IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Срам и позор!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз си пия и си пея и много ми е гот

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Мерките и рецептите са в чист алкохол 100%..
      Така се оказва , че пием 30л троянска, 40л пещерска и 50л шльокавица....
      Бая си е на калпак...
      И като се има предвид, че Мечо не пие, значи Чичо опуква 60 литра Троянска
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
        Защо пък да е кошмар, бе унгарецо?
        Не е кошмар. Ако човек не пие. И роднините му също.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• който пие да му мисли, имаше един виц който е много подходящ за случея:

В Русия вдигат акциза на водката.
          Синът радостно се обръща към баща си:
          - Тате, нали сега по-малко ще пиеш?
          - Не, татковото, сега ти по-малко ще ядеш!

Коментар

• Не пия изобщо, но, в крайности също не изпадам. Като призовах да снижат осезаемо акциза, имах предвид, да се освободи производството. Така /както е в момента/ изкуствено се спират ред потребления на същия този алкохол, който е и суровина за химическата индустрия. Удушава ме я без смисъл. Защото, ако това спираше пияниците...
            Да, ама не. Не тях спира.
            ...и Габор не спира

Коментар

• http://en.wikipedia.org/wiki/Recomme...olic_beverages

абе като ви слуша човек може да си помисли че сте с манастирско образование.
              ето ви ги горе стойностите/ 1 бут концентрат седмично е ОК.
              аз лично без 2/3 чаши вино или 2 бири на ден не минавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gabor Разгледай мнение
                Акцизите на алкохола трябва да са максимално високи, преди всичко поради социални, а не икономически причини. Алкохола е кошмар за целия континент и по никакъв начин не трябва да се нарърчава употребата му.
                Защо пък да е кошмар, бе унгарецо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                  Алкохол. А най-твърдият от твърдите се казва чист етилов спирт. Дали е сгрешена или не, статията и изводите от нея са си страшнички.
                  Прочее, този същият алкохол става /и в Бразилия се използва масово/ за автомобилно гориво, но, в момента, складовете на производителите пращат по шевовете, защото така лелеяният от тесногръди "финансисти" /според мен, просто, счетоводители като мин.фин.Се.Дянков/ акциз превръща себестойността от 2,50 в цена над 7 лв, на която трудно се купува вече залежаваща продукция...С което се спира по-нататъшното производство и продажби, и, от там-и по-нататъшните постъпления в републиканския бюджет.
                  Обаче, "финансистът" така и не го осъзнава и едва ли ще бутнат акциза.
                  Да си йе*ем умното управление, да си йе*ем
                  Акцизите на алкохола трябва да са максимално високи, преди всичко поради социални, а не икономически причини. Алкохола е кошмар за целия континент и по никакъв начин не трябва да се нарърчава употребата му.

Коментар

• Алкохол. А най-твърдият от твърдите се казва чист етилов спирт. Дали е сгрешена или не, статията и изводите от нея са си страшнички.
                    Прочее, този същият алкохол става /и в Бразилия се използва масово/ за автомобилно гориво, но, в момента, складовете на производителите пращат по шевовете, защото така лелеяният от тесногръди "финансисти" /според мен, просто, счетоводители като мин.фин.Се.Дянков/ акциз превръща себестойността от 2,50 в цена над 7 лв, на която трудно се купува вече залежаваща продукция...С което се спира по-нататъшното производство и продажби, и, от там-и по-нататъшните постъпления в републиканския бюджет.
                    Обаче, "финансистът" така и не го осъзнава и едва ли ще бутнат акциза.
                    Да си йе*ем умното управление, да си йе*ем

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
                      Според мен статията е сгрешена и не става дума за чист спирт, а за твърд акохол.
                      Мерките и рецептите са в чист алкохол 100%..
                      Така се оказва , че пием 30л троянска, 40л пещерска и 50л шльокавица....
                      Бая си е на калпак...

Коментар

• Според мен статията е сгрешена и не става дума за чист спирт, а за твърд акохол.

Коментар

• Първоначално изпратено от ssaki Разгледай мнение
                          В статията се говори за чист спирт. Т.е. твоите 40 грама всъщност са 100мл. концентрат с ~ 40 градуса.
                          ...за ВСЕКИ българин. Махаме децата, махаме и непиещите. И се получава СРЕДНО по 300 гр. на пиещ.
                          Като отчетем, че "пиещ" е и с 10 гр. и нагоре, и разделим пиещи и алкохолици, се получава по над 500 гр /половин кило/ на алкохолик на ден.
                          Ще рече, това е кошмарът, трагедията, пропадането на един народ. Защото, алкохолиците никак не са малко.

Коментар

• В тези държави преди нас живея по-дълго. Дано това ви говори нещо! Аз се старая да съм над средното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              15 кила спирт годишно на човек въобще не е много - това е по около 40 грама на ден - няма и едно малко.
                              В статията се говори за чист спирт. Т.е. твоите 40 грама всъщност са 100мл. концентрат с ~ 40 градуса.

Коментар

• Мои познати обръщаха това количество за два дни...лека им пръст

Коментар

Working...
                                X