Първоначално изпратено от vlado64
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеВ банката искат висок доход на гарантите . Сумата е 30 000 лв.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНа твое място, бих се въздържал. Ама ти си знаеш, де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеНякой сблъсквал ли се със следния казус . Фирма ми предлага да и дам пари на заем за шест месеца с фиксирана лихва . Фирмата е от седем месеца и банките не и дават кредит . Няма активи , но има обороти и референции от утвърдени фирми . Занимава се със спедиторска дейност . Предлагат да сключим договор за заем и двама гаранти от тях .
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЩом има двама гаранти, защо не отиде в банката
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеНякой сблъсквал ли се със следния казус . Фирма ми предлага да и дам пари на заем за шест месеца с фиксирана лихва . Фирмата е от седем месеца и банките не и дават кредит . Няма активи , но има обороти и референции от утвърдени фирми . Занимава се със спедиторска дейност . Предлагат да сключим договор за заем и двама гаранти от тях .
Коментар
-
Някой сблъсквал ли се със следния казус . Фирма ми предлага да и дам пари на заем за шест месеца с фиксирана лихва . Фирмата е от седем месеца и банките не и дават кредит . Няма активи , но има обороти и референции от утвърдени фирми . Занимава се със спедиторска дейност . Предлагат да сключим договор за заем и двама гаранти от тях .
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеПрав си, но не си разбрал контекста, имам в предвид условията които поставя, защото са глупави. Или дава процент от бизнеса или не, няма 20% от бизнеса за 2 години. Или поне да не го формулира така, направо да каже 20% от печалбата за първите 2 години.
Иначе не мисля да му ставам инвеститор, човека не изглежда сериозен. Дано да е получил насока поне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКато цяло, забелязвам, у нас няма инвестиционна култура и традиции. За инфото съм съгласен, необходимо е. Питай го на лични. За "без условия", вярвам, езикът /пръстите ти/ са изпреварили мисълта: Без условия НИЩО не става. По-добре, попитай при какви условия иска той, дай своите, преговаряйте и може и да се споразумеете. но, "Без условия" и кредити няма: Нито се искат, нито се дават. Грешния филм си гледал.
Иначе не мисля да му ставам инвеститор, човека не изглежда сериозен. Дано да е получил насока поне.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Не ви знам какво сте чели какви 200% какви 225 хиляди- човека казва инвестиция в размер на 30 000евро- каква част ще даде той, не казва, може би това е цялата машинка, може би това са 20% от машинката- тоест цялата струва около 150 000евро, не става ясно. Предлага 20 % от печалбата на фирмата , не на машинката, фирмата му може да има цех за закуски, или бар, или автобус, не става ясно.
Прекалено много неясноти за да се захваща човек с него, виж който има пари и е в Бг и може да надзирава/контролира/ паричните потоци офертата звучи примамливо, ръст 200% обещава и други такива
Но може и да бъде и като онзи дето пирамидата го ограмотяваше , а той му тегли сиктира- измамника, да внасям аз коли от германия, а той да ги продава, така ми беше писал на мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеВиж, аз те разбрах че казваш 20% от печалбата на фирмата, а не 20% от вложените пари. Но не ми отговори на въпроса.
Не очаквай някой на повярва на твоите предвиждания, или даваш инфо и процент от бизнеса, без условия, или търси кредит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bahar Разгледай мнениеУважаеми колеги от форума, явно както навсякъде се пишат неща просто в стемежа си да сте оригинални и дори не прочитате линка.
Говоря за 20% от годишната печалба, което за две години ще удвои като минимум инвестирания капитал.
Не търся балъци, просто предлагам шанс на човек, който има средства и иска да инвестира да го направи. Не всеки ден можеш да намериш оферта да инвестираш 30000 и за две години да станат 90000. За две години съм го предвидил пак по същата причина- възвърнатия капитал е повече от достатъчен.
Казвам че е уникално за България, което означава, че е нещо ново за тук и не се заблуждавайте, че всичко ви е ясно( дотук видях само некомпетентност и злоба)
И май в крайна сметка ще се окаже, че банката е единствения вариант- ще си спестя четенето на злобни подмятания по форумите. Имали пари банките! Ами ще имат, щом никаква друга алтернативна форма не може да се развие. Така ще е, защото за нас е характерно че ни е страх да не настинем и да не се минем
Това не само че не е добра възможност, а е направо ужасна Дори и да си прав за всичко което казваш, единствения вариант на това нещо да му излезат сметките на инвеститора са 50% дял и нагоре. Т.е. контрол върху фирмата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениедава 20% от 200% тоест 40% за 2 години
Не всеки ден можеш да намериш оферта да инвестираш 30000 и за две години да станат 90000. За две години съм го предвидил пак по същата причина- възвърнатия капитал е повече от достатъчен.
Предлага даваш 30к, получаваш 30+60к след 2 години и чао,чао.
20% от годишната печалба да са равни на 45к, значи 225к евро годишна печалба смята пича.#dagoduhatbednite
Коментар
Коментар