Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ново сборище.... :-)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от HakkinenКолчо, малко off topic. Ако всички се стараеха да пишат правилно толкова, колкото ти се стараеш да вмъкнеш максимален брой правописни грешки във всяко мнение, форумът щеше да е една идея по-приятно място
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenКолчо, малко off topic. Ако всички се стараеха да пишат правилно толкова, колкото ти се стараеш да вмъкнеш максимален брой правописни грешки във всяко мнение, форумът щеше да е една идея по-приятно място
Импа май ще играе ролята на св.нагъзакиНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от JekataПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от ИмператорътКакво става - двамата с Петър ли сборище ще си правим ли, ърм?
Нооого рехава организация...
ама ного...
начи, претлагам да са гласува и одобри темлей за организация на сборища..
със суелдото минимално съдержание...
НАСЕЛЕНО МЕСТО
МЕСТО (ЛУКАЦИЯ НА КРЪЧМАТЪ)
ДАТА
ЧАС
УЧАСНИЦИ В МЕРОПРИЯТИЕТОХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от ИмператорътКакво става - двамата с Петър ли сборище ще си правим ли, ърм?
Коментар
Коментар