Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеизмислих го с резервацията
ми всеки резервира за себе си
аз за няколко човека с които ще се срещнем след ОСА
които иска да има място за него да си резервира
аз не искам да гадая колко хора ще дойдат и да се занимавам с организации капарота и други подобни
всеки като си резервира сам (или за няколко) ще е бетон
защото ще е сериозно точна бройката, която да ни пазят
и ще има терен
ПоздпавиАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Ами айде да се събираме тогава...
Обаче, според скромното ми мнение, без организация няма да можем да минем.
Всеки го познава Мариян, нека той да даде няква сметка и всеки да преведе по нея едни кинти, които той ще каже.
Слага се дедлайн, примерно 14-ти юни, ако събирането ще е на 17-ти вечерта, и Мариян прави резервацията.
Кой дошъл, дошъл - ако не дойде, кинтите, които е превел, се изяждат и изпиват за негово здраве от останалите присъстващи.
Просто е като фасул.Last edited by Kildirim_Bei; 07.05.2016, 09:09.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
измислих го с резервацията
ми всеки резервира за себе си
аз за няколко човека с които ще се срещнем след ОСА
които иска да има място за него да си резервира
аз не искам да гадая колко хора ще дойдат и да се занимавам с организации капарота и други подобни
всеки като си резервира сам (или за няколко) ще е бетон
защото ще е сериозно точна бройката, която да ни пазят
и ще има терен
Поздпави
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеспециално взех отпуска за Софармите на 17юни, там съм. Добра идея е за резервацията
и на АТЕРА ще ходя - от познатите лица който ще ходи да пише, ще се радвам да се запознаем.
Поздрави!
аз ще посетя около 10 ОСА-та + -
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеспециално ще намина да видя група живи борсови спекуланти
нямам толкова въображение, че да си представя дори един
Велде ъп 60%
Бреф ъп 20% и т.н.
пълно е с печеливши и готови да мятат стотачки и салфетки по заведенията
а за папкащите дивидент да не говорим
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекойто не е спекулант???destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеПостепенно научавам, че доста спекулант ще посети ОСА на Софармите на 17 юни, затова може би е удачно да резервираме поне 20-30-40-50 места в Дон Домат в сградата на ПОК Доверие към 18 ч.
Мисля, че ще е доста голямо събиране на спекуланти
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениещом срещата е стара, момите вече не са толкова млади
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеИмаше някъде качено поне едно видео от по-стара среща. Интересно и полезно
Има и борсово спекулиращи мацки, ама бяха твърде младичкиdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар