обява за заведение.

Коментар

• Импе, дай да видя бизнес плана
                        Keep going ...

Коментар

• Аре де
                          Keep going ...

Коментар

• Ми аре сборище да си направим....

Хора, аз пак да река - аре да сберем сухо и да си купим заведение и да си направим клуб... не само да се сбираме, ами и кинти да вадим от него....

Коментар

• И сега по сценарий аз трябва да кажа

- Супеееер ама не Любо. Не, че не го уважавам човека. Даже ми е много симпатичен.

Набират се желаещи с две думи
                              Keep going ...

Коментар

• kato gledam 2 meseca izminaha ot poslednia post...

mnogo voda se izteche,
                                golema korekcia beshe (nadiavam se vmesto e),
                                koi mujki odurja,
                                koi svinski se .....

Daite da izmislim kude i koga shte e sledvashtata predkoledna sreshta...
                                NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

Working...
                                X