Има, за щастие!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли балон при заплатите в България?
Collapse
X
-
Заплатите трябва ще растът.Разходите нарастват и заплатите ще нарастват.Тази песен дето я пее Масларката , станишката и сие " много големи били заплатите" може да радва ушите на някои работодатели, ама няма да я бъде.Или високи заплати или без работници.И които схване това по бързо, той ще го бъде.
Коментар
-
Re: ...
Първоначално изпратено от JuliusПървоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqjulius има форум за тийнеджъри
май там ти е мястото
Само защото се изсмях на глупостите ти ли? Интересно...
Има една приказка - като свършат аргументите - започват обидите!
А възрастта, драги събеседнико - НЕ е аргумент!
Хората остаряват БЕЗ да имат каквато и да било заслуга за това!
А само щото някой е по-възрастен от някой друг, не означава че е по-умен!
(Още повече, че не знаеш на колко съм... можеш само да предполагаш!
Както и това дали умишлено не създавам погрешно впечатление...)
Напротив - историята е показала, че възрастта често върви ръка за ръка с глупостта, а не с мъдростта!
Явно в тази тема няма да ги дочакам...
Що така?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dnbПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от dnbПървоначално изпратено от NikolaВ България заплатите са абсолютен балон.
Замислете се да ли е нормално фронт офис на банка да взима 1300 лева нетно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от dnbПървоначално изпратено от NikolaВ България заплатите са абсолютен балон.
Замислете се да ли е нормално фронт офис на банка да взима 1300 лева нетно?
Коментар
-
ЕК настоява да спрем ръста на заплатите
От Европейската комисия (ЕК) са поискали в България да бъде преустановен ръстът на заплатите и пенсиите.
Според Европейската комисия те са основните фактори за повишаването на инфлацията. Това пише в днешния си брой вестник „Класа“ като се позовава на правителствен източник. Въпросът за заплатите в България е бил коментиран вчера по време на среща в Министерството на труда и социалната политика. В разоговора са участвали представители на синдикатите и работодатели. От КТ „Подкрепа“ попитаха в такава ситуация кой ще контролира неправомерното покачване на цените
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lamer777Първоначално изпратено от satataПървоначално изпратено от nnsСпециално в строителството балон може да има само в заплатите на техн. ръководители и секретарки , почти всичко друго е заплащане за свършена работа - толкова кв. или линейни м по толкова лева - на който не му харесва да не си купува - балон няма има пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satataПървоначално изпратено от nnsСпециално в строителството балон може да има само в заплатите на техн. ръководители и секретарки , почти всичко друго е заплащане за свършена работа - толкова кв. или линейни м по толкова лева - на който не му харесва да не си купува - балон няма има пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nnsСпециално в строителството балон може да има само в заплатите на техн. ръководители и секретарки , почти всичко друго е заплащане за свършена работа - толкова кв. или линейни м по толкова лева - на който не му харесва да не си купува - балон няма има пазар.
Коментар
-
Re: Има ли балон при заплатите в България?
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от HumanПървоначално изпратено от NegramotenАко направим една аналогия с Испания, където в доста сектори заплатите се свиха с над 30%, а безработицата нарастна опасно, то дали и при нас може да се случи подобно нещо?
Между другото защо ми е да купувам жилище като имам достатачно? Винаги съм можел да купя още поне две, но защо са ми?
Между другото не съм в строителния бизнес, но строя. Затова знам, че дори и като общ работник да се беше хванал през тези години щеше да изкараш повече пари.
Коментар
-
Negramoten
Re: Има ли балон при заплатите в България?
Първоначално изпратено от HumanНеграмотен, ти си шампион по авторство на апокалиптични теми!
Коментар
Коментар