Първоначално изпратено от Perni4anin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога ще се срещаме инвеститорите?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеИ я сам инвиститор ама чак за голф немам вазможност, ко ми пречи да дойда с Мускала
Предлагам сделка, давай тоя мускал аз ти купувам в замяна голф двойка да се чувстваш и ти човек беНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Инвестирах,антикризисно в 50 кокошки-носачки (сега поне за интернета имам кинти), края на лятот съм готов за срещи.....стягам и барбекю.....
Даже вече имам интерсни наблюдения за политическите пристрастия на кокошките (повечето си имат имена!!!!). Тези, които кръстих на някои лидерки от герб само кудкудякат и снасят веднъж на седмица, въпреки прекрасните, европейски условия а отглеждане....който ми дойде на гости е умрял от смях....сега правя таблица да видим коя ще е рекордьорката- останалите стават и за ядене, щот са родайланд(стават големи, дебели и супер със зеленце....)
Коментар
-
Казвайте само къде и кога,аз вече съм се барнал с нов костун за случаиоhttp://www.cars.bg/u162079За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИма има ама аз ще дойда с овцете или с коня.Нямам голф
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнениеДа направиме една среща в Пернишко?
Който има бизнес идей може да ми пише, да направиме среща!
Имали инвеститори от Пернишко в Инвесторо...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеТребе голф 2 да имаш, т'ва е условието.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеА с кво,че е срещата с ножеве,с буалки или с тояге
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнениеДа направиме една среща в Пернишко?
Имали инвеститори от Пернишко в Инвесторо...?За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Кога ще се срещаме инвеститорите?
Да направиме една среща в Пернишко?
Имали инвеститори от Пернишко в Инвесторо...?Last edited by Perni4anin; 16.06.2010, 16:36.ПЕРНИК над всичко!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар