IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща спекуланти и инвеститори от Бургас

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тотална дезинформация!

Нищо ясно в крайна сметка!
    Вторник, четвъртък, Бордо, Черен Петър, 19 часа, няма час ---нищо определено и конкретно, объркване отвсякъде!
    Така и останах неиформиран!
    Човекът е човек, когато е на път!

Коментар

• Ок, а от колко часа е мероприятието?

Коментар

• Как къде,Бобана го каза-на "Черен Петър" до Стоматологията.Хайде успех!

Коментар

• Каде ще е пукницата дружина ?
          Закона на 5 П
          Перфектната
          Подготовка
          Предотвратява
          Провала на
          Представлението/Престъплението

Коментар

• Takaaaa....znachi sreshtite se provejdat v vtornik,v zavedenie ''Cheren Petar"" ....namira se tochno pod Stomatologiqta....vseki e dobre doshal...

Bez da se hvalim i da paradirame....OT QNUARI NASAM POCHTI VSEKI CHETVARTAK SE SABIRAME....POKRAI IPOta ....I PO-CHESTO....

Sigurno sreshtite i sabiraniqta ni sa poveche ot na vsichki gradove vzeti zaedno...

Ako ni pokanish v kashti s udovolstvie shte doidem...Mejdu drugoto sme go pravili....

......vzemi poveche Burgaska muskatova.....i bql i shokoladow sladoled...

Коментар

• Първоначално изпратено от Edelweis
              Значи всеки четвъртък, ама къде са сбирките?
              Аз не ходя по заведения и нито едно име не ми е известно?
              Не може ли в някой офис или канцелария или в домашна обстановка да става това?
              Ако сте навън, пояснете дали става дума за едно и също местенце или за различни?
              Благодаря ви.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВОЙВОДАТА
                Срещи от такъв род са наистина ползотворни.Ние в Бургас ги стартирахме отдавна,а оттогава ги правим и всяка седмица.И резултат има,наистина! Успех ви пожелавам!
                Моля желаещите да бъдат известявани за срещи в Бургас да се запишат в тази потребителска група
                http://forum.investor.bg/groupcp.php?g=1116

Коментар

• Ехооо, 19 часа на Бордо-то
                  Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Dee-dee, Войводата и аз търсим четвърти за белот и пети да ни пише бройките. Местата се попълват по реда на пристигането! Довечера в Бордо! Внимавайте! Подразбрахме, че на единия от дартсовете, ще има шпиони от кафенето.

Коментар

• Здравейте, всички оцелели от съботния купон! Тази борсова седмица започна интересно. Очаквам горещи коментари на срещата в четвъртък.
                      sweettea

Коментар

• бройте ме и мен

Коментар

• Такааа, кой ще идва в четвъртък?

Коментар

• Казах ли Ви аз, че след нашта сбирка пазара ще пощурее :-)

Коментар

• Здравейте,всички!
                              За тези,които не бяха снощи мога да кажа само,че наистина можете да съжалявате.
                              За колегите,с които бяхме снощи-е,наистина всичко надмина очакванията ми.Получи се страхотно,колеги! А бе,с хубави хора винаги се получава ползотворен купон.Така е!

Коментар

• Къв конспект, бре човек!!!
                                Не знам за другите, аз се излюпих в пет следобед! Шеста бира пия и няма изтрезняване!
                                Събрахме се почти всички от предварително записаните!
                                До караокето всичко беше супер! И в караокето беше супер! И след караокето беше супер! Въобще всичко премина много добре!
                                Ами тва е!
                                Снимки няма! Който дошъл, видял! Който не дошъл, не видял!
                                Най-важното решение е, че решихме сбирката да стане периодична. Ще се събираме всеки четвъртък за по едно след работа! Така че, всеки, който не успя да дойде ще има възможност да поправи грешката си! :-)

Коментар

Working...
                                X