IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сборище - сряда - 19.00 - Славяни

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• нас и по светът, ърм? Ще ни опънат трапезка на теферич, ще се напием с бирички и ще се позабавляваме... последният път се смяхме както никога, истерически един вид - може би щото борсичка бе на дъно - как ли ще бъде сега? ;-)

Fifa coins

fut 15 coins

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      Май няма да стане. Хептен се спихнахте.
      Дамммм...
      за другата седмица съм навит...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Май няма да стане. Хептен се спихнахте.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Таксун ;-)

Преди 14 години един банкер "закри лева" в луксозен ресторант.(знаел е "пътната карта" на банките ни и кредитните милионери) Та сега има подозрения че утре върхушката на Таксун сте обяви края на борсата си.... ;-)

Коментар

• аз сигурно ще имам една разходка из българия утре, ако се прибера на време може да мина да ви видя

Коментар

• Кво става бе - не ви ли се лочи бира?

Коментар

• Яз няма да мога ...
                Ако се съберете НАЗДРАВЕ !!!
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Re: Сборище - сряда - 19.00 - Славяни

Ба маа му, толкоз ли са потънали гемиите

Коментар

• Сборище - сряда - 19.00 - Славяни

Аре да се сберем пак преди да почне отпускарският сезон и да защъкаме у нас и по светът, ърм? Ще ни опънат трапезка на теферич, ще се напием с бирички и ще се позабавляваме... последният път се смяхме както никога, истерически един вид - може би щото борсичка бе на дъно - как ли ще бъде сега? ;-)

Аре, записвайте се... :-) :-) :-) :-) :-)
                  Working...
                  X