Здравейте на всички. Много рядко пиша в този форум но за неделя 21 декември съм съгласен да се видим и да обменим мнения. Мисля, че ранният следобяд е най удачен защото после играе любимият ми ЛИИИВЪРПУУЛЛЛ. Място на срещата може да бъде Ред пъба на Чаталджа, сега мисля че се казва Мери Куин.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на трейдърите във Варна
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Красимир МинчевДжей ако си бил на предишната сбирка,значи се познаваме.Какво измислихте и кой
ще организира сбирката?
Първоначално изпратено от Красимир МинчевАко не организирате среща в неделя 21 12 2008 в 12 30 ще бъда в кафето на
македонският дом,който е свободен да заповяда ще почерпя по коняче и чай
за рожденният ден на сина ми,който е в събота.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
...гларуси почти 23h
.......някой да му с е бръмчи с мен
........хайде хайде все сте излезе нещо
http://www.youtube.com/watch?v=bQHmf...eature=related
Коментар
-
......във Варна вече е тъмно
....града святка празнично в син фон
.....об6тината е като небостааргач с горящ връх
.....чуствам мацките как вече си сушат косите и си правят лак хихихихи
...........хихихихи преди казвах 30мин до последния 1h za Dow
.....сега казвам 1h до първото ми питие за тази вечер
........cheers
Коментар
-
Първоначално изпратено от jaysПървоначално изпратено от master of the seven seasВчера,рекламата му,на ъгъла беше счупена.Кога са го обновили??
Първоначално изпратено от jays...Веско аз оби4ам да работиа здраво и да разпускам здраво xixixixixi
.....ела с мен на лов дове4ера
........новиа Мартини Бар е cool
......ami tova e novo miasto<pone taka mi kazaha> namira se kadeto obra6tat troleite<obra6ta4a>....niakakvo u4iliste ima ....sled tova makedonskia dom...
.......za staria bar neznam kakvo stava...
.....v4era edna macka mi kaza 4e imalo niakakvo miasto na 2-a buna i bilo cool <tia izglejda6e dosta dobre na van6en vid> ste i se doveria i ste se startiram ot tam taia ve4er
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seasВчера,рекламата му,на ъгъла беше счупена.Кога са го обновили??
Първоначално изпратено от jays...Веско аз оби4ам да работиа здраво и да разпускам здраво xixixixixi
.....ела с мен на лов дове4ера
........новиа Мартини Бар е cool
......ami tova e novo miasto<pone taka mi kazaha> namira se kadeto obra6tat troleite<obra6ta4a>....niakakvo u4iliste ima ....sled tova makedonskia dom...
.......za staria bar neznam kakvo stava...
.....v4era edna macka mi kaza 4e imalo niakakvo miasto na 2-a buna i bilo cool <tia izglejda6e dosta dobre na van6en vid> ste i se doveria i ste se startiram ot tam taia ve4er
Коментар
Коментар