IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нещо ново и интересно за България- Лектори Клуб Investor.bg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• новата дискусия е на 16 август
    на тема „Инвестиционни стратегии и ливъридж“ с гост-лектор Никола Цокев брокери от Българска пощенска банка

онзи ден получих известие на мейла си и в zip.bg, тъй като съм се регистрирал за участие във всички лекции и след първата лекция съм в клуба в zipa

на страницата на клуба, информацията също е опреснена http://www.investor.bg/club.php

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид
      Кога ще има нова среща и с кого?

Коментар

• Инвесторе , ако свършвт местата вземете зала 1 на ендекато- да има място за всички

Коментар

• Кога ще има нова среща и с кого?

Коментар

• Привет Michelangelo, и аз бях там.Определено беше интересно,поне за мен.Вероятно ще отида и другият път.
            И от мен поздравления към Инвестор.бг ,мисля,че е добра инициатива и най вече-полезна.

Коментар

• Презентацията на г-н Панев беше наистина интересна.

Поздрави на Инвестор-а за идеята и реализацията й. Ще гледам отново да присъствам следващия път.

Коментар

• Здравейте,

Благодарим ви за проявения интерес към срещата. За съжаление, 50-те места, които са предвидени, се запълниха бързо. В случай че не всички заявили участието си се появят, ще бъде възможно да настаним и допълнителен брой хора извън групата на първоначално записалите се, но не можем да дадем гаранции за това.

Предвид големия интерес следващата среща на Клуб Investor.bg ще бъде в най-близко бъдеще.

Коментар

• Стига бе верно ли са свършили???

Аз току що мислех да звъня

Коментар

• Здравей Мариане, видях че местата са свършили колко места има всъщност ? може ли правостоящи ?

Коментар

• Vseki ste ubejdava drugia da kupi akciite, koito toi durji.

Коментар

• I'm in

Коментар

• Нещо ново и интересно за България- Лектори Клуб Investor.bg

Подготвяме нещо ново и интересно за България
                          Ще се радвам да се видим на събитието
                          Поздрави,
                          Мариян

http://www.investor.bg/club.php

Клуб Investor.bg е нова инициатива на сайта за бизнес и финансова информация Investor.bg. Клубът е отворен за настоящи и бъдещи инвеститори и за хора с подчертан интерес към финансовата сфера. На организирани специални срещи гости на клуба, представители на инвестиционната общност, ще споделят своя професионален опит, ще предоставят очаквания и прогнози, свързани с търговията на БФБ-София. Срещите, които ще имат периодичен характер, ще дават възможност и за свободни дискусии с лекторите и останалите членове на клуба относно листването на нови компании на фондовата борса, както и факторите, движещи валутната търговия.

Срещите ще се провеждат в офиса на Investor.bg на адрес:
                          София, бул. “Александър Стамболийски” 205, ет. 8

За повече информация:
                          Георги Пантеров
                          e-mail: g.panterov@investor.bg
                          тел. 02/ 8129 854

Първата среща ще се проведе на 26.07.2007 г. от 18.30 ч.

Гост: Владислав Панев от Статус Капитал АД

Програма:
                          18.30 ч. - 19.00 ч. - Представяне на лектора и обзор на търговията през седмицата
                          19.00 ч. - 20.00 ч. - Презентация на тема “Българският фондов пазар и позицията му спрямо пазарите в региона”
                          20.00 ч. - 21.00 ч. - Дискусия

Входна такса: 15 лв.

Участието в дискусията e свободно и не изисква членство в Клуб Investor.bg.

http://www.investor.bg/club.php
                        Working...
                        X