Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеМен би ме било малко срам да дойдаВсичките сте hustler-и пък аз съм обикновен пикльо
Май-последното сборище бе на самото дъно - Девета година - бяхме в Славяни и всички се хилеха много истерически...Или имаше още едно по-после?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеЗдравейте, предвид положителните емоции в последната година, избили в последните седмици, може би е време за сборище на форумните участници.
Кога?
Къде? (добре е да е в центъра и близко до метро, вероятно близо до пресичането на лъч 1 и лъч 2).
Може би в Дон Домат на Веслец, имат една "изба" където никой не ходи и винаги има места, а и музиката не лумка като в дискотека и човек може да се чуе с другите. Буквално целият етаж може да е наш.
Нека не прозвучи като реклама на това заведение, ако имате познати със заведение и които могат да ни осигурят тиха атмосфера (не романтична, достатъчно място (тоест между много и малко, бог знае колко) и бира
в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТогава ми ги продай!!!
http://www.tavex.bg/popImage.php?prID=326
и са твои.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАре, може да се чукнем с някоя загорка!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеИма Бургазлии доста -много сме
А сега сериозно, къде е по-яко да си купя ваканционно малко хапартаментче, на север от Варна или на юг или север от Бургас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеБира пием всеки вторник...вече 5г......и не само бира де...
Пиши на лични ако искашАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХъх,
и мен някои хора ръчкат доста време да организирам сборище.
Аре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеМисля че бургазлиите сте много, може да си друснете една среща
знам че в миналото е имало такива срещи
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнениеАз не познавам никой, ако искат инвеститорите от Бургас може да се видим на по бира!....и не само бира де...
Пиши на лични ако искаш
Коментар
-
Не бих си написал биг мастер на челото, но ще дойда.
Искам да презентирам моята идея за инвестиция и да намеря партньори да я реализираме.
Г-н Дойчинов
За контакт. dido_11111@abv.bgИскате да инвестирате в нов Боинг 747?
Защо не?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнениеАз не познавам никой, ако искат инвеститорите от Бургас може да се видим на по бира!
Коментар
Коментар