IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на старите кучета

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ветерана Разгледай мнение
    наскоро, тия дни видях стари приятели, които от години не бях засичал тук дано това да е знак, че идват старите топли вълни на борсата и хора от времето на лекс, пчб, тбс,нефт,соди... се връщат туканка. Едно питие за живите
    Един приятел си беше взел малко куче ама чисто ново, съвсем младо от бебе както се казва, дребна порода някаква кръстоска с чи-хуа ама много наплашено ми се видя все джафка, дории веднъж му го казах. Мина се година и по нова година като хвърляли пиратките в двора кучето така се стреснало, че получило инсулт. Ха сега де, иди повярвай, куче от стрес да фалира.
    Та мисълта ми е младото си младо, старото си е старо куче. Тука са, няма къде да са другаде, всички са тука и се спотайват в шубрака (Пепи я ползваше тази дума - шубрак)
    споделям го емоционално, но така си го мисля де, че се размотават наоколо без да вдигат врява
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• наскоро, тия дни видях стари приятели, които от години не бях засичал тук дано това да е знак, че идват старите топли вълни на борсата и хора от времето на лекс, пчб, тбс,нефт,соди... се връщат туканка. Едно питие за живите
      Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф
        като са им толкова мили на инвестора "старите кучета " да вземат да се бръкнат в джобето па да организират един хепънинг и да ги поканят та да се запомнят , а другото не е чак толкова важно
        А така! И аз искам муфта - няма само Импа да организира сборища! ;-)
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• като са им толкова мили на инвестора "старите кучета " да вземат да се бръкнат в джобето па да организират един хепънинг и да ги поканят та да се запомнят , а другото не е чак толкова важно

Коментар

• Пазара е капан и за да се оцелее трябва човека да е трапер

Коментар

• Това ми се струва доста тъпо. Как може с една дата да се определи дали си старо куче или младо. Да не говорим че повечето от нас искат да сме по млади кучета но не става. Животът си тече.
              Аз влизам в тоя форум от самото му създаване. След това 2-3 години съвсем не съм писал. А сега влизам само в кръчмата за по едно питие. И да се покефя на младите кутрета как се джафкат. Даже им завиждам. И ние навремето бяхме такива. Тогава пишех под друг ник. Имаше един Инфор беше преподавател в УНСС. На ден ако се сдъфкахме с него поне 3-4 пъти.

Коментар

• :-) ;-):-)
                Чест и почитания! Старите ги няма може би защото форумът е InVestorBG, а те са OutVestorBG ! :-)
                Поне година още - път на младите :-)
                Бъдете здрави!
                :-)

Коментар

• Където големите си мерят пишките не си подавам .. носа.
                  Ще следя класацията обаче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Първоначално изпратено от Jekata
                    Понеже се почва драпането на тема кой е по-велик, а не виждам май да има такива.
                    Няма "велики" в тоя форум, без значение дали са регистрирани преди 1 или 6 години...
                    Остапа е велик. Лично аз се забавлявах много с него през 2008 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Първоначално изпратено от Jekata
                      Понеже се почва драпането на тема кой е по-велик, а не виждам май да има такива.
                      Няма "велики" в тоя форум, без значение дали са регистрирани преди 1 или 6 години...
                      Именно. Просто зачезнали форумци
                      Въпросът е защо са зачезнали...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ей да го ..., много се впрягате кой такъв, кой инакъв. Пуст инвеститорски манталитет да мерим .......
                          Преди време мислех да пусна тема от типа "Забравените форумци", но не счетох, че ще се впише, но явно такова заглавие е подходящото на такъв тип тема. Понеже се почва драпането на тема кой е по-велик, а не виждам май да има такива.

Коментар

• аз съм регистриран на заветната дата, но пък нямам много публикации, може ли да пиша тук? :-)

Коментар

• Whatever , who cares! Старокучешките истории нещо натъпяват..
                              имах впредвид че е добре да се направи на екраните на регистрираните след
                              заветната дата да не излиза темата..айде приятно старокучеене..

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                                п.п. и една идея от изтритата тема - да пишат тук само форумци регистрирани преди 19.08.2005 !
                                ssonyy защо не си направите една сбирка на старите кучета и да се доказвате там.... кой , колко е велик ..... и да не занимавате останалата аудитория.
                                Ами да си направят-аз съм младо куче!
                                Нищо не препоръчвам!

Коментар

Working...
                                X