Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеМен би ме било малко срам да дойда Всичките сте hustler-и пък аз съм обикновен пикльо
Май-последното сборище бе на самото дъно - Девета година - бяхме в Славяни и всички се хилеха много истерически... Или имаше още едно по-после?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеЗдравейте, предвид положителните емоции в последната година, избили в последните седмици, може би е време за сборище на форумните участници.
Кога?
Къде? (добре е да е в центъра и близко до метро, вероятно близо до пресичането на лъч 1 и лъч 2).
Може би в Дон Домат на Веслец, имат една "изба" където никой не ходи и винаги има места, а и музиката не лумка като в дискотека и човек може да се чуе с другите. Буквално целият етаж може да е наш.
Нека не прозвучи като реклама на това заведение, ако имате познати със заведение и които могат да ни осигурят тиха атмосфера (не романтична, достатъчно място (тоест между много и малко, бог знае колко) и бирав Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТогава ми ги продай!!!
http://www.tavex.bg/popImage.php?prID=326
и са твои.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАре, може да се чукнем с някоя загорка!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеИма Бургазлии доста -много сме
А сега сериозно, къде е по-яко да си купя ваканционно малко хапартаментче, на север от Варна или на юг или север от Бургас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеБира пием всеки вторник...вече 5г......и не само бира де...
Пиши на лични ако искашАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХъх,
и мен някои хора ръчкат доста време да организирам сборище.
Аре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеМисля че бургазлиите сте много, може да си друснете една среща
знам че в миналото е имало такива срещи
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнениеАз не познавам никой, ако искат инвеститорите от Бургас може да се видим на по бира!
Пиши на лични ако искаш
Коментар
-
Не бих си написал биг мастер на челото, но ще дойда.
Искам да презентирам моята идея за инвестиция и да намеря партньори да я реализираме.
Г-н Дойчинов
За контакт. dido_11111@abv.bgИскате да инвестирате в нов Боинг 747?
Защо не?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнениеАз не познавам никой, ако искат инвеститорите от Бургас може да се видим на по бира!
Коментар
Коментар