Във вторник ще го уговорим менюто,за да не мъркат ти я от |"Теньовата".Хайде успех от утре на всички!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща спекуланти и инвеститори от Бургас
Collapse
X
-
Аз съм на линия!
Заведението е резервирано, може да не сме на съвсем същата маса, ама сме повечко, там е причината. Във вторник ще трябва да помислим за някакво меню обаче, че тия от "Теньовата къща" се назландисват.
По една голяма салата, безалкохолните и няколко общи блюда искат да поръчаме предварително.Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Ще ви разкажа като се видим защо не искам срещу плазмата, ако до тогава Борко не ви е разлазал.
Хе хе хе хе.
http://www.kacketa.snimka.bg/album.php?album_id=204017Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
1. СМЕХУРКО
2. atwi
3. BOBAN1
4. Mushroom
5. Войводата
6. Снежан
7. dee dee
8. Бат Сали
9. Servlet
10. Златко
11. Добрин
12. Ant Gugu
13. AllTheWayAway
14. Mackata
п.с. Само масата да не е срещу плазмата.
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Re: Среща спекуланти и инвеститори от Бургас
Първоначално изпратено от BOBAN1Абе като гледам....доста хора сме от Б-с....що да не си спретнем една среща...
Естествено и други хора са добре дошли...
И беше много добро начало!
Пускам новия списък. Всеки, който желае да се присъедини, нека добави името или ника си в списъка.
1. СМЕХУРКО
2. atwi
3. BOBAN1
4. Mushroom
5. Войводата
6. Снежан
7. dee dee
8. Бат Сали
9. Servlet
10. Златко
11. Добрин
12. Ant Gugu
Срещата ще бъде на 19.01.08 в Теньовата къща (не съм резервирал още, но ще го направя утре или най-късно в събота. Предлагам началото да е както всеки път - 19.00 - 19.30 ч. Ами това е засега. Ще трябва да се постараем да поддържаме темата сред най-четените, за да могат да се информират тези, които влизат по-рядко.
Ако има въпроси, аз съм у виртуалната кръчма.Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cmexypkoИзползвам случая да открия списъка за годишнината от първата среща! По официално решение № XXL/XXL на Общото събрание на инвеститорите от Бургас, годишнината ще се празнува по познатия от миналата годсина план график. Така че, който ще идва, да се напише в списъка!
Почнам го:
1. СМЕХУРКО
2.
Пичове, ако сте инвеститори на място, ще преодолеете махмурлука от Атанасовден!
Коментар
Коментар