If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на инвеститори имащи и други интереси освен спекулант?
Не ще ви уча на плетки.
Разбира се че бизнес ще дискутираме. Имам огромни познания в областа на селското стопанство, биохимията и аква културите.
д-р.Черкезов
убеден съм, че моите познания в областта на биохимията и селското стопанство са поне няколко пъти по-огромни от твоите
акад. Бертрам
ПС като изпия 2 мастики и се съсредоточа мога да различа пръч от коч нищо,че съм градско чедо
Кефиш!
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Черкезов,общо взето съм претръпнал от псевдообразовани люде във форума,но ти се титулуваш доктор,което силно ме съмнява,защото биха те късали на изпити само заради купищата граматични грешки,които допускаш.По ти отива "другаря".
Не ще ви уча на плетки.
Разбира се че бизнес ще дискутираме. Имам огромни познания в областа на селското стопанство, биохимията и аква културите.
д-р.Черкезов
убеден съм, че моите познания в областта на биохимията и селското стопанство са поне няколко пъти по-огромни от твоите
акад. Бертрам
ПС като изпия 2 мастики и се съсредоточа мога да различа пръч от коч нищо,че съм градско чедо
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
ще ги черпиш с ястия с гмо по прицип като гледам колеги и колежки които знам че ходят по срещите са се писали против в темата за гмо (което напълно подкрепям ) така че не очакваи голям ентусиазъм...
Не ще ви уча на плетки.
д-р.Черкезов
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Среща на инвеститори имащи и други интереси освен спекулант?
Кога ще направим такава среща на истинските инвеститори във България?
Независимо къде, аз съм на линия и мога да участвам в организацията на подобна среща.
Поздрави,
Д.р.Черкезов
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар