Първоначално изпратено от Rapana
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Очаквате ли бонуси към заплатата за 2008 г.?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RapanaПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от RapanaПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от RapanaПодкрепям. Как иначе ще оправдя три часовата си обедна почивка. Ама аз си мислех че само мойта заплата е смешна......... А за бонус съм забравил какво значиНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от RapanaПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от RapanaПодкрепям. Как иначе ще оправдя три часовата си обедна почивка. Ама аз си мислех че само мойта заплата е смешна......... А за бонус съм забравил какво значи
Коментар
-
Първоначално изпратено от RapanaПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от RapanaПодкрепям. Как иначе ще оправдя три часовата си обедна почивка. Ама аз си мислех че само мойта заплата е смешна......... А за бонус съм забравил какво значиLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RapanaПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от RapanaПодкрепям. Как иначе ще оправдя три часовата си обедна почивка. Ама аз си мислех че само мойта заплата е смешна......... А за бонус съм забравил какво значиНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от RapanaПодкрепям. Как иначе ще оправдя три часовата си обедна почивка. Ама аз си мислех че само мойта заплата е смешна......... А за бонус съм забравил какво значи
Коментар
-
относно бонусите, вижте как са нещата по света : http://bloomberg.com/apps/news?pid=2...ryA&refer=home
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от wannarockвий и заплата ли вземате???
във втората има повече моралНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от wannarockвий и заплата ли вземате???
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от wannarockвий и заплата ли вземате???Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от wannarockвий и заплата ли вземате???Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от wannarockвий и заплата ли вземате???Life won't wait for you.
Коментар
Коментар